Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

gabi, multumim! pai trece vremea, ce mai! pe ei se vede ce repede trece...a fost frumos la mare dar prea scurt (evident, tot ce e bun trece repede)
cu ceva lapte rece n-ai incercat? pe mine asta m-a ajutat mult.
pupam si noi burtik, sa fie bine!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

katik, ti-am vazut pozele. Foarte frumoase si voi toti 4 niste frumosi. Chiar ca a crescut piersicutul. Si ce bine ca reuseai sa-l culci pe plaja, eu trebuia sa plec prin statiune cu carutul ca altfel nu dormea.
Babee, si pe mine m-a chinuit gastrita la a 2a sarcina, mai ales noaptea. Imi era greata si aveam arsuri de simteam ca iau foc. Laptele rece m-a ajutat si Rennie pastile.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Kati, Cornelia eu gastrita o am de dinainte de sarcini, la Phillip s-a agravat, si cand e ceva-cred eu stres- se accentueaza.Maalox e singurul pe care il pot lua, restul nu le suport, dar deja nu isi mai face efectul.Laptele nu il suport acum de nici un fel, la fel am patit si cu Rebecca si dupa un timp as fi vrut doar lactate sa mananc.Ei...stiu eu ca trece.Cu migrenele e mai greu.

Azi ma vait..am si calcat...mai am o fir-ar

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

eu tot incerc sa ma conving sa merg in bucatarie sa mai fac cite ceva dar nu merge nicicum, cred ca vremea asta e de vina. e frig, 10grd cind ieri pe vremea asta erau 26, ploua cu galeata, vuieste vintul.
de calcat am si eu, de aspirat la fel dar acum doarme robi asa ca asta oricum nu am cum sa fac.
eu nu sunt gravi dar tot ma vait

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Kati haide tu la calcat si vin eu la bucatarie.
Lasa ..ne "vaitam" si noi de banalitatile astea, ca sincer sunt porcarioare, bine ca sunt copilasii sanatosi

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

mare dreptate ai gabriela!!! multumim lui DD!
hi, hi, hi! am mai spalat citeva farfurii

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
eu ma duc la culcare ca aici e 11 jumate noaptea . Am gatit tiramisu si am pregatit toate pt lasagna ca miine sa nu mai am prea multe de facut. Avem invitati la cina.

gabriela, m-ai speriat cu 12 grade la Viena in sept, aoleuuuu, cum o fi cind mergem noi. Aici se anunta 14-16 grade dar noi abia am iesit din iarna! Au inflorit magnoliile !!

Va mai prind dimineata la mine de la servici.

Poate intrati si voi pe topicul cu disciplina copilului de 3 ani sa mai dati idei fetelor !!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor bolnavioarelor,bre ce de arsuri am avut eu in sarcini
Parca eram balaur,aveam impresia ca de aprind un chibrit dau foc
Abia asteptam sa nasc sa ma linistesc.

Babee,multumesc .Eu vreau doua jocuri pt. o clasa de 25 de cupii.Pina marti!(jocuri in care sa folosim cuvinte noi,ustensilele de bucatarie)heeeelp.

Marimar,miam ,miam,vreau tiramisu.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Salutare, mamici cu bebici mai mari sau mai mici! (bey ce rima mi-a iesit!)

Mai dau si eu pe-aici sa nu ma pierd de cird.
Hannen, ai putea sa discuti cu copiii cum sa pregatiti mic-dejun(ce va trebuie, cum se prepara..), sau o salata, placinta, ceva sa fie amestecatura si sa vina fiecare cu idei de compozitie..
Fetelor, azi am refuzat oferta de lucru de la compania unde lucrez (cu pauze de bb de vreo..6 ani)-mai e careva sa fie rugat sa lucreze si ea sa zica "nu"??..Tare-mi pare rau, imi place sa lucrez acolo, insa banii nu sint suficienti..Adica banii pe care i-as lua minus cheltuielile cu benzina, uzura masinii, timpul pierdut pe drum= banii pe care-i primesc de la guvern ca stau acasa si am grija de copii, asa ca deocamdata sint tot pe-acasa, am inteles ca la anul mai dau niste procente, vedem atunci, nu mai e mult, si-asa vine vara, copiii vor vrea mai mult prin parcuri, deci cer mai mult stat pe-afara decit pina acum, mai ales ca si prislea e "tiritor" prin casa, se cere afara mai des si el. Si oricum ma consolez ca din feb incep si eu scoala, asa ca nu stiu cum as impaca si scoala cu serviciul..Mai bine sa profit de timpul liber de-acum..
Noapte buna, merg si eu la nani, e deja 1:30 la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza,neatzaaa!
Apoi cuscra,daca tu zici ca-i mai bine acasa eu zic ca tine.
Serios acum,daca salariul nu e prea grozav mai asteapta pina la anul,dar ce faci si cu casa si servici si scoala?????????

Azi la noi e taifun,ploua cu spume si clabuci.Am tinut fetele acasa.Ma duc sa fac curat si apoi ma pui cu burta pe carte,hihii,oare reusesc?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput