Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Mey, scoala e on line, merg doar pt practica, insa cursuri, examinari, lucrari, sint toate on-line, si oricum in primul an nu am practica, deci teoretic as putea lucra citeva ore/sapt. Acum treaba cu salariul nu-mi mai convine ca din cauza piticului nu mai pot sta 30 ore/sapt, ci numai 20, si-atubci se vede diferenta, mai ales ca sediul s-a mutat si am mai mult de mres, deci pierd timp pe drum mai mult...Oi vedea cum va fi la anul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hai ca am ajuns si eu pe aici
hannen,deci trebuie tu sa mergi la scoala si sa faci jocul in clasa cu copiii? si in ce limbaaaaaa????
Cum faceti voi ca vorbiti atitea limbi?
Eu ma lupt cu engleza asta,ca nici cum n-o pot vorbi

Abia dupa un an,am gasit si eu ceva clase de limba engleza unde sa pot lua si copiii dupa mine,poate acuma se va dezlega si la mine limba

Katik,am vazut pozele voastre,ce fain ca ati putut merge cu totii la mare.Foarte frumoasa familie.Si ma minunez ce frumos va sta voua, cele tunse scurt.
Dodo,ce bine ca acolo unde stati guvernul plateste pt copii. Zic si eu ca si tine,cit este timp de stat,sa stai.
Doar ca nu am observat citi copii ai?

http://www.starfall.com/n/level-a/learn-to-read/load.htm?f
aici va dau un link,cum sa invete copiii a citi in engleza.

adita,am privit pozele cu familia cu 17 copii.Am ramas fara cuvinte,mi-a placut foarte mult ca sunt "aranjati",sau (cum sa ma exprim),este totul frumos si pus la punct,organizati,ordonati.
De celelalte aspecte nici nu mai zic

Hai sa va zic ,ca astazi m-am alintat cu o baie calduta cu uleiuri aromate.Si o spa facuta cu cafea(din aia ramasa de la fierbere).Si acuma imi simt pielea mai fina,doar ca eram cu ochiul pe ceas,caci intr-o ora si 15min trebuia sa reusesc sa merg la gradi

Va doresc sa fiti mereu tinere si frumoase si copiii sa ne fie sanatosi.Si noi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Astazi e ziua mea!!!

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI ADITA!!!!!!!!!
multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

LA MULTI ANI sanatosi si fericiti!!!

Unde-i tortul?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

adita, LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI IUBITA, SA-TI TRAIASCA COPILASII!!!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani frumosi Adita

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

multumesc tuturor de urari!

quote:
Originally posted by hannen

LA MULTI ANI sanatosi si fericiti!!!

Unde-i tortul?

aoleu, nu ma intreba de tort ca-mi vine sa intru in pamant de rusine.arata jalnic, ca de obicei. am zis ca asta e ultimul tort pe care il fac, dau un ban si iau unul de la cofetarie, ca eu sunt antitalent. de gustoase ies mereu gustoase, dar la aspect

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

pe ultima suta de metri zic si eu

LA MULTI ANI ADITA !
sa fii fericita si iubita toata viata !

esti asa de tinaraaaaa, eu la virsta ta inca nu aveam nici un copil....

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput