Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nicoleta , si eu tot absolventa de filo, dar engleza-romana, tot BrasovNe-om sti?.Inca o mamica filoloaga, si Marimar..cine mai e?De ce nu incerci traduceri, tu nu te-ai "facut"traducator autorizat?Ca eu aveam destule traduceri, si destul de bine platite-asta aar fi o idee a spunem.

Gabiarama ma bucur si eu ca te "gasesc" la mamici fericite.Fug si eu sa ma uit la poze, sa imi fac idee cum e cu 3 unul langa celalalt.

Cornelia mie mi-e bine, greturile sunt inca la locul lor, ma trezesc si noaptea si ma ia senzatia de stomac in gat, care nu trece cu nimic.In rest sunt bine, de-abia astept sa il vad luni pe bebe

Eu ieri am reusit putin sa calc...astazi poate-mi mai fac curaj sa calc si restul, dar inca se mai aduna ca le am la uscat.De obicei ma apuca "cheful" o singura data-n luna, cand nu se mai poate-ale noastre, ale copiilor de drag le calc, de fiecare data cum spal.

Ai mei tocmai s-au certat pe un trenulet, sunt despartiti dar Phillip urla sa ne ducem la nani ca nu mai poate(eu la pranz dorm cu amandoi).Fug.....

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Oanna ti-am admirat copilasii, sunt tare frumosi, sunteti intradevar o familie tare vesela, fericita(si putin obositi probabil). Cum mai stai cu bonele? Ai mai gasit vre-una?
Adita ma bucur ca ati reusit sa mergeti la concert cu totii, desi imi inchipui cat de greu o fi fost.
Nicoleta esti bine venita printre noi, aici este loc pentru toata lumea care iubeste copii!
Gabiarama bine ai venit, ma bucur ca ai ajuns si la noi, acum ma simt si eu mai bine, nu mai sunt singura de la subiect cu trei baieti. Ti-am admirat puiutii, sunt tare scumpi. Cum te descurci cu ei, mai ales ca sunt micuti, te ajuta cineva? Intre copii mei este diferenta de aprox. 3 ani, cei doi mai mari de bat, se cearta, dar si cand nu sunt impreuna se cauta. Acum, de ceva timp am vazut ca se inteleg mai bine, dar trebuie sa am grija sa fie ocupati tot timpul. Pe cel mic il iubesc tare mult, chiar trebuie sa am grija sa nu il sufoce de atata dragoste. Cred ca el va echilibra relatia lor, ma topesc cand vad cat de mult il dragalesc.
Marimar si Hannen multumesc pentru idei, am sa le citesc si incerc sa pun si in aplicare cateva din ele sa vedem ce iese. Cel mare a facut engleza la gradi, dar nu i-a placut profesoara, sa vedem acum la scoala daca va face engleza, ideea este ca amandoi pronunta tare bine si de aia as insista acum, cand sunt foarte receptivi.
Hannen cum sunteti? Ce mai fac micutele?
In privinta spalatului pe dinti pot sa va spun ca noi nu avem probleme, dimineata cand se trezesc si vor cate ceva, regula de baza este ca trebuie sa fie spalati si imbracati, asa ca de voie, de nevoie se spala; le-am luat si paste de dinti in functie de preferinte, nici lor nu le prea place pasta mentolata. Oricum, ideea este ca ei nu au inca nici o carie, cu toate ca noi, parintii avem dantura destul de slaba. Sper sa apuc sa caut in cartea magica sfaturi despre copii care se urnesc greu la spalatul dintilor.
S-ar putea ca la sfarsitul asta de saptamana sa plecam pana la Viena, daca reuseste sotul meu sa-si ia liber, ar fi superb. As avea si cu cine lasa copii, doar de liberul sotului depindem, din cate stiu este tare frumoasa Viena, plus ca as putea sa le iau si haine copiilor, din cate am inteles sunt preturi rezonabile, vis a vis de calitate, comparativ cu Romania. Babee, daca am retinut bine tu stai in Viena, ai putea sa ne recomanzi o cazare buna si nu foarte scumpa. Daca mergem mai mergem cu niste prieteni, care nici ei nu au mai fost si nu as vrea sa ne cazam undeva f. departe. Si daca ne poti indruma unde sa mergem pentru cumparaturi, am sa mai intreb eu niste prieteni care au fost, dar probabil ca tu sti mai bine.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Mcrmiki grea problema asta cu hotelul.Eu as recomanda Ibis(sunt 3 in Viena, relativ aproape de centru), sau mai bine citeste informatiile despre Viena de la topicul Vacante, calatorii..etc.Ca sunt mai multe detalii acolo, si cred ca ti-ar fi de mai mult ajutor.

Magazine pentru copii sunt:H&M, C&A, Dohnal,Zara si mai scumpe prin centru...se gasesc destule.E colectia de toamna -iarna cu multe lucruri frumoase, sigur vei gasi ceva.

Poate isi ia sotul liber si veniti, ca departe nu sunteti.

Fug afara, cu toate ca e un frig de murim(12 grade).Plecam la plimbare lunga si ne incalzim noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Miha,
si noi ajungem la Viena in sept, prin 24 cred ca.
uite ce am gasit eu :
asta e foarte central
http://www.hotel-continental.at/?section=content&cid=13

asta e in zoana Prater, bun pt copii
http://members.aon.at/hotelpraterstern/

http://www.wien-pension.at/

noi vrem sa stam aici, e in districtul 19
Haus Anzengruber

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Adriana, primul site are si melodiile !! da drumul la volum
doar ca nu cinta cu versuri, sint doar melodiile.

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

multumesc Marimar, noi tocmai ascultam ring around the rosies

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare mamici!
Ce faceti,ce fac piticii?
Vad ca sunteti fete cu imaginatie,ia spuneti repede la baba doua jocuri care sa aiba tema "in the kitchen"
Please,please,please!!

Noi suntem bine acum,sper sa o tinem tot asa!
V-am pupat ca sunt pe fuga,ma duc sa-mi aduc fetele acasa!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hannen, noi in bucatarie ne jucam de-a facutul de galuste cu prune sau papanasi. plastilina e nimik pe linga aluat.bineinteles ca pe linga galusti se fac si melci, copaci, testoase si alte cele...

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor, am reusit si eu, dupa lupte secularesa imi fac un album nou si sa pun citeva poze din concediu. daca aveti chef sa ne vedeti, gasiti la semnatura, sper sa mearga

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Katik ce mare e piersicutul tau..si frumos cu totii la mare.Noi anul acesta am fost fara tati, si n-avem decat doua poze cu toti 3(4 cu burtica), in rest ei sunt protagonisti.

Marimar sa stii ca e tare frumos in 19, noi am locuit inainte acolo dar parca tot mai oftez dupa zona aia.

Hannen hai s-o luam de la inceput.Deci aveti tema la bucatarie.Ok, poti intreba fetele ce vor sa manance in ziua respectiva si daca te pot ajuta, daca stiu de exemplu cum face mami "pancakes"(asta ca sa folosesti "flying pan" a doamnei), daca stiu ce ustensile si ce ingrediente iti trebuiesc.Eventual daca au si ele tigai mici de copii(noi avem, ce daca Phillip le-a cerut), dar el de multe ori chiar ma ajuta, daca va arat ce prajituri face baiatul meu...(fursecuri, bilute etc).

Eu is nedormita, mi-a fost rau toata noaptea, si migrena si gastrita mea care recidiveaza.De nervi ca n-am dormit ma pun sa calc poate ma "racoresc".

Mergi la inceput