Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)
Raspunsuri - Pagina 19
alincic spune:
Gabriela,ce bine ca ai zis de calcat,asa mi-am adus aminte si eu ca am de calcat
,dar am vrut sa fac si o zeama din cucos de la farmer.
Deci sa vad daca pina la urma reusesc sa fac ceva,caci astazi e zi libera si copiii sunt toti acasa.
O zi buna la toata lumea si o saptamina cit mai usoara.
cornelia_laura spune:
Hop si noi
.
Acum am culcat baietii asa ca profit putin de calculator.
katik, eu stiu ca in timpul CIC nu ai voie sa lucrezi "legal", altfel iti pierzi dreptul la indemnizatie
.
Babee, nici mie nu-mi place sa calc, prefer gatitul chiar daca gust mancarea. Cum te simti? Ce face samburelul?
adita, ce frumos ca ati mers la fetival! Frumoasa titulatura...imi da si mie curaj si imi face pofta de bebe mic
!
oana, superbi puii tai, niste scumpi
!
Legat de spalatul pe dinti
, noi nu avem probleme cu Eduard, chiar ii place. I-am luat pasta cu aroma de capsuni ca nu-i plac alea mentolate. Dar din pacate are mari probleme cu dantura. Deja dintii de sus sunt mancati pana la gingie. Am fost la stomatolog si nu ne-au dat nici o solutie. Cica are distrofie dentara de cauza genetica. Mi-e asa mila de el ca mananca mai greu deja. Sper ca macar Eric sa nu aiba probleme din astea. Lui Edi i-au iesit dintii devreme, la 4 luni. Lui Eric abia dupa 1 an. Nu stiu insa daca asta are vreo importanta.
Va pup pe toate
si va doresc o noapte buna si linistita!
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
gabiarama spune:
Ma primiti si pe mine ?
Ii multumesc lui Mcrmiki ca m-a indemnat sa citesc acest topic .Am citit capitolul acesta si imi face mare placere sa regasesc aici persoane cunoscute :Babee,GinaM
.
Eu sunt fericita mamica a 3 baietei :Mihnea (3 ianuarie 2004),Tudor (20 septembrie 2005) si Bogdan(21 mai 2007).Dupa cum vedeti distanta intre copilasi e doar de 1 an si 8 luni.Marea noastra problema o reprezinta conflictele care izbucnesc de la orice intre flacaii cei mari .Nici nu vreau sa imi imaginez cam ce o sa fie peste vreun an , cind va creste si mezinul si va incepe sa ia jucariile fratilor lui .
Poze
roxanal spune:
Fetelor, sunteti neste dragutze, zau asa...acum cred ca am gresit cand am spus ca nu sunt fericita facand referire in acelasi subiect cu copii..adica...ptr si cu ei..sunt fericita..sunt nefericita ca nu am tot ce vreau de la sotul meu, care desi ma ajuta 100% si face totul ptr noi, ar putea face mai mult, si aici nu ma refer la lucruri fizice, ci la implicare sentimentala..ma rog, am eu neste cuie la el, dar le dovedesc
...cat despre plecat undeva..nici gand deocamdata, tocmai am operat-o pe Teo de hernie, Maria incepe scoala...si nu avem nici resurse financiare...insa o sa ma straduiesc sa vad viata mai in roz..problema este ca nu ma pot "minti" singura...si ca tb sa rezolv odata problema ca sa fiu linistita si fericita...cand citesc poznele copiilor vostrii...nu mai pot de dragul lor si-al vostru...
marimar spune:
Gabi, bine ai venit, mamica curajoasa de 3 baietei !!
ce curaj pe voi fetelor cu diferente asa de mici intre copii, eu nu ma pot opri din admiratie 
Miha a scris niste citate (citeva pagini inainte) din articole despre rivalitate intre copii care mi se pare foarte bune si interesante si merita aplicate.
Oana stiam de cartea " The Secret" si de film, mi-am luat cartea ( cam scumpa...) pt ca vreau s-o am in biblioteca! Eu sint optimista si pozitiva din fire, mereu am fost asa insa e bine sa constientizezi ca poti schimba multe prin gindire...Gindirea influenteaza tot ce faci iar gindurile negative atrag actiuni negative, in schimb gindirea pozitiva atrage actiuni pozitive. De aceea trebuie sa ne concentram si in loc sa ne vaitam: " Nu vreau sa fiu bolnava". " Nu vreau sa se imbolnaveasca copilul" , "Nu-mi place sa...etc, sa schimbam ginderea negativa si sa zicem " Vreau sa fiu sanatoasa", "Vreau sa fiu fericita", " Vreau sa fie sanatos copilul", etc...
Roxana, incearca cele de mai sus, sau poate poti sa iei imprumut cartea sau filmul de la cineva !!
Miha, o idee pt invatat copiii engleza ar fi sa gasesti casete ( video, audio), cd-uri, dvd-uri cu muzica si cintecele in engleza si sa le cintati mereu impreuna, in casa, in masina, peste tot. Poti sa lipesti biletele pe lucrurile din casa cu denumirea lor in engleza si repeti cu ei de cite ori poti !
-inventeaza cintecele in engleza despre activitatile de zi cu zi : de ex: daca se joaca cu cuburile, sau masinile, sau leggo, sau trenuri cinta tu ceva pe orice melodie vrei " We're playing with the blocks/trains/cars...etc)
Uite citeva nume de cintecele , poate le gasesti pe undeva:
Five little monkeys
Five little ducks
Round and round the garden
Twinkle , twinkle little star
Baa baa black sheep
The wheels on the bus
We're going on a bear hunt
If you're happy and you know it
Open shut them
Hammer hammer hammer
cam astea imi amintesc acum, succes
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
oh, am gasit webiste cu cintecele si chiar si cu melodiile:
http://kids.niehs.nih.gov/musicchild.htm
si
http://www.head-start.lane.or.us/education/activities/music/
asta la o prima cautare, dar probabil sint o gramada
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
marimar spune:
Si asta e unul din cintecelele favorite ale fetitei mele:
http://kids.niehs.nih.gov/lyrics/uloveme.htm
I love you
You love me
We're a happy family
With a great big hug
And a kiss from me to you
Won't you say you love me too?
I love you
You love me
We're best friends
Like friends should be
With a great big hug
And a kiss from me to you
Won't you say you love me too?
si asta ii place mult, dar o alta varianta:
Ring Around the Rosies
(Children hold hands and dance around in a circle)
Ring around the rosies
A pocket full of posies;
Ashes, Ashes
All stand still.
(Children hold still)
The King has sent his daughter,
To fetch a pail of water ;
Ashes, Ashes
All fall down.
(Children fall to the floor)
The bird upon the steeple,
Sits high above the people;
Ashes, Ashes
All kneel down.
(Children kneel)
The wedding bells are ringing,
The boys and girls are singing;
(Children hold hands and dance around in a circle)Ashes, Ashes,
All fall down.
(Children fall to the floor)
-------
cornelia_laura spune:
gabiarama, bine ai venit in familia noastra
! M-am uitat la poze, ai niste copii tare scumpi si frumosi
, sa-ti traiasca! Si tu esti o mamica frumoasa si tanara! Cel mai mult imi place o poza in care dorm toti 3 unul langa altul. Eu am numai 2 deocamdata si imi mai doresc un bebe din tot sufletul.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Nicoleta spune:
Salut.
Babee, eu am terminat filologia in Brasov, romana-engleza, acum lucrez in departamentul de comunicare al unei companii multinationale, tot in Brasov. NU e chiar asa de pompos cum ar putea suna la prima vedere... insa nu cred ca as putea lucra 4 ore aici :(. Asa ca, daca ai solutii, ar fi perfect. 4 ore este visul meu :).
Multumesc,
Nicoleta
adriana spune:
Marimar, dar ai si un site unde pot sa ascult melodia de la cantecelele tale? Ca eu nu ma prind... si sunt chiar draguteee
Fetele noi, bine ati venit
.. Sunt chiar mirata: ce de mamici isi doresc copii mai multi!
Oana, ma bucur ca ai reusit cu bonele
.. Si ce draguti is tripletii in poze
Vreau si eu![]()
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006