Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)
Raspunsuri - Pagina 18
miraklucker spune:
Gabriela la 4 dimineata plec!!!!
.........acu las totul balta si ies cu ei afara ca singuri nu vor in curte. Asa ca mergem la Spielplaz!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
adita spune:
io n-am inteles ce-i cu flying pan. ce legatura are cu scoala?
in sfarsit am reusit sa strang destule puncte sa-mi aduc la zi titulatura, am avansat la mamica de 4 copilasi
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

hannen spune:
mira ,am uitat sa va urez vacanta placuta!!!

Unde va duceti puilor??
FAC CU OKIU!!(mereu am crezut ca asta zimbeste amar in coltu gurii si-l foloseam aiurea pina mi-a atras cineva atentia ca prea fac des cu okiu
...)
Stii,sotul meu niciodata nu a zis ca vrea baiat!Si familia lui sunt la fel,genul de oameni "ce-o fi o fi ,numai sanatos sa fie!"
Dar nu toata lumea te crede,multi zic "saracii,mai incearca,vor si ei un baiat!"![]()
![]()
Eu serios ca mi-am dorit un baiat,da` nu vru sa iasa si gata.![]()
Da,si noi ne urnim greu la spalat pe dinti ,au cite 3 feluri de periute,electrice ,nomale ,roze,rosii...doar,doar s`or urni .De fapt amira nu comenteaza desi cind era mica ce scandal mai facea.
Azi mi-au venit hirtiile pt. scoala .Fetelor,la anul in aprilie am scolarita!!!Doamne ce a trecut timpul,parca ieri o nasteam 
imbatrinesc!!!
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
hannen spune:
Adita,doamna mi-a trimis tema pt. luna sept.
Sa discutam despre bucatarie si eu sa-mi pregatesc activitatile legate bineinteles de ustensilele din bucatarie(pe astea le invatam)
So,imi da exemplu bete,polonic,pahar,frigider...si in loc de tigaie frying pan in engleza ,ea scrie flying pan.
Si adresa mea de mail in loc de amira ,mi-a scris amila,desi i-am dictat-o de vreo 5 ori!![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
katik spune:
ziua buna mamici cu mai multi copilutzi!
si noi mai greu pe aici dar ne straduim.
cu spalatul pe dinti, tot asa, mai greut. parca s-a mai imbunatatit situatiunea acum, de cind am luat periuta de dinti electrica cu disney
si inca rosieee!!!![]()
. si fii-mea are o cariutza si inca un inceput pe alta maselutza. asteptam sa vina dr dentist din concediu sa mergem sa afcem A-mareee!!!![]()
![]()
noi am fost ieri la iarba verde, mici, somn la gratar, baitza in Bega etc. a fost frumos, copiii s-au dezlanuit de-a dreptul![]()
.
fata a inceput gradi de saptamina trecuta, la robi i-au iesit doi dintisori sus si mai urmeaza doi dar inca nu au spart gingia. e mare agitatie![]()
![]()
![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
adita spune:
noi am fost ieri cu toata trupa la festivalul enescu. am profitat ca era in aer liber, sa pot merge si cu copiii, ca altfel nu aveam eu sansa sa mai merg la un concert
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Nicoleta spune:
A, eu nici nu indraznesc sa ma bag in club, inca nu am depasit numarul de 2 copii.
Iar despre serviciu, la noi nu prea gasesti joburi part time, ca tare ma bate gandul o vreme sa incerc asta, dupa bebe 2...
Nicoleta
Babee spune:
Nicoleta poti "sta" aici linistita, toate mamicile sunt bine venite.Te-as putea intreba in ce ramura lucrezi in Brasov?Pentru ca eu stiu cateva firme care ofera part time, in special mamicilor in CIC.
Fetele eu am de calcat un morman mare, mai si spal azi..dar nu intinde nimeni o mana de ajutor?Urasc sa calc...mai bine fac mancare de 5 ori pe zi ca e mult mai placut
Cine se ofera?![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
katik spune:
gabi, ma ofer eu la calcat ca-mi place, mai bine renunt la gatit, ca macar nu mai ciupesc din toate bunatatile si nu se mai depune prin diverse locuri![]()
se poate lucra oficial in cic fara sa se piarda indemnizatia, stiti careva?
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Babee spune:
Katik haide ca nu refuz asa ajutor.Gatesc eu oricum, eu niciodata nu gust mancarea sau sa mananc cate ceva de pe-acolo.Rezultatul final imi place![]()
Bleah...tot nu mi-am facut curaj sa calc...m-apuc inainte sa vina sotul sa zica ca ma da harnicia afara![]()
![]()
![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip