PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumim pt felicitari !

Babee, mai sunt Monicuta_bb si M_floruta. Cred ca una dintre ele a nascut deja, dar nu mai stiu cine

Referitor la intarcat, eu am vrut sa alaptez pana la 1 an si de la 11 luni am inceput sa-i dau si de la mine si biberon. La inceput nu vroia deloc din biberon, desi am incercat mai multe feluri de lapte. Nici nu mai vroia sa vada biberonul sau canita si nu mai vroia sa bea nici apa din ele. Am lasat-o o saptamana dupa care am inceput sa-i dau din nou cate putin lapte cu ligurita, cu paharul si apoi a vrut si cu biberonul. Pana la 1 an i-am dat si de la mine si cu biberonul, din ce in ce mai putin de la mine si mai mult cu biberonul si la 1 an fix am oprit alatatul fara nici o problema.

Raluca 5+ si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Legat de intarcat, si eu procedez ca si Raluca. Adica am incepit sa ii dau de pe la 11 luni si lapte cu biberonul. L-a acceptat doar ca manca putin din el, dar pe masura ce trece vremea suge tot mai putin si bea tot mai mult din biberon. Deja in unele seri nu i-am mai dat san deloc, doar biberon si nu am avut probleme. O sa ii dau sa suga de la mine tot a doua zi, apoi a 3-a, a 4-a si deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

La noi este chiar invers :am inceput sa ii dau lapte la biberon, la inceput la luat si apoi a inceput sa scada ca acum sa nu mai vrea deloc biberonul si noaptea nu primeste nimic decat san.Am pus si niste poze

http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Bine v-am regasit, dragi piersicute si mamici de piersicute! V-am dus dorul (pt cine nu ne mai stie, am fost plecati din Bucuresti la bunici vreo 3 luni...).
La multi ani tuturor sarbatoritilor nostri mici. Multumim de asemenea pt urari pt 3 iulie, cand am implinit si noi un anisor.
Mi-e imposibil sa citesc tot din urma, asa ca sper sa ma pun la curent cu ce mai faceti voi, pe parcurs.
Noi suntem bine sanatosi, Daria e argint viu, merge binisor (abia pe la un an a inceput sa mearga singurica), bebe din burtica a inceput sa dea din picioruse si cam atat despre noi deocamdata, ca nu va pot plictisi chiar cu tot ce am mai facut, dar in timp ne laudam noi...
Va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by ralucaspm

Buna seara !

Venim si noi cu o veste. Uitati-va la semnatura.

Raluca 5+ si Ioanna (5.07.2006)

Felicitari! Eu sunt deja in aproape 4 luni si sincera sa fiu sunt speriata rrrrau (unele dintre fete stiu istoria). Daria mea o sa aiba doar un an jum. cand o sa nasc. Tu cum esti? Poate ma incurajezi...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

monicutza bb a nascut deja o printzesica...am citit pe la ciresele...

si Ilinca a primit tichet pt analize, de la guvern
noi ne pregatim pt motz si nu prea mai avem timp de forum...revenim pest ecateva zile

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Haideti ca ceva ceva imi amintesc de o mamica ce trebuia sa nasca, dar de cealalta chiar nu stiam.Scuze, eu nu citesc zilnic .Felicitari si bebei sanatosi!

Doniro si noi miscam miscam, in timp ai sa vezi ca o sa iti treaca spaima.Putin ma luase si pe mine, dar sunt fericita cand ma uit la Phillip si la Rebecca si stiu ca voi avea 3 minuni.

Mamanati si eu sunt (iarasi) cu burtica, peste doua zile intru in 4 luni.Astazi am fost la spital sa fac pliul nucal, i-am luat cu mine ca n-am avut cu cine-i lasa dar au fost cuminti, si mai ales Phillip foarte incantat de bebe de la mami din burtica care da din manute si picioruse

Eu as vrea sa ii cumpar Rebeccai alt pat, normal cu o singura bara de protectie-laterala.A mai trecut cineva de la pat cu bare la pat normal?Lui Phillip i-a fost bine, dar el are un pat masinuta si chiar nu are cum cadea din el.

Distractie placuta celor ce taie motul in week-end-ul acesta, La multi ani celor ce fac 1 an si sanatate multa tuturor

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Tweety multumesc mult de tot pentru raspuns.
Si pentru ca te-am auzit si pe tine despre Clara ca nu iubeste laptele, sa zic si de cazul meu, anume Nour a fost "stampilat" de Dr. ca are "un fel de alergie". Curios e ca tot el mi-a recomandat (la vizita de un an) sa ii dau paste/orez cu lapte, cate putina branzica dulce/iaurt, chestii care vad ca nu il afecteaza pe piersicut. Le mananca si, mai nou nu se mai inroseste ca acum cateva luni cand i-am dat pentru prima data. Lapte sincer mi-e frica sa ii dau dupa ce la cateva incercari mi-a vomitat tot ce mancase intr-o jumate de minut, am mai scris de asta...m-am speriat de imi ajunge.

nicolica, ralucaspm, simonaU multam' pentru ati povestit cum ati trecut voi prin faza "intarcat" (mai putin simonaU care am inteles ca o pregateste pe Mara cu un lat laptic).

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

ralucaspm felicitari si sa va aduca barza un cel putin la fel de cuminte si mancacios ca piersicuta din dotare!

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

mamidestefan, deniro bine ati revenit! Sper sa stati mai mult pe ca ne-ati lipsit .

mamidestefan
o draguta, ca de obicei, multumim de invitatie, dar ce ma fac cu distanta . Vreau ... sunt prea departe . Petrecere de neuitat si ...vrem pozici, please!

gliza asteptam poze de la mot ...distractie placuta!

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput