.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monalys spune:

quote:
Originally posted by rhoneea

Dar acum unde o fi Monalys???Oare mai are curaj sa posteze???

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

aloo
nu am mai intrat de ieri seara..u nu ai treaba? nu esti plecata?
ce lume stupida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ca dovada a maturitatii sale...vad ca a si sters postarea initiala... .

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monalys spune:

quote:
Originally posted by madau

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

ZI ZAU
ma ma lasi..veziti de viata ta :) daca numai vreau eu ajutoru vostru..de ce sa mai las postarea?
hai numai lasa msg si lasama in durerea mea k ...incep sa injur si fac urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Doamne, mare e gradina ta!
Mi-e sila de atitudinea asta "cool".... Super parinti, daca mama are discutii legate de sex cu cea mica.... Imi inchipui oare ce discuta? Diverse pozitii,accesorii????!!!!!! E normal sa faci educatie sexuala la fetita ta de 13 ani, ca deh, se transforma din copil intr-o domnisoara in toata regula, insa educatia asta ,cred eu, ar trebui sa previna inceperea vietii sexuale de la 13 ani.
Doamne fereste!
"mai multi parteneri" ..... Doamne, iarta-ma, insa nu ma pot abtine....

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...in loc de vorbe bune si invataturi "parintesti"...se arunca cu pietre!!!

Eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si spre norocul meu nu am ramas insarcinata pana la 27de ani

Eu nu stiu ce sa ii spun fetei ca deh nu am avut prea multa invatatura pe vremea aceeia ca sa deschid ochii mai bine si sa nu fac ce am facut, dar acum un simplu comentariu este ca regret enorm ce am facut la 15 ani

Monalys ai grija de tine.

edit:vorbeste foarte usor despre avort!!! dar ce a-ti vrea sa faca! sa devina mamica la 13 ani!!!sau alt copil pentru orfelinat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu conteaza dc topicul asta e pe bune sau nu..

ideea e ca multe pustoaice de 13-15 ani isi incep viata sexuala, indiferent ca pe noi ne revolta sau nu lucrul asta... (la una din clasele a 8 la care am predat am avut o eleva, eminenta la invatatura de altfel, care isi incepuse viata sexuala la 13 ani jumate cu un tip de 21 de ani)

idee e ca voi se presupune ca sunteti adulte, cu experienta de viata, multe mamici de fete... ganditita ca poate pustoaicele alea citesc pe aici... credeti ca ajuta cu ceva tonul vostru moralizator, scarba voastra sau datul cu pietrele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Asta asa sa mai uitam de suparare.

Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: "Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva." Ea ii raspunde: "Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Interesaaaant subiect. Ieri cand l-am citit pe la inceput, imi parea rau si imi era mila de biata copila sedusa de o matahala pe bancheta din spate a unei masini, copila care ne cerea ajutorul. Dar acum...

Monalys, ZI ZAU, fetitzo felicitarile mele! Esti tare de tot, beton. Stii ce zic eu? Incearca mai mult de cateva minute fara prezervativ, ca poate atingi noi culmi. Cat despre avort? Ce mare branza... doar nu vrei sa ajungi la 15 ani fara asa ceva la panoplie, nu? Da' neaparat sa vii si aici sa te lauzi, da?

Daca nici tie nu-ti pasa de viata ta, de ce ne-ar pasa noua???

Si vezi sa nu care cumva sa te enervezi, ca ne-ai amenintat ca faci urat... , si vorba aia Doamne Fer!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Monalys,nu este nevoie sa te enervezi si sa ´´faci urat´´.
Maturitatea presupune si discutii in contradictoriu fara ´´ma lasi..´´lasa-ma-n durerea mea...´´ ´´zi zau..´´ si alte expresii din astea copilaresti.Tu ai spus ca esti matura,atunci comporta-te ca atare.

Argumenteaza-ti ideile linistita si cu tact.Caci cu atitudinea asta de razvlatita nu rezolvi nimic.Cel putin nu vizavi de fetele care au incercat sa te sfatuiasca..de bine pana la urma.

Este interesant subiectul tau,este interesat de stiut ce o face pe o adolescenta sa-si inceapa viata sexuala atat de devreme.
Dar daca tu raspunzi in asa maniera la ´´pietrele´´ altor femei,inseamna ca esti vulnerabila, ti-au atins vreun punct sensibil,n-ai alte argumente si crezi ca(,) cu violenta verbala si expresiile de maidan sperii pe cineva.Ei bine,sincer,mai tare starnesti mila.

In concluzie,fii ´´fata mare´´ si raspunde intrebarilor sau povesteste ce vrei tu,dar cu atitudinea matura care salasluieste in tine.

Sau pur si simplu,daca crezi ca nu poti face asta, nu mai raspunde si lasa subiectul sa moara.

Sa ai o zi faina!

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by Monalys

quote:
Originally posted by madau

ZI ZAU
ma ma lasi..veziti de viata ta :) daca numai vreau eu ajutoru vostru..de ce sa mai las postarea?
hai numai lasa msg si lasama in durerea mea k ...incep sa injur si fac urat

1. ai nevoie de mai multe ore de gramatica (nu de sex)
2. exprimarea ta scoate in evidenta mult mai mult decit ne-am fi dorit sa stim despre tine.

spui ca "lumea asta este stupida", mare påcat cå nu ai inteles nimik din tot ce s-a scris.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput