Raspunsuri - Pagina 9
alinaxeni spune:
Nu stiu cat de reala este aceasta poveste,dar daca este fata asta chiar isi merita soarta.Poate intr-o zi,cand atitudinea asta "cool" nu o va mai ajuta,viata ii va da niste lectii si-si va aduce aminte de niste femei intelepte, care chiar daca faceau morala, incercau s-o ajute.
Monalys draga,tine-o tot asa si spor la trecut prin patul cat mai multora,ca se pare ca doar atat iti doresti de la viata.Incearca sa nu mai intri pe aici ca s-ar putea sa-ti dauneze atitudinii "cool" si risti chiar sa inveti ceva bun.Ce zici,te risti?Daca nu dute tare.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Lorenza spune:
Oricum ,fetelor,trebuie sa luati in considerare ca vorbiti cu un copil,(cred totusi ca nu e vorba de un bluff)ce nu poate reactiona ca un matur,evident,si in plus e si in pragul pubertatii,o perioada destul de "nasoala" din viata fiecaruia.Observ ca inceperea vietii sexuale incepe exasperant de devreme ceea ce nu poate avea decat repercursiuni grave asupra sanatatii .Asta fiind realitatea,sper ca prin topicul acesta s-a tras un semnal de alarma si mamicile,astfel fiind informate,vor fi cu ochii in patru pe copii lor si poate realitatea asta cu timpul se va schimba,in sensul bun,sper!
Doamne ajuta!
andriushca spune:
quote:
Originally posted by Monalysquote:
Originally posted by madau
Ca dovada a maturitatii sale...vad ca a si sters postarea initiala....
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ZI ZAU
ma ma lasi..veziti de viata ta :) daca numai vreau eu ajutoru vostru..de ce sa mai las postarea?
hai numai lasa msg si lasama in durerea mea k ...incep sa injur si fac urat
asculta cacacioasa mica, inainte sa fi postat aici ar fi trebuit sa-ti asumi si responsabilitatea pentru eventualele raspunsuri primite. si poate ca n-ar strica sa te mai dai jos din pat si sa mai treci si pe la scoala. la ce te-ai asteptat? aplauze la scena deschisa?
ACEASTA E GENERATIA DE MAINE SI VIITORUL ACESTEI TARI!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
anky spune:
Mai,toata povestea asta imi suna a teatru ieftin,inventat de cineva, care se pare nu are altceva mai bun de facut.
Cred ca nu e vorba nici pe departe despre o pustoaica de 13 ani.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by andriushca
asculta cacacioasa mica, inainte sa fi postat aici ar fi trebuit sa-ti asumi si responsabilitatea pentru eventualele raspunsuri primite. si poate ca n-ar strica sa te mai dai jos din pat si sa mai treci si pe la scoala. la ce te-ai asteptat? aplauze la scena deschisa?
ACEASTA E GENERATIA DE MAINE SI VIITORUL ACESTEI TARI!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
Da, asa e ... pacat de generatia asta
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
madau spune:
Monalys...nu e cazul sa "faci urat pe aici", se pare ca n-ai inteles nimic din tot ce s-a discutat aici, pacat, toate fetele au incercat sa-ti intinda o mana de ajutor, au vb cu tine ca si cand ai fi fost propriul lor copil, tot ce s-a spus, s-a spus din suflet.
Daca nu mai vroiai ajutorul nostru..era mai simplu cred sa spui "multumesc", macar asa din politete, si sa spui ca subiectul se poate inchide ptr ca si-a atins scopul ptr care a fost deschis.
Nimeni nu ti-a vrut raul, ai pus o intrebare, ti s-a raspuns. Trebuie sa inveti sa accepti si criticile, si astea fac parte din "real life". Noi de vedem mai departe de viata noastra, insa tare mi-as dori sa vezi si tu de a ta.
Numai bine!
Madau si
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jonica spune:
Nici nu stiu cum sa reactionez: sa ma umfle rasul cand vad cate de tare s-a "ofticat" domnisoara cu nasoala varsta 13 ani, care evident are o experienta de viata mai ceva decat a mea la 31 ani sau sa ma ingrozesc la gandul ca peste cativa ani (mai multi) s-ar putea ca si fiica mea sa aiba o asa viata.
Sa stii ca un test negativ nu inseamna 100% ca nu esti insarcinata. La mine 3 teste negative zbiara acum "Maaaaa"...si vor sa-mi ia mouse-ul de pe birou.
Citeste putin si pe la topicul cu "Durerea unei pierderi de sarcina..." si nu mai vorbi in termeni asa de simpli despre o asa problema.
In rest mult succes cu viata pe care ti-ai ales-o...vei avea nevoie.
Monalys spune:
quote:
Originally posted by madau
Monalys...nu e cazul sa "faci urat pe aici", se pare ca n-ai inteles nimic din tot ce s-a discutat aici, pacat, toate fetele au incercat sa-ti intinda o mana de ajutor, au vb cu tine ca si cand ai fi fost propriul lor copil, tot ce s-a spus, s-a spus din suflet.
Daca nu mai vroiai ajutorul nostru..era mai simplu cred sa spui "multumesc", macar asa din politete, si sa spui ca subiectul se poate inchide ptr ca si-a atins scopul ptr care a fost deschis.
Nimeni nu ti-a vrut raul, ai pus o intrebare, ti s-a raspuns. Trebuie sa inveti sa accepti si criticile, si astea fac parte din "real life". Noi de vedem mai departe de viata noastra, insa tare mi-as dori sa vezi si tu de a ta.
Numai bine!Madau si
am spus multumesc ..si chiar ca se poate inchide subiectu