Raspunsuri - Pagina 7
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by Clover
Din pacate limbajul si figurile corespund noii generatii.
Monalisa, ramai insarcinata indiferent de cate milisecunde faceti sex fara prezervativ. Si vorbesti cu atata saninatate de avort ca ma infior. Cred ca ar trebui sa difuzeze la scoala filmari ale avorturilor poate le mai ia unora cheful de 16-22.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
madau spune:
quote:
Originally posted by Monalys
Msms laura..pai sa vedem,the problem e ca am avut mai multi parteneri(16-22)
Gabbriela, se referea la "am avut mai multi parteneri...16-22.."..din punct de vedere gramatical si logic se refera la numarul de parteneri..da' io stiu, poate o avea probleme la capitolul asta
, ceea ce n-ar fi total imposibil, ca doar sexul cere timp..mai ales asa de desScuzati-ma fetelor, nu vreau sa fiu rautacioasa, doar ca-s oripilata, cu cata dezinvoltura vb o fetita de 13 ani de avorturi, sex cu multi parteneri..etc
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
XIO spune:
Daca a inceput ca o gluma , pacat ca a tinut fata s o strice cu atatea exagerari.
In privinta sexului insa , am o prietena care la 14 ani facuse sex asa , ca sa vada cum e si n-a simtit mai nimic.
Dar macar avea o idee conturata despre educatie sexuala , chiar daca era manata de teribilism.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
for2nity spune:
quote:
Cred ca se refera la varsta partenerilor, nu la numarul lor. Mesajul ei era raspuns la intrebarea laurei despre ce experienta si varsta are partenerul ei.
quote:
Originally posted by laura72
...............plus ca partenerul tau nu cred ca are prea multa experienta......apropo,EL cati ani are?
Gabbriela spune:
nu pot decat sa rad...
mi se pare total nerealistic subiectul...
- da e posibil sa incepi la 13 ani, da e posibil sa ramai daca nu te protejezi, chiar si pt o sec de contact vaginal
- da e o problema serioasa
- NU, nu cred ca o fata de 13 ani poate sa aiba intr-o luna 16 - 22 de parteneri
- si nu, nu cred ca un barbat de 22 de ani poate sa aiba sex cu o fata de 13.. asta doar in cazul in care nu e normal la cap, sau are inclinati pedofilice... off lume unde am ajuns ![]()
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
rhoneea spune:
Dar acum unde o fi Monalys???Oare mai are curaj sa posteze???
Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
rhoneea spune:
Da pa'n la urma nici ea nu se mai intelege..A postat ceva la subiect si apoi la raspunsuri reiese altceva...

Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
mihaser spune:
Am citit subiectul inca de cand a aparut. Ma tot gandeam ce sa raspund...in mare aceleasi lucruri pe care le-ati scris multe dintre voi...si cred ca e bine ca le-ati scris...poate sunt si adolescente care citesc si decid sa va urmeze sfaturile...Cam aceleasi lucruri mi le-a povestit si mie mama...eu am ascultat de ele...si poate si datorita acestui fapt ma declar acum un om implinit.
Pentru adolescenta noastra am si eu cateva sfaturi chiar daca par pisaloaga...in primul rand prietenilor tai de gen masculin chiar te rog sa le ceri sa te insoteasca la doctor...sincer nu stiu cat de multi vor avea acest curaj...Dupa, te vei convinge ca singurii prieteni adevarati iti sunt parintii, cu care ar trebui sa discuti absolut orice (in mod deosebit cu mama, insa de multe ori si tatii sunt de un real ajutor!)
Eu iti doresc sa ai o viata minunata! Din orice greseala putem invata multe. Destinul ti-l faci singur!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
wonderful spune:
Fetelor,i-ati dat la sfaturi cat sa ajunga unei scoli intregi.Daca e adevarat ce spune inseamna ca e o fraiera ca nici macar nu a stiut niste lucruri elementare.Daca e o facatura,sa-i fie rusine,sau s-o compatimim ca atata o duce capul.Iar noi n-ar trebiu sa ne pierdem timpul cu toate fleacurile inventate de tot felul de exaltate.
Monalys spune:
quote:
Originally posted by for2nityquote:
Cred ca se refera la varsta partenerilor, nu la numarul lor. Mesajul ei era raspuns la intrebarea laurei despre ce experienta si varsta are partenerul ei.quote:
Originally posted by laura72
...............plus ca partenerul tau nu cred ca are prea multa experienta......apropo,EL cati ani are?
io zic asa: e ori asa, ori altfel.
duamne deci,asa femei nu am mai vazut....intelepte mai sunteti.da este adevarat numerele reprezinta varstele nu NUMARUL.hai pa numai am ce cauta aici ..poate voi faceti caterinca