*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by aissa

A, si am si mail de la strawberry. Intai mi-au zis ca din cauza verificarilor bla-bla va aparea pt o scurta per de timp blocata de 2 ori suma. Iar acum am primit mail cu "dispatched". De ce astia nu fac frate la fel????

Norocoasa esti! Pe mine ma pun a tzaspea oara sa le trimit billing adress si security code. Cred ca ma las pagubasa.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

macar voi aveti ceva de la ei da eu am fost la prima comanda

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ia uite cate lume a scos capul acum. Unde at umblat, mey?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bey...nu va mai agitati atat..ca treaba asta cu conectarea e de vreo 3 zile..cel putin la mine. Si ieri desi nu puteam sa ma loghez deloc cu userul meu, am facut cont nou cu RO si a mers. Deci alta e buba, zic eu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Da, am incercat si eu. Nu ma pot loga. Am primit reply de la Julie Areski la mesajul pe care l-am trimis aseara si in care am intrebat daca noi, care avem deja cont pe LR (ca spusesera ca urma sa stearga RO din lista si, deci, nu se mai putea face conturi noi) mai putem comanda pe riscul nostru (in ceea ce priveste sosirea coletului, bien sur). Da', in situatia de fata, iaca ne-am trezit si fara cont. Acum astept raspunsul lor. Eu le-am scris in cei mai draguti termeni, sper sa le revina mintile la cap. Eu nu inteleg o chestie: au suspendat/anulat conturile din toate tarile de unde erau cei care se plangeau de calitatea serviciilor lor (ca parca erau din mai multe tari, inclusiv din FR) sau ce naiba? Am de gand sa intru pe toate forumurile posibile unde se vorbeste despre LR si sa povestesc ce se intampla. Si-asa ma plictisesc cand doarme Mara. Aveam eu un cui impotriva francezilor pe care a trebuit sa-i suport 4 ani, dar acum s-a acutizat. Cred ca o sa-mi fac cont cu adresa unei prietene din Spania (acolo or livra?). A, stai, acum am vazut...au site pt Spania. Sa vad ce diferenta este intre preturi si ma relochez.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

pei probabil ca au blocat conturile deja active si ne-au trimis si mailuri cu oferte noi, asa ...ca sa ne oftice

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alina, o sa fii socata de preturile din Spania!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Da, am incercat si eu. Nu ma pot loga. Am primit reply de la Julie Areski la mesajul pe care l-am trimis aseara si in care am intrebat daca noi, care avem deja cont pe LR (ca spusesera ca urma sa stearga RO din lista si, deci, nu se mai putea face conturi noi) mai putem comanda pe riscul nostru (in ceea ce priveste sosirea coletului, bien sur). Da', in situatia de fata, iaca ne-am trezit si fara cont. Acum astept raspunsul lor. Eu le-am scris in cei mai draguti termeni, sper sa le revina mintile la cap. Eu nu inteleg o chestie: au suspendat/anulat conturile din toate tarile de unde erau cei care se plangeau de calitatea serviciilor lor (ca parca erau din mai multe tari, inclusiv din FR) sau ce naiba? Am de gand sa intru pe toate forumurile posibile unde se vorbeste despre LR si sa povestesc ce se intampla. Si-asa ma plictisesc cand doarme Mara. Aveam eu un cui impotriva francezilor pe care a trebuit sa-i suport 4 ani, dar acum s-a acutizat. Cred ca o sa-mi fac cont cu adresa unei prietene din Spania (acolo or livra?). A, stai, acum am vazut...au site pt Spania. Sa vad ce diferenta este intre preturi si ma relochez.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bai astia sunt tampiti sau au avut ceva pb in site. Ca mesajul asta zice ca am dat prima comanda si prin urmare ma recompenseaza...sau altceva spune acolo?
Too late ca tocmai am dat mail si pe adresa sabinei si pe a cristinei si i-am umplut de SHAME am scris total agramat dar nu ma priveste, le-am promis ca ii spaia o pauzasc zilnic pana ne raspund ceva concret.

Chère Madame ,

Vous venez de passer votre première commande à La Redoute, mais connaissez-vous toute notre offre ?

Découvrez un large choix de produits dans des domaines aussi variés que la mode pour vous et vos enfants, les dernières tendances déco, ou tout pour équiper votre maison.

Pour vous faire découvrir toute l'offre Redoute, profitez d'une offre exceptionnelle grâce à votre code offre spéciale 27537.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
le-am promis ca ii spaia o pauzasc zilnic pana ne raspund ceva concret.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput