*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
quote:
Originally posted by aissa
spaia o pauzasc zilnic
Vezi ca te cenzureaza si astia ai nostri
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
![](teiubesc.gif)
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aissa spune:
Hahaha, e robotelul de pe DC care inlocuieste o anumita succesiune de litere.
Le zisesem ca ii SPAM-uiesc in caz ca nu intelegeati.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Nu stiu daca voi reusit, dr eu am luat la rand vreo 10 tari din lista sa fac cont nou si nu merge cu niciuna...ba imi zice de o problema tehnica, ba imi zice ca e nush ce problema cu codul postale..etc. Deci io zic ca nu e ceva cu noi, nu va mai impacientatiMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Bai m-ati facut sa le scriu astora m-am lins pe bot de tot, clar....dupa ce le-am zis ca intorc spatele, ne blocheaza accesul... M-am balbait doar pt ca nu stiu deloc in engleza expresii mai grele care sa exprime se simteam....si o fi doar pb tehnica...
Oricum, eu desi la validare dadea eroare am primit mail de confirmare pe noul cont. Ia sa incerc logarea...
Onetzica spune:
Astia sunt chiar tampiti?
Am primit un mail acum:
"Chère Madame Oana Andreea,
Vous venez de passer votre première commande à La Redoute, mais connaissez-vous toute notre offre ?
Découvrez un large choix de produits dans des domaines aussi variés que la mode pour vous et vos enfants, les dernières tendances déco, ou tout pour équiper votre maison.
Pour vous faire découvrir toute l'offre Redoute, profitez d'une offre exceptionnelle grâce à votre code offre spéciale..."
tania-z spune:
mda.....am primit si eu kkt-ul ala de mail de promovare
Am incercat sa fac o comanda,fara sa ma loghez, iar din toata lista de tari de livrare, numai la Romanica nu merge .
In rest, pot alege livrare in Botswana, Brunei sau Togo, fara nici un fel de probleme.
Vorba cantecului "Come in Tasmaniaaaaaaa........"
CORAP - m-a cucerit Anais . Ce sa mai zic de Ardeias, ca flacau s-a facut! Ma incurajezi cu doi copii, te citesc cu maaaare atentie!
Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
haideti, mey, am pus graul ala la fiert ptr coliva, acum ce fac cu el? Il dau la gaini?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)