*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 17
felicia74 spune:
Ionela cecul vine ca simpla scrisoare pe care o poate fura oricine din cutie... Nici nu accept sa-mi trimita asa ceva.
Gata, le-am zis ca nu accept banii ci vreau produsele
Sunt chiar obraznica, desi stiu ca sansele sunt aproape 0 sa ma asculte
claujro spune:
Macar pe voi v-au contactat si v-au spus ca sa aveti rabdare ca va ramburseaza banii..bla-bla, mie nu mi-au trimis nimic
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Eu am scris sapatamana trecuta la aia de la PPR..si pana acum n-am primit nimic...se vede treaba ca e moda la ei in companie..tratatul clientului cu 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Clau asa e si la mine pe contul Andreeip, adica la comanda din 28.
Eu am deci comanda din 11 iulie pe contul meu, cu avertizare primita. Si comanda din 28 fara avertizare, fara vreo problema vreodata, fara nimic. Banii sunt luati pt ambele comenzi, am verificat ambele carduri.
Ma tem insa ca atunci cand...inevitabil zic, vom ridica intrebari pe site despre aceste comenzi vom primi mesajul de distare si gata.
In continuare ma intreb retoric desigur de ce nu pot face si ei ca altii (ma uit la strawberry acum si inevitabil fac comparatie, am 2 numere din alea date, unul pt ruj si unul pt parfum). Plus ca nu pricep de ce Dumnezeu nu au trimis macar cecurile instant in momentul in care au pus stop expeditiilor.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by madau
Eu am scris sapatamana trecuta la aia de la PPR..si pana acum n-am primit nimic...se vede treaba ca e moda la ei in companie..tratatul clientului cu
"eram precisa " ca sa va fi.
ionela-roxana spune:
quote:
Originally posted by claujro
Macar pe voi v-au contactat si v-au spus ca sa aveti rabdare ca va ramburseaza banii..bla-bla, mie nu mi-au trimis nimic
Nici eu nu am nimik.Decat mailuri trimise la ei sa intreb de stadiul comenzilor.
catutza spune:
Buna!
Si eu ca si Claudia nu am primit nimic de la ei. Am 2 comenzi date, primesc zilnic mail cu oferte, dar avize ioca
Le-am trimis un mail in care ii intrebam politicos ce se intampla, mai livreaza, nu mai livreaza in RO, mai vin coletele pentru care si-au retreas banii...dar niciun raspuns ed la ei de 2 zile
Asa ca intreb si eu azi: a primit cineva aviz/colet ?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
claujro spune:
Am copt niste vinete si in timp ce le curatam, nu-mi puteam lua gandul de la fata aia de 13 ani careia ii e teama ca a ramas insarcinata... Adica peste vre-o 10 ani trebuie sa vorbesc cu Mara si Matei de prezervative, boli, sarcini, protectie...etc?!![]()
corap spune:
clau, nu peste 10 ani.... din pacate ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Giova spune:
eu nu vreau cec, sa-mi trimita banii in contul de valuta. nu ne-au anuntat, nu am nici acum mail-ul ala de la ei, nu primim nici colete, bomba le pun.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">