*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Nu, eu am inteles ca la chargeback nu platim niciun comision ![]()
Oricum eu o sa fac si o sa va povestesc si voua...
Pe aia cu transferul am incercat-o.
rall spune:
Numai de-ar veni si cecurile
La cat sunt de necivilizati, crezi ca e le greu sa uite total de noi? ![]()
aissa spune:
Nici eu nu ma incurc cu refund, mai stau sa ma cert si cu aia la banca degeaba. Daca trimit cec asta e si gata. Oricum sunt mari nesimtiti ca au ales acest mod de a incheia afacerea fara sa ne trimita macar cecurile imediat. Din 11 iulie am o luna de cand am platit comanda si mai dureaza minim 10 zile sa primesc cec (presupunand ca primul lucru cand o sa vina cristine sau care dracu s-o ocupa, la serviciu luni pune cecul pt mine la posta) si inca 3 luni sa-l incasez....
Mare magarie....mare de tot.
claujro spune:
Ce facem daca nu primim nici un cec si ne ignora mailurile?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
ionela-roxana spune:
Eu stau si ma gandesc acum daca tot au sistat livrarile in Romania ca nu ajung.....de ce ar ajunge cecurile ?.....daca e sa o luam a lor de buna nu vor ajunge nici alea.....dar parca nu au zis nimik de cecuri....sau ma insel?
felicia74 spune:
Ba nu cred ca ne vor ignora. Banii ii vom primi inapoi, dar sa vedem cum, cu comision sau fara.
Eu totusi le voi zice sa-mi trimita coletul, asa, de adio![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Viairo
chargeback e fara comision si nu are cum sa dureze 45 zile, cel putin teoretic...
astia de la bcr oare stiu ce-i aia??
nu stiu voi dar eu una mi-am facut o impresie tare proasta de bcr numai niste babutze din alea de pe vremea lu ceausescu care probabil au lucrat pe la cec sau posta

te duci acolo si stai 30min sa faci o depunere...daca vrei sa scoti bani nici nu ma gandesc cat dureazaeu vorbesc doar de bcr iasi sucursala din podu ros...in alte parti habar n-am cum e
jasmine asta ziceam si eu daca tot imi ia comision si tot trebuie sa astept prefer varianta mai simplu si anume cecul
ionela-roxana spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Ba nu cred ca ne vor ignora. Banii ii vom primi inapoi, dar sa vedem cum, cu comision sau fara.
Eu totusi le voi zice sa-mi trimita coletul, asa, de adio
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cred ca asta vrem toate ......si eu as prefera varianta aceasta ,dar pana se hotarasc ei probabil multa marfa nu vor mai avea ...si iar o luam de la capat.
Jasmine spune:
si eu sunt sigura ca vor trimite banii,n-am nici o indoiala.
Au scris in mail: "We will contact you soon again for the reimbursement of the orders that were cancelled. Please be patient."
Chiar nu cred ca se pot face ca ploua si sa nu ne dea banii inapoi.