*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor vin de la raiffeisen am fost sa depun cererea de restituire a banilor m-am riscat sa ma duc fara kkt-ul lor de mail , l-am avut doar pe cel de confirmare a comenzii

vreau sa va zic ca se uitau la mine ca la ozn-uri nu intelegeau ce vreau pe urma cand au priceput cat de cat mi-a zis tipul ala ca el nici nu stie in care aplicatie tre sa intre ca n-a mai avut asa un caz...ma rog am facut cererea am lasat si mailul de confirmare si am lasat o carte de vizita sa ma sune ca nu stia sa-mi zica nimic acum...astepta directoru sa-l intrebe

oricum vreau sa va zic sa va inarmati cu foarte multa rabdare cand mergeti pe la banci si sa nu credeti niciun moment ca ne va fi usor nici cu refundu....pe langa faptul ca stam mult la banca pana se dumiresc astia ce vrem mai si dureaza min 1 luna sa vina banii si comisioanele le platim tot noi...asa ca ori cecuri ori refund tot un kkt am facut adik tot noi pierdem banutzi...si eu care am 8 comenzi daca imi ia cate 10euro la fiecare,nu zic mai mult...iaca se duc 80euroi

edit: eu imi bag picioarele si nu ma mai duc la niciun bcr ca ma apuca groaza acolo...astept cecurile si gata...dar poate totusi trimit marfa nesimtitii astianu-mi vine sa cred in ce rahat ne-a bagat de tre sa umblam acum pe drumuri tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by lavi02

gama multumesc pt raspuns!

Mail din ala am primit si eu odata cand am dat reply la un mail primit de la ei. Ideea e ca ei trimit automat mailurile cu oferte si reduceri la toata lumea, de pe adrese pe care nu le citeste nimei. Si atunci la orice mesaj primesc la adresa respectiva, trimit un reply automat de genul "scrieti in alta parte" exprimat in mai multe cuvinte.

----
Biletul la Myair ne-a costat 99 EUR + taxe, 2 persoane dus-intors pana la Barcelona, total vreo 284 de euro. Ela ai dreptate cu aia 11 EUR taxa de emitere a biletului, dar pana la urma pe noi ne-a interesat suma totala si orarul de zbor care ne-a convenit (nu pleaca sau ajunge in toiul noptii).

Problema mea e ca-s rea de foame, daca nu mananc 4-5 ore la rand mi se face rau. (cu imbarcare-debarcare.. se aduna) Am inteles ca low-cost-urile ofera mancare la bord, contra cost. A incercat-o cineva? E comestibila & rezonabila la pret?

da, am cumparat eu in avion. la my air sunt comestibile sandwich-urile. costa vreo 2 eur unul cred. la blue air aveam pachetel de acasa, ca aratau nashpa alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

Bey, nu ma speriati cu low costu'!! Eu plec din nou la Paris pe 12 septembrie si mi-am luat bilet la My Air. Acum fie ce-o fi...In iulie am fost tot la Paris dar cu plecare din Budapesta cu Skyeurope (tot low cost) dar cu astia am tot zburat pe aceasta ruta si a fost mereu OK. Acum am zis sa plec din Bucuresti si o sa incerc compania MyAir

verifica din nou, eu stiam ca aterizeaza la Orly... dar nu sunt 100% sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Madau la deroute!
tare de tot!

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai io am mancat sandvici cand am fost cu Blue Air-ul si a fost foarte bun. De la snack atack...pretul nu-l mai stiu cu siguranta dar parca vreo 4 euro. Ca a luat sotul sadnviciul, vinul Lilinei, cafea si un suc si a fost totul 15 euro

Nushu de aia tot am zis eu pe aici ca ne ducem aiurea la banca..daca aia au luat banii din cont..cum dracu sa intre banca noastra la ei in cont si sa ia banii daca ai n-au facut o dispozitie de plata, OP, ceva?. Nu stiu care e procedura, dar mie nu-mi suna LOGIC

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Totusi si mie mi se pare o reactie tare urata din partea lor.In loc sa gaseasca o alta modalitate de livrare sau foarte simplu sa ne dea un numar de pachet ca noi sa-l putem urmarii ..... pur si simplu se spala pe maini.
Tot par neseriosi dupa 3 mailuri scrise in tot atatea parti inca nu am nici un raspuns si normal nici nu ma pot loga pe site .
O fi avand posta romana servicii mai putin calitative dar ma indoiesc ca tot timpul a fost vina postei ....gen colete ajunse la alti destinatari.......asta e vina celor de la ambalare.
Din pacate tot ce scriem noi ajunge la executanti si nici decum la factorii de decizie care intradevar ar putea schimba ceva in sistemul lor ........incep sa cred ca ne luptam cu morile de vant.....
Pacat , a fost frumos cat a durat... dar totusi nu cred ca astfel de greseli se intampla doar in ceea ce priveste Romania .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

exista si notiunea de chargeback, la care nu cred ca exista comisioane.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chargeback

A chargeback occurs when a consumer requests a refund from their credit card company. The merchant is billed by its merchant bank, which has been billed initially by the card issuer. This may happen for a number of reasons, but most often the result of fraud.

Customer never received merchandise/services.
Card-holder not satisfied with quality of product or services.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

m-am spart de ras cu vinul Lilinei!
Si cu taria in bibe si cu la deroute

In concluzie, pot testa sandwich-urile lor dar nu strica sa am un pachet de biscuiti prin bagajul de mana sandwich-uri mi-e lene sa-mi fac.

Poohy nu mergem la Barcelona, acolo schimbam avionul , mergem la Sevilla si prin zona (prin sud). La Barcelona planuim sa mergem la anul, in primavara.

Daca pierdem avionul de schimb (avem 3h 1/2 intre ele)... nasol dar urmatorul e cu click air care sunt spanioli si au 5 curse pe zi intre Barcelona si Sevilla; om lua bilete la alta cursa.. ajungem noi cumva.

De chargeback vorbeam eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

e clar, nu mai primit coletele. sa vedem acum cum recuram banii de la ei. eu aveam in coletul prietenei vreo 4 produse de 10 euro. ce iau eu de banii aia? mai bine imi trimitea produsele.
Blueair are oferta la 1 euro, dar spre Italia e 1 euro+ 45 euro taxele. dar si asa imi convine sa iau biletele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pai spuneti-mi si mie ce rost are sa ne mai ducem la banca sa cerem refund sau chargeback sau cum naiba s-o numi.Nu e cam tot aia daca vin cecurile?Tot mult dureaza,tot avem de platit comisioane.

Mergi la inceput