*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmine spune:
am observat si eu ca exprimarea e cu "suspendare" nu cu "sistare" dar nu cred ca e cazul sa ne facem sperante prea mari.Tipa de la relatii clienti care a trimis mailul asta nu e avocat sa-si aleaga cuvintele cu mare grija.
Eu acum n-am timp dar cu siguranta o sa intru pe toate forumurile alea de review-uri si o sa scriu de bine despre LR.
gama spune:
`neata!!
SHA vine de la share!!Adica impartiti comisioanele de transfer juma/juma!Celor carora le-am pov.ce se intampla aici cu LR nu le vine a crede, inclusiv cei din Fr....ei sustin sus si tare ca sunt magazin serios si ca nu se poate sa procedeze asa, ceva i-a deranjat f f tare!!!!
Eu am depus cereri de refuz de plata ptr cel 2 comenzi de 150 euro,ieri la ING cu copii dupa confirmarile lor de primire si cu mail-ul trimis de mine ieri.Eu ieri am reactionat urat si le-am dat un reply la mailul cu oferta, in care am scris:yes,i`m new client !!!!!!But where is your common sense????
And my money(or products) for the old orders????????????????????????????????,la care mi s-a raspuns dupa nici 2 ore:Vous souhaitez nous contacter suite à une offre commerciale qui vous a été adressée.
L'adresse que vous avez utilisée ne permet pas à nos conseillers d'accéder et de répondre à votre demande.
Dans un souci de qualité et de rapidité, La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de prendre contact avec nos Services Clients.
Nous vous invitons à formuler votre demande directement sur notre site à cette adresse :
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx
Merci de votre confiance.
A bientôt ...
P.S : Si votre demande concerne un dossier déjà en cours, merci de nous rappeler dans votre message tous les éléments concernant ce dossier.
Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr
![]()
si Matei(2.aug2004)
Jasmine spune:
gama,mailul pe care l-ai primit e d-ala automat,de la un responder.Nu inseamna nimic.
eu n-am retinut exact cu cine ai zis ca ai vorbit si ai povestit ce se intampla cu LR aici.Cine ti-a zis ca sunt seriosi?Cineva din Franta?
miki68 spune:
Sa facem haz de necaz http://membres.lycos.fr/zederoute/index2.htm
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lavi02 spune:
gama multumesc pt raspuns!
Mail din ala am primit si eu odata cand am dat reply la un mail primit de la ei. Ideea e ca ei trimit automat mailurile cu oferte si reduceri la toata lumea, de pe adrese pe care nu le citeste nimei. Si atunci la orice mesaj primesc la adresa respectiva, trimit un reply automat de genul "scrieti in alta parte" exprimat in mai multe cuvinte.
----
Biletul la Myair ne-a costat 99 EUR + taxe, 2 persoane dus-intors pana la Barcelona, total vreo 284 de euro. Ela ai dreptate cu aia 11 EUR taxa de emitere a biletului, dar pana la urma pe noi ne-a interesat suma totala si orarul de zbor care ne-a convenit (nu pleaca sau ajunge in toiul noptii).
Problema mea e ca-s rea de foame, daca nu mananc 4-5 ore la rand mi se face rau. (cu imbarcare-debarcare.. se aduna) Am inteles ca low-cost-urile ofera mancare la bord, contra cost. A incercat-o cineva? E comestibila & rezonabila la pret?
corap spune:
la blueair aveau sanwich-uri de la snack attack, chipsuri, mars & co. si berica 
da' poti sa te risti sa-ti iei un sandw din alta parte sau facut de tine la bagajul de mana. mie nu mi-au zis nik.
doar cu apa nu m-au lasat la bagaj de mana.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
lilina spune:
mancarea de pe low-cost-uri este gen snack-attack, insa f.scumpa
parca 11 euro un sandwich pe blueair...mai ieftin era vinul
fara de care nu ma pot calma in avion (sa va confirme si madau, ca eu nu ma bazez pe memoria mea, cand e vorba de "amintiri din avion")
Edit: da, ca si corap, confirm...am avut si noi sandwichuri in rucsac...si apa, ca eram cu bebeii....un tatic isi pusese ceva taria intr-un biberon si in avion il dadea pe gat
...dar cred ca depinde de destinatie !!!!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
gama spune:
Multumesc.
Da, in special pers.din Fr.a refuzat sa creada ,ba chiar mi-a sugerat ca mi s-au furat banii prin alte site-uri si ca nu ar fi fost ei!
Mi-a promis ca intra sambata intr-un mag.LR pe care-l stie si ca va intreba de comenzile mele.
si Matei(2.aug2004)
poohy spune:
Lavinia, te duci la Barcelona, ce frumos!!! Si eu vreau sa ma mai duc, mi-a placut mult mult! Unde mai pui ca e la o azvarlitura de bat de statiuni, si chiar merita parcurile de distractii din Spania ;)
Sa va distrati ;)
Eu cand am fost cu blue air la barcelona nu puteai cumpara nimic de mancare, numai de baut. dar o fi fost o exceptie. Insa au intarziat cursa 6 ore fara sa zica nimic. Stateam pe aeroport si nimeni nu ne baga in seama. Nenea sotzulache s-a enervat rau de tot, a zis ca nu mai merge cu low-cost. Dar mie mi-a placut, cu 50 de euro am mers 2 persoane dus-intors
Anca
de
Manu 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
Tonia Antonia spune:
Bey, nu ma speriati cu low costu'!! Eu plec din nou la Paris pe 12 septembrie si mi-am luat bilet la My Air. Acum fie ce-o fi...In iulie am fost tot la Paris dar cu plecare din Budapesta cu Skyeurope (tot low cost) dar cu astia am tot zburat pe aceasta ruta si a fost mereu OK. Acum am zis sa plec din Bucuresti si o sa incerc compania MyAir care are avantajul sa ca aterizeaza la aeroportul CDG (daca o ajunge sa aterizeze...). Oricum, mie nu imi e frica de avion.
In alta oridine de idei, tare ma mai doare sufletul ca ni s-a taiat macaroana cu LR...ma uit la lucrurile cumparate pana acum si ma apuca nostalgia.