*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 18
claujro spune:
quote:
Originally posted by corap
clau, nu peste 10 ani.... din pacate
c & andrei-ardei14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Dar cand?? Sper ca pana in clasa a V-a- a-VI-a sa nu fie nevoie...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
claujro spune:
Cred ca de luni vor incepe sa vina mailurile de la ei. Sper!!! Si saptamana viitoare sa ne lamurim cat de cat. Pana atunci, nu putem decat sa facem speculatii.
corap spune:
pai peste 10 ani matei va avea vo 14. o sa fie deja "batran" si o sa stie de detoate. si mai bine-i sa le afle de la tine decat de la coleji (cred eu)
acu' fiecare cu ale lui si o sa te orientezi la mom respectiv. p-ai mei o sa-i iau usurel si pe la 10 ani o sa stie deja suficient. ca asta e... ce pot sa fac e sa-i informez. pana la urma alegerea e a lor, ca doar n-o sa-i leg cu lanturi
ma rog, speranta mea e ca o sa fie chibzuiti. deh, speranta moare ultima ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
aissa spune:
Sunt nebuna? Fi-mea m-a vazut ca imi pun "pampers" si m-a intrebat de ce. Stiu ca nu pricepe nimic la nici 3 ani dar i-am zis ca asa e la fetele mari, o data pe luna curge putin sange si ca sa nu ma murdaresc imi pun "pampers". Eu una tin minte si acum ca bunica mea o intreba pe o prietena de-a mea, mai mare cu un an, ceva asa, pe sest si nu vroia sa imi zica si mie despre ce e vorba. In ziua in care mi-a venit prima data ciclul (12 ani) abia atunci mi-a explicat mama.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am copt niste vinete si in timp ce le curatam, nu-mi puteam lua gandul de la fata aia de 13 ani careia ii e teama ca a ramas insarcinata... Adica peste vre-o 10 ani trebuie sa vorbesc cu Mara si Matei de prezervative, boli, sarcini, protectie...etc?!
Claudia, de ieri de cand am citit postarea "femeii" de 13 ani jumate ma tot gandesc oare ce-i in capul ei? E drept ca lipsa de informare din vremea cand eram mai juna a facut ca si la 18 ani sa nu stiu cum se face "chestia aia", dar nici nu am avut curiozitatea pana pe la 20 cand aveam deja serviciu si, orice ar fi fost, ma puteam intretine. Si n-as fi facut-o si de frica. Daca afla maica-mea cred ca mancam o bataie sora cu moartea. Oare gandesc ca una de middle age?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cris-gabi spune:
Eu am card la ING. Am primit mesaj de anulare si mesajul cu concediul..............
Am fost la banca si am facut cerere de refund fara nici o problema. Au un formular pe care il completezi. Pe formular sunt de bifat diferite situatii, printre care si cea in care firma a luat deja banii din cont si nu a efectuat serviciile. Pentru fiecare comanda am facut cerere separata. Am comezi din 1 , 12 si 26. In mesajul cu anularea nu erau specificate comezile dar nu a fost nici o problema. Am atasat mesajul de anulare, mesajul meu de indignare si raspunsul lor cu concediul. La fiecare comanda am atasat confirmarea comenzii. Am intrebat la banca care sunt comisioanele si mi-a spus ca teoretic nu sunt, insa fiind banca din afara e posibil sa aibe ei ceva. Banii cica intra in max 45 zile.Asa ca am de asteptat.
Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere.
aissa spune:
Cris gabi am eu intrebari: comanda mea din 11 e platita cu card ING dar care card apartine sotului. Mai mult, e data pe un cont cu datele de identificare schimbate asa ca mailul i se adeseaza Andreeip nu mie. Scrie in el alt nume. Cum dovedesc eu ca acel mail pe care il atasez e al meu? Cum dovedesc ca plata s-a facut pe un anume cont, pe un anume mail??? Nu stiu sigur daca exprim corect....
Edit: retrag, nu scrie in el numele cum ma speriasem. Dar totusi, cum stiu ei ca temiscris e sotia lui.....cutare-cutare care e proprietarul cardului? Te cred pe cuvant?
felicia74 spune:
Cine are card la Raif!!!
Am sunat acum la banca si situatia e cam asa: daca aveti card in lei nu se poate face refund
Raiff oricum nu s ebaga in problema, ca deja banii au fost retrasi, e treaba noastra
In acest caz se deschide cont in euro, unde oricum se va plati swft exquise (sper sa fi scris bine, hello, bancherii sa ma ajute!), apoi comision de 15% din suma retrasa, apoi nu stiu ce comisiion. In total cel putin 32 euro!!!
Asa ca deja varianta cecului e cea mai convenabila, macar acolo platesc doar o taxa de 6 euro
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
E propun sa compunem un articol cu titlu bombastic, de genul "Frauda a la francaise pe pielea clientilor romani - La redoute - un esec international!" etc etc si sa-l trimitem la tot ce cunoastem noi in media PLUS traducere in franceza si trimis la cotidiene din Franta. Nu-i putem lasa asa, fetelor, e vorba de principiu si nu de suma de bani!
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
corap spune:
mai, si eu tot la ing am cardul cu care am facut platile la ultimele comenzi. tind sa ma felicit ca nu le-am facut cu' brd- u, ca cu aia-s certata ca-s batuti in cap si tocmai vreau sa-mi desfiintez cardul de la ei.
pai marti ma duc si eu la ing sa fac crr.
nu, ma duc miercuri, sa vina si sor-mea, ca-i in aceeasi situatie si ea, da' are data numai o comanda.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07