*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 28
Jasmine spune:
Neatza!
Comenzile care cica sunt anulate le facusem de pe conturi diferite,cu nume diferite.Daca ma duc la banca cu mailurile de confirmare comanda+anulare comanda si se vede clar acolo ca sunt persoane diferite e OK?Chiar daca am platit cu acelasi card,mi-e sa nu zica aia de la banca ceva.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Neatza!
Comenzile care cica sunt anulate le facusem de pe conturi diferite,cu nume diferite.Daca ma duc la banca cu mailurile de confirmare comanda+anulare comanda si se vede clar acolo ca sunt persoane diferite e OK?Chiar daca am platit cu acelasi card,mi-e sa nu zica aia de la banca ceva.
jasmine cererea de refund la banca trebuie sa fie semnata de titularul cardului n-are importanta pe ce cont lr a fost facuta comanda sau ce destinatar
edit : am primit confirmare pe mail pentru intrebarea pusa pe site
tania-z spune:
Eu stau cam asa:
- nici un mail de amenintare
- nici un mail de promotii
- nici un aviz
- nici un colet
Am scris catre Sabine saptamana trecuta, fara reactii. Aseara am postat si pe site-ul lor, acelasi continut din mailul catre Sabine. Azi am doar confirmarea aia automata ca mi s-a inregistrat postarea la ei. Parca mi-e si sila sa mai verific ceva, mai ales ca eu de cand m-am mutat trebuie sa merg sa verific daca am aviz la fosta locuinta.![]()
Tania
32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
nushulica spune:
dar unde ati disparut toate???acu stiu ca sunteti suparate ca nu vin coletele dar chiar nici una la apel???![]()
daca ar fi sa copii mesajul taniei eu stau cam asa:
-mail de siktir n-am primit
-oferte primesc garla
-comenzile nu vin
-avize chiar de vin se duc pe adresa veke![]()
carolinah spune:
Eu stau asa:
- 4 comenzi: 20 iulie, 27, 31, 1 aug
- mail de refuz nu
- mail de promotii da (la greu)
- ASTEPT COLETELE![]()
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Jasmine spune:
n-am disparut.
eu sunt pe aici,tot dau refresh sa vad daca a mai zis careva ceva (de parca ar mai fi ceva de zis)
mi-e asa o lehamite....
si o ciuda ca n-am comandat la inceputul reducerilor haine pt copil sa am 2-3 ani de acum inainte.Imi venise ideea asta dar am tot amanat,pe urma am plecat in concediu...si pe urma s-a taiat macaroana.
cum zicea ieri cineva,tocmai imi intrasem in mana,stiam clar cum functioneaza sistemul,unde gasesc codurile,cum le folosesc,ma prinsesem cum sta treaba cu marimile,era misto de tot.
ella_74 spune:
hello,
pai sa raportez si io:
- nu mail de siktir
- nu mail cu promotii
- 3 comenzi in iulie, cea mai veche din 17
- nu aviz
deci sunt total ignorata de LR
, mamica de David (24.04.2007)
poze David