*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neatza!

Comenzile care cica sunt anulate le facusem de pe conturi diferite,cu nume diferite.Daca ma duc la banca cu mailurile de confirmare comanda+anulare comanda si se vede clar acolo ca sunt persoane diferite e OK?Chiar daca am platit cu acelasi card,mi-e sa nu zica aia de la banca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Neatza!

Comenzile care cica sunt anulate le facusem de pe conturi diferite,cu nume diferite.Daca ma duc la banca cu mailurile de confirmare comanda+anulare comanda si se vede clar acolo ca sunt persoane diferite e OK?Chiar daca am platit cu acelasi card,mi-e sa nu zica aia de la banca ceva.

jasmine cererea de refund la banca trebuie sa fie semnata de titularul cardului n-are importanta pe ce cont lr a fost facuta comanda sau ce destinatar

edit : am primit confirmare pe mail pentru intrebarea pusa pe site acum sa vad cand voi primi si raspuns...sper ca nu luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Eu stau cam asa:
- nici un mail de amenintare
- nici un mail de promotii
- nici un aviz
- nici un colet

Am scris catre Sabine saptamana trecuta, fara reactii. Aseara am postat si pe site-ul lor, acelasi continut din mailul catre Sabine. Azi am doar confirmarea aia automata ca mi s-a inregistrat postarea la ei. Parca mi-e si sila sa mai verific ceva, mai ales ca eu de cand m-am mutat trebuie sa merg sa verific daca am aviz la fosta locuinta.

Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

dar unde ati disparut toate???acu stiu ca sunteti suparate ca nu vin coletele dar chiar nici una la apel???

daca ar fi sa copii mesajul taniei eu stau cam asa:

-mail de siktir n-am primit
-oferte primesc garla
-comenzile nu vin
-avize chiar de vin se duc pe adresa veke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu stau asa:

- 4 comenzi: 20 iulie, 27, 31, 1 aug
- mail de refuz nu
- mail de promotii da (la greu)
- ASTEPT COLETELE

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

n-am disparut.
eu sunt pe aici,tot dau refresh sa vad daca a mai zis careva ceva (de parca ar mai fi ceva de zis)

mi-e asa o lehamite....

si o ciuda ca n-am comandat la inceputul reducerilor haine pt copil sa am 2-3 ani de acum inainte.Imi venise ideea asta dar am tot amanat,pe urma am plecat in concediu...si pe urma s-a taiat macaroana.

cum zicea ieri cineva,tocmai imi intrasem in mana,stiam clar cum functioneaza sistemul,unde gasesc codurile,cum le folosesc,ma prinsesem cum sta treaba cu marimile,era misto de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hi, hi, eu nu primesc mail cu oferte.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

pai sa raportez si io:
- nu mail de siktir
- nu mail cu promotii
- 3 comenzi in iulie, cea mai veche din 17
- nu aviz

deci sunt total ignorata de LR

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

da chiar ca e cam liniste aici.
mai ziceti si voi ceva,sa ne mai inecam amaru'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput