*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 29
madau spune:
Hello
Mie nu mi-a mers netul..cred ca m-au ajuns blestemele cuiva
, nu va spun in ce tensiune am stat..sa aflu ceva vesti de la voi.
Ca sa fiu in "trend":
- nu mail de siktir
- oferte promotionale la greu..ba si personalizate unele din ele![]()
- aviz nu
- colet..se vede treaba ca nu
- comanda din 19 iulie
Doamne ajuta! 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gama spune:
Buna,
am trimis si eu mail cu continut mare si ceva usturator la ei,primit doar numar de inregistrare.
La posta merg din cand in cand, doamna deja ma stie, sa stiti ca vin colete garla din Franta prin posta, dar nimic de la LR.Ma gandeam, poate ca ar tr sa trimitem ceva scris si la firma lor de cureierat, am inteles ca e trecuta pe bonul cu cod de bare lipit pe cutii, sa-i intrebam cum dam de urma coletelor LR.....era doar o idee!
Mie ultimul colet mi-a venit ptr o comanda din 9 iulie!!!
si Matei(2.aug2004)
lilina spune:
hot tzop si eu la rapot
-nu mail de siktir
-da mail cu oferte
-nu colete din 21 si 25 iulie
-da, sper intr-o rezolvare imediata si amiabila![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Onetzica spune:
Ii cam duceti dorul lui Achamot. Asa-i?
Si la mine aceeasi situatiune:
- nu mail de amenintare si siktir
- primit una bucata oferta
- nu aviz, nu colet
nushulica spune:
quote:
Originally posted by gama
Buna,
am trimis si eu mail cu continut mare si ceva usturator la ei,primit doar numar de inregistrare.
La posta merg din cand in cand, doamna deja ma stie, sa stiti ca vin colete garla din Franta prin posta, dar nimic de la LR.Ma gandeam, poate ca ar tr sa trimitem ceva scris si la firma lor de cureierat, am inteles ca e trecuta pe bonul cu cod de bare lipit pe cutii, sa-i intrebam cum dam de urma coletelor LR.....era doar o idee!
Mie ultimul colet mi-a venit ptr o comanda din 9 iulie!!!
Magda si Matei(2.aug2004)
magda fii dragutza si zi-mi cand ai primit comanda din 9 iulie??
gama spune:
vroiam sa remarc ca parca suntem la "camera ascunsa", voi nu aveti aceeasi senzatie?Inca nu m-am obisnuit cu indiferentza si lipsa de informatii, mi se pare ireal!PAna acum totul a mers ca pe roate si deodata....
O multime de oameni din multe orase incearc sa afle ceva si nu reusesc de atata timp, cert este ca in Fr f multi sunt in CO in ac per.,am o prietena care in fiec an pleaca in co la sf de iul, dar era spimplu sa tirmit un mail catre toti!!!
si Matei(2.aug2004)
gama spune:
Nushu, cred ca pe 27 iul a venit avizul, sau oricum cu o zi inainte sau dupa, cert este ca pe la sf lui iul.Chiar acum a intrat pe mess o prietenda din Paris, am s-o intreb direct despre acest LR si ce e cu concediile lor ????!!!!!
si Matei(2.aug2004)
katthy spune:
Nushulica eu am primit coletul din 9 iulie pe 23 iulie!!!!!!!!
Acum astept 2 comenzi: 17 si 27 iulie.
katthy
corap spune:
si eu:
-mail de
DA
-mail
DA - contramail cu suntem in vacanta DA - samd
-oferte promo - 1 nonperso
-comenzi nevenite: 6, 14, 24 iulie
-bani luati la toate
-aviz- NU
-cont nou creat de verificare - da
-comanda trimisa de pe el vineri (cred 3 august) - da, si kiar imi plac papucii de i-am comandat 
- niciun mail pe contu' nou
in alta ordine de idei, am o fetita maaaare, am fost azi la
controlul de 3 luni, are 6,5 kg si 67 de cm
si e bine sanatoasa si o dulcica.
PS: n-are inca pretendent. se ofera cineva?
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
felicia74 spune:
Corap of, cand au trecut 3 luni?
sa-ti traiasca printesa!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)