*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

lipsesc si io o zi si ce vad acum....
Madau, stai aci soro, ...las' ca m-a enervat si pe mine achamot cu aroganta ei si m-am simtit si io atinsa ca una care nu si-a luat diploma la drept cu sacosa, ca la UB nu se poa sigur asa.

Graviduta, fiindca matale esti loier, io doar un ligal advaizar, te trimitem la Curte in Franta, punem mana de la mana pentru onorariu, ca suntem multe , ca daca lucri la numaru unu, atunci astia sunt Nestorii si stiu io cate parale ne trebe sa sunam la usa lor

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lasa Ella ca am io o prietena buna care le tine contabilitatea la astia de la Nestor..ne-o pune si noua o pila..si-om plati doar drumul si cazarea ptr Graviduta. Hai si o intrare la Disneyland..asa de bonus

Lilina pai ziceau ca merge refund in cont..nu merge pe card

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am cautat mail-ul...si acum vazui

Hi,
When we prepare your parcel n° 155 6938586, we could not join the tee shirt 462 8551 size 104 which is out of stock. We owe you 21,07 EUR. Can I reimburse by cheque because we do not reimburse to credit card. We do not ship anymore in your country.

Best regards. Sabine Ghysels.Service Relation Clients. La Redoute.

nu stiu ce-a vrut sa zica cu card de credit ca io nu am cumparat de pe card de credit ...am card visa virtuon...de pe contul cardului de debit...deci redutii mi-au mancat alocatia lu' fi'miu

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by catutza

I-mi da si mie cineva adresa lui Sabine, s-au o adresa unde sa intreb de comanda mea?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Scrii pe site la aide&service. Nu e o adresa..anume sau numele cuiva. Imi tineti pumnii sa zica "am trimis coletul dvs.?"

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74

Graviduta, fiindca matale esti loier, io doar un ligal advaizar, te trimitem la Curte in Franta, punem mana de la mana pentru onorariu, ca suntem multe , ca daca lucri la numaru unu, atunci astia sunt Nestorii si stiu io cate parale ne trebe sa sunam la usa lor

Ella, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mey, nu faceti reclama la concurenta. Nu-s la Nestor, iar asta cu "cea mai mare casa de avocatura" e relativa pe domenii, dar ma enervase Achamot, ca nici eu nu mi-am luat diploma cu sacosa si nici nu-mi place sa se vb asa. Mai ales ca tintea catre cineva anume, nu era doar asa...o parere neutra.

A, ce vroiam sa mai spun, da' sa nu ma injurati.. eu cred ca v-ati agitat degeaba, cand dansii sunt bine merci in concediu. Sa vedeti voi cand s-or intoarce si o sa curga cu colete. Si-or fi luat si ei relache, ca la unii asa e: pleaca toate firma in concediu deodata, nu prin rotatie. Sper sa fie asa. Si sa-mi comand si eu combinezonul ala din colectia noua pt Mara.
Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mie tare mi-e teama ca o sa ploua cu cecuri,nicidecum cu colete...

dintr-o data m-a pocnit nostalgia,cand mi-am amintit cum am primit eu intr-o zi 6 avize pt 6 colete LR.Ce vremuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Desi nu am de primit nici un colet sunt alaturi de voi si sper din tot sufletul sa va primit produsele si nu cecuri.
Mai sper , asa cum a zis Mada ,ca peste catva timp sa putem da comenzi fara nici un fel de probleme.Poate visez dar numai bine imi intrasem in mana ... si acum...

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

tot citind pe la review-urile alea mi-am dat seama ca noi ne-am stresat degeaba ca vai Doamne i-am suparat ca ne-am permis sa le trimitem mail-uri sa intrebam de comenzile intarziate.Nu ma refer la ultima luna,ci la toata perioada noastra de glorie,din ianuarie pana acum.

Pai pe toate site-urile pe care am intrat lumea zicea "le-am dat mail" pt orice chestie neclara.Si nu se gandea nimeni ca "valeu mama sa vezi ca acum nu-mi mai trimite pachetul ca am deranjat cu mailul meu".

Achamot,mai esti prin zona ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!
Vad ca ati sat de vorba pana tarziu.Ce naiba facem cu Redoutii astia.Banii mei sunt luati din cont si nu-i vreau inapoi.Vreau hainutele !!!!!!!!!!!!
Mada eu consider ca tu esti "sefa noastra de trib"oare exista sanse sa mai facem comenzi?Zau ca mi-e tare dor de coletele care veneau zi de zi si faceam schimb de pareri.Ce vremuri!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neatza fetele!

am scris si eu acum pe site in legatura cu comanda mea din data de 09.07 deja mi-e si scarba ca stiu ce raspuns voi primi...dar macar sa-l am si pe ala ca sa pot merge la banca sa-mi recuperez banii ca am fost ieri la bcr sa fac cerere de refund si m-a mancat undeva sa iau cu mine si mailul de confirmare al comenzii...si atunci cucoana mi-a cerut si o notificare de la ei cum ca nu-mi mai trimit produsele(ceea ce mi se pare logic,nu??)

deci daca nu aveti notificarea cu refuzul lor de a va livra comanda parerea mea este sa nu va prezentati la banca (cel putin la bcr) ca o sa apareti cam...stiti voi

Mergi la inceput