*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 26
Giova spune:
Clau sunt curioasa ce-ti raspunde. si eu am comandat tot pe 27 iulie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
catutza spune:
I-mi da si mie cineva adresa lui Sabine, s-au o adresa unde sa intreb de comanda mea? 

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
karfe spune:
quote:
Originally posted by catutza
Claudia , eu ma astept sa rada, cel putin astea de la Alpha de unde am eu cardul emis. E o sucursala mai mica, sunt doar 2 casierii si 3 birouri. Iar tipa de la carduri e asa mai...cu nasul pe sus. Off sper sa o scoatem la capat cat mai redepe si cat mai bine.
Eu ma gandeam sa dau comanda in Franta (verisorul lui Mihai e stabilit acolo, e casatorit cu o frantuoaica) si sa-mi trimita ei coletele in RO prin cineva, s-au cand vin ei in tara.
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
acolo am si eu card,si deja am vorbit,trebuie sa fac o cerere de refuz de plata si dupa aceea discuta ei cu banca comerciantului,si se rezolva(cred)
Secman spune:
Buna fetelor,
Am citit pe forum si ma cam sperie ce se intampla cu minunatul Laredoute eu zic ca totusi s-a intamplat ceva cu ei ,poate dau faliment sau poate a plecat directorul CU banii firmei Laredoute .
Oricum multa bafta si sper sa va recuperati banii ca nu prea e bine ce se intampla.
in urma cu 2 saptamani 2 colege au primit coletele si fara nici o problema ,una dupa 10 zile si una dupa 20 de zile ,e si chiar astazi una din ele a facut o comanda de 100 Eur sa vedem surpriza...
catutza spune:
Karfe , ai fost deja la banca? Spune-mi si mie te rog :
1. tu ai primit mail de la LR cum ca nu mai livreaza in RO? (eu nu am primit inca)
2. banii au fost retrasi deja de LR?
3. ai fost la sucursala la care ti-au eliberat cardul?
Multumesc anticipat

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
karfe spune:
quote:
Karfe , ai fost deja la banca? Spune-mi si mie te rog :
1. tu ai primit mail de la LR cum ca nu mai livreaza in RO? (eu nu am primit inca)
2. banii au fost retrasi deja de LR?
3. ai fost la sucursala la care ti-au eliberat cardul?
Multumesc anticipat![]()
Nu am fost onorata ica cu mail-ul de rigoare.
Eu am sunat la nr.de pe card sa vad daca mi-au luat banii frantuzii:sunt luati,comanda din 29 iulie s-au luat pe 3aug
am profitat si i-am explicat ca este posibil ca aceste comenzi sa nu fie onorate si care este modalitatea de returnare a banilor.Nu esti obligata sa mergi la sucursala care ti-a facut cardul,eu merg la care imi iese in drum
claujro spune:
quote:
Claudia , la ce adresa ai facut reclamatia? La Sabine? Da si mie te rog ca ar trebui sa ma apuc si sa coc un e-mail ca nu se mai poate, macar sa stiu o socoteala
Am scris in mesajul dinaintea postului tau: "am scris pe site"...deci nu Sabinei, Cristinei sau alteia de pe acolo.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
rall spune:
claujro, sa-ti traiasca finuta 
Aissa, felicitari pentru noul job 
Jasmine, eu am colet din 6 iulie nesosit, le-am dat azi mail sa intreb de soarta lui si a banilor.. (imi sunt datori cu 155 euro...)
Banca mea e internationala, cred ca e undeva prin Canada, sa vezi distractie ca mai tre sa ma cert si cu astia pentru refund ![]()
lilina spune:
apropo' de refund...a mai recuperat cineva banii de la LR prin aceasta procedura pana acum ?
pt.ca eu am avut o problema la o comanda...au omis sa-mi puna un produs in cutie si le-am dat mail
Sabine mi-a raspuns ca imi vor trimite CECc pt.ca ei nu fac refund in cont !!!!!!!!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lilina
apropo' de refund...a mai recuperat cineva banii de la LR prin aceasta procedura pana acum ?
pt.ca eu am avut o problema la o comanda...au omis sa-mi puna un produs in cutie si le-am dat mail
Sabine mi-a raspuns ca imi vor trimite CECc pt.ca ei nu fac refund in cont !!!!!!!!Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
nu fac pe card de credit. Pe debit o merge?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)