*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by poohy

Despre asta zici?
Ca si eu il vroiam pentru fetita mea...
http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-bebe-cocoon.aspx?productid=324102979&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Merci mult. Da, asta era. Ma apucasem sa-l caut din nou ca m-am gandit ca au epuizat marimea, nu produsul, si asa e. Nu mai au 74, iar 60 e prea mica pt Mara ca deja are 57. Iar 81 cred ca e prea mare. Poate ii iau un 86 sa-l poarte la anul.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Graviduta nu te arunca sa-i iei ala ptr la anul, ca n-o sa-l mai poata purta din pacate. Va merge in picioruse si la aia nu ai cum sa-i pui pantofiori peste, sau cizmulite. Sunt haioase...dar ptr cei mai mici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pai sa stii ca m-am gandit si eu la asta si chiar m-am razgandit in privinta combinezonului. Poate o sa-l aiba o marime convenabila mai incolo sau poate gasesc si in Romania.
Asa, orientativ, Miruna cat a avut la un an? Si ce inaltime a avut la nastere?

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La nastere 52 cm si la 1 an 77 cm

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu sper ca de maine sa avem despre ce vorbi ca inainte: link-uri cu ce am primit si cu ce vrem sa cumparam. Acum sunt in dispozitie super, tocmai am semnat o oferta de munca noua si nu vreau sa ma mai supar. Sunt sigura ca saptamana asta e cu realizari, am vista ceva sambata noapte si ma tot intrebam ce sa fie, la loto n-am castigat asa ca ramane jobul primit si sper sa mai vina si ... hahaha un colet redut.
Fetelor haideti sa linistim apele ca degeaba ne ciondanim aici, important e sa rezolvam situatia asa cum vrem noi: sa continue livrarile ca mi-e f clar ca vina disparitiei coletelor trebuie cautata si la ei.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc mult pentru urari!

Am vazut-o, e micaaaaa si frumoasa, ca toti nou-nascutii, de-abia astept sa vina acasa sa pot sa o iau si eu in brate. Mergem vineri sa-i faca nasul prima baita. La noi, numai tati a facut si face baite copiilor. Acum trebuie sa ma preocup de trusoul de botez.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Acuma sunt de-a dreptul pissed off. Am si eu o comanda din 13 Iulie care binenteles ca nu a venit si azi am verificat la banca. Nesimtitii astia nu numai ca mi-au luat banii pe comanda si nu mi-au trimis-o dar mi-au mai si blocat inca o data suma.

Am acum 500 de euro blocati de LR si pe ei ii doare undeva. Le scriu acum pe site sa-mi anuleze orice comanda si sa-mi dea banii.
Si zau ca nu ma intereseaza ce Sabine si ce Christine sunt in concediu, eu fac scandal.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

saddie, s-a intamplat frecvent asa, cel putin eu am patit-o de multe ori. Poti ridica holdul de pe suma blocata a doua oara...daca vb la banca si prin telefon iti face operatiunea. Eu am asteptat o data si a durat la nivel de 1 luna pana mi i-a deblocat.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput