*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by miki68

Si aici se plang ca nu au primit coletele http://www.dealtime.com/xMR-store+la+redoute+1066416~MRD-332032~S-1

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

pai eu inteleg ca o gramada de lume a comandat si nu a primit coletele pt ca LR a anulat comenzile fara explicatii,desi banii au fost luati de pe carduri.Si o gramada de lume a trimis mail si nu a primit raspunsuri.

Ce inteleg eu de aici?Ca toata mizeria asta n-are nici o legatura cu Romania,e valabila pt toti clientii,fara discriminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu stau pe margine, ca la spectacol si ma minunez. Parca nici nu ar mai fi subiectul nostru. Peste noapte s-a transformat totul..au aparut utilizatori noi, o multime de oameni care ne urmareau din umbra...e ok din partea mea nu am nimic cu nimeni, f bine ca scriu... Insa permiteti-mi sa fiu uimita de turnura pe care a luat-o subiectul!!!!

Plec la spital sa-mi vad finuta, s-a nascut asta-noapte, 3.800 kg si 51 cm.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Bravos, Graviduta, felicitari. Esti avocat la "cea mai mare casa de avocatura"... foarte frumos!
Deci tu, om instruit si in tema, citesti si nu vii cu nici un sfat, ba, mai mult, te gindesti daca sa pui sau nu comanda... Pentru ca nu realizezi ca aia sint acoperiti si ii doare in cot.
Mare Ti-e gradina! Tulai, Doamne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

pai eu inteleg ca o gramada de lume a comandat si nu a primit coletele pt ca LR a anulat comenzile fara explicatii,desi banii au fost luati de pe carduri.Si o gramada de lume a trimis mail si nu a primit raspunsuri.

Ce inteleg eu de aici?Ca toata mizeria asta n-are nici o legatura cu Romania,e valabila pt toti clientii,fara discriminare.

Asta + faptul ca LR are o groaza de posturi libere scoase la concurs la diverse departamente (supraveghere ambalare, adjunct-sef operatiuni e-commerce etc.) ma duce cu gandul ca activitatea lor e un piculetz in colaps.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Sigur ca Achamot urmareste cu mare interes subiectul nostru dar nu inteleg de ce insista atat cu sfaturile ei "binevoitoare". Atata timp cat nu esti in situatia fetelor de aici nu cred ca are rost sa te bagi in discutii. Pastreaza-ti sfaturile pentru tine sau pentru altii dispusi sa le urmeze. Si asa situatia este tensionata, mai apari si tu draga Achamot sa tulburi apele. Lasa-ne frate sau soro sa ne vedem de ale noastre si sa ne rezolvam problemele asa cum ne-o duce capu` (ca tot ai batut a-propos-uri cum ca fetele de aici sunt cam grele de cap).
Nu te supara pe noi ca nu vrem sa aceptam sfaturile tale. Poate daca erai mai "dulce" la grai ne intelegeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudia , sa-ti traiasca finuta! Sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa

Achamot , daca veneai la noi si scriai pe un ton mult mai frumos si normal nu cred ca-ti sarea nimeni in cap, dar asa...

Mada , cum sa pleci? Vrei bataita? Noi avem nevoie de tine aici

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia sa-ti traiasca finuta...a stiut ea de ce a stat atat la mami in burtica...s-a copt ceva

Catutza nu plec mama nicaieri, nu scapati asa usor de mine

Graviduta mersi ptr sustinere, habar nu aveam ca avem asa multe in comun (si T si LR)

Gama

Hai ca odata cu "modista reloaded"..am mai castigat ceva..noi membri..care pana acum erau undeva ascunsi. Bine ati venit fetelor, hai ca le-om descurca noi cumva pe toate.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Nu eram ascunsaaaaaaa !!!!
Dar nu prea pot tine pasul cu voi la scris ,dar oricum, multumesc ca datorita voua am ales mai usor produsele, marimile, culorile, si uneori si coduri de reducere!!!!!!Si ptr asta pe toate!!
Iar acum am o burta maaareee de 23 de sapt.si mai am unul mic de 3 ani acasa, asa ca peste 3 luni voi fi "la vatra"acasa, si voi putea, sper, sa ma bag in seama!!
Va doresc multa sanatate si ....eu zic ca vor veni coletele, intr-adevar se pare ca au patit-o si cei din "lumea civilizata"asa ca....

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Achamot

Bravos, Graviduta, felicitari. Esti avocat la "cea mai mare casa de avocatura"... foarte frumos!
Deci tu, om instruit si in tema, citesti si nu vii cu nici un sfat, ba, mai mult, te gindesti daca sa pui sau nu comanda... Pentru ca nu realizezi ca aia sint acoperiti si ii doare in cot.
Mare Ti-e gradina! Tulai, Doamne...

Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...

Draga mea, nu vin cu sfaturi pt ca mi se pare o situatie foarte neclara: ba nu mai livreaza in Romania, dar vin colete, ba au anulat comanda, dar au luat banii. De unde stii ca nu o sa apara coletele? Daca e nevoie de sfaturi, le voi da si pe-alea. Eu sunt mai optimista din fire si cred ca se va rezolva. In plus, nu exista un raspuns oficial personalizat din partea lor sau parca asa am inteles. Fiecare fata are situatia ei. In plus, numai Madau a pomenit de justitie sau "foruri" semblables (si tu sais ce que je veux dire ), celelalte fete (unele) vorbesc doar de recuperarea banilor oarecum pe cale amiabila. Alors...
In ceea ce ma priveste, dupa ce mi-am reumplut cosul si am citit postarile fetelor, le-am trimis un email pe site celor de la LR in care i-am intrebat care e situatia cu comenzile din Romania - daca se mai livreaza sau nu. Am primit un nr al cererii pe email, dar niciun raspuns inca. Asa ca astept.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si eu astept de mi s-au lungit urechile.
de primit am mai primit un mail cu o oferta de pantofi,si atat.

Ce sper eu?Sa vina totusi comenzile pt care ne-au luat banii.Mai mult de atat chiar nu cred ca am putea spera.

Din ce am citit pe review-urile alea unde se plangeau ca n-au venit coletele era vorba de comenzi date in iulie,as zice cam dupa data de 10 iulie.Cam la fel e si la noi situatia,nu-i asa?Eu am comenzi din 11,12,26,27 iulie.

Mergi la inceput