*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Vorbeam de lup... Tocmai am primit un raspuns de la ei, dupa cum urmeaza "Rappel de votre numéro de dossier : 920333-1186322374
Bonjour Mme Alina ----,
Vous souhaitez une confirmation quant aux envois en Roumanie.
Je suis désolée mais La Redoute vient de suspendre tous ses marchés avec votre pays.
Il sera prochainement supprimé de la liste.
En cas d'enregistrement de commande sur le site, nous ne pourrons prendre à charge toute réclamation.

Cordialement.
Stéphanie,
Relation Client du site www.laredoute.fr"

Ceea ce vrea sa insemne asa: s-a hotarat sa sisteze relatiile cu RO si o sa o stearga in curand din lista. (mira-m-as, daca ziceti ca sunt acolo tari ca Papua) Si ca daca fac vreo comanda nu li se va putea reclama nimic. Eu de-aici nu inteleg daca cei care avem cont deja

1. nu mai putem face comenzi sau

2. putem face comenzi dar

A. ni le vor anula sau

B. ni le vor trimite, dar pe riscul nostru cu primirea.

Le mai trimit un mail mai tarziu, ca acum ma bazaie fii-mea.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu inteleg ca au blocat toate trimiterile catre Romania, ca o vor scoate curand din lista tarilor. Nu inteleg asta: "nous ne pourrons prendre à charge toute réclamation"

Nu inteleg de ce pe mine nu m-au anuntat intr-un mail, doar cei care pun intrebari pe site primesc raspunsuri? Nu ar fi trebuit anuntati toti cei care au comanzi date si anulate ca li s-au anulat comenzile? Ce fel de relatii cu publicul au???

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau sa-ti traiasca finutza!!! sa creasca mare si frumoasa!!!
Graviduta sunt asa de dezamagita si scarbita...sa-i ia naiba!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Clau, stiu ca s-a mai intamplat, chiar si tie din cate retin dar nu pot sa ma abtin cand vad cat de magari sunt.

Dupa ce ca imi iau banii si nu ma anunta nimic (eu n-am primit decat oferte de la ei) cum ca ar stopa livrarile spre Romania nici colet nu trimit si imi iau si banii de doua ori.

Eu n-am avut niciodata probleme cu ei, nici cu plata nici cu coletele dar nici nu le inghit porcariile.

Am scris pe site, chiar sunt curioasa cand si ce raspund. Maine o sa sun la banca sa deblochez banii aia.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu si de pe site si de pe mail am primit acelasi raspuns, ca pana luni nu e cine sa raspunda. Acum cine a raspuns oare???/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Eu si de pe site si de pe mail am primit acelasi raspuns, ca pana luni nu e cine sa raspunda. Acum cine a raspuns oare???/

Cum cine? Stephanie Vaaai de capul si de zilele noastre! Eu am aplicat politica strutului, eu nu le-am scris, ei nu mi-au scris Nu-mi ramane decat sa ma duc la banca si sa cer restituirea banilor pe card. Punct!

Edit: pentru mine a devenit CLAR ca nu voi mai primi nici un colet. Poate voi, eu cu 27 si 2 nici vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Auziti, astia or fi intrat in CO de pe 10 iulie cu totii si acum sunt doar ingrijitoarele si ne raspund astea la mail sa ne ia la misto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

quote:
Originally posted by aissa

Auziti, astia or fi intrat in CO de pe 10 iulie cu totii si acum sunt doar ingrijitoarele si ne raspund astea la mail sa ne ia la misto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Bey, ce stil infect au astia de la LR! Nu inteleg de ce nu pot sa dea niste raspunsuri clare. Am tradus pe altavista fraza subliniata de Clau si traducerea este: "we will not be able to take responsibility for any complaint" deci tot asa, o scalda, nimic clar.

Croco

Mergi la inceput

Gata, mai, ce nu intelegti. Mergem fiecare la banca unde avem cardul si cerem restituirea banilor.

Cine vrea sa faca scandal sa faca, eu nu stapanesc limba asa bine si in plus am senzatia ca vorbim la pereti. Una scriem noi si alta raspund ei. Nu e o cale de dialog. E un monolog aberant din partea LR.

Ce mi se pare de-a dreptul aberant e ca Papua Noua Guinee (scuzati exemplul, nu am nimic cu tara asta) e pe lista si Romania nu . Asta e! Suntem prea mici ca sa putem face o schimbare.

Mergi la inceput