Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
anaalina spune:
Anne mult curaj si fii barbata ca ai un copil minunat si e tot ce e mai important pentru tine pe pamant in acest moment.
Nu ma pot abtine sa zic ce cretini sunt unii barbati de-ti vine sa-i strangi de gat nu alta. Ca mi-am adus aminte acum ca mi-am pierdut adolescenta mai precis 7ani din viata cu un cretin care atunci cand a fost vremea sa ne casatorim a zis ca nu e pregatit pentru asa ceva si nu ma vede ca pe o sotie pt el ci ca amanta, daca imi doresc si el s-a insurat dupa 2 luni de cand ne-am despartit.
Am suferit enorm dar am gasit un baiat cu suflet mare care m-a aceeptat asa cum eram cu inima zdrobita si salbatica , nu mai vroiam pe nimeni in viata mea si totul s-a schimbat .Poate o sa va povestesc odata cum ne-am cunoscut.
Va pup pe toate si ma duc sa ma joc cu Catalina ca se ratoieste la un soricel
Varsta Catalinei Teodora
lilidana spune:
Am reusit sa citesc si ceva din capitolul asta,deci:
Iunita si Kitty,sunt mandra de parca o minune s-ar fi intamplat,dar cred ca e normal sa ne bucuram de fiecare cucerire a copiilor nostri.Si David tot cand e suparat,agitat "mamaieste",in rest povesteste ceva de genul:"ga","agi","acaia","ai',nimic "serios".
Pupam pe albinutele Iarina si Giulia
Kitty,nu prea stiu ce sa-ti spun,starea ta e,oarecum,fireasca,trebuie sa treaca un timp sa se aseze lucrurile...
Sa va povestesc ce program mi-a facut azi o "prietena",de parca nu aveam si asa unul special,facut de David care e tare rautz de cateva zile.
M-a sunat aseara la 8 !!!,sa-mi spuna,nu sa ma roage,ca azi mi-aduce si copiii ei,pentru "doar" trei ore,ca are ceva de rezolvat.Am zis ok,desi aveam alt program facut si,in plus,cand am nascut pe David,ea s-a oferit s-o ia pe Karina la ei acasa,iar in ziua nasterii ma anunta,sec,cum ca unul dintre copii "e SUSPECT de varicela si nu e bine sa fie copiii in contact".
Trecand peste faza asta,m-am trezit de la 6,am pregatit cate ceva pentru copii,sa-mi fie mai usor,mai ales cu un David tare marait,am facut si un pic de ordine,nu prea era nevoie ca o mentinem,dar ASTEPTAM MUSAFIRI,asa ca...
Si,de la 10,astept,astept si iar astept,sun sa vad cand ajung,surpriza:nu sunt acasa si mobilul e inchis.Ce sa inteleg?Care a fost scopul acestei zapaceli pentru mine,dar pentru ea?
lilidana spune:
Bravo,David!
Mi-a apasat ceva si mesajul a plecat asa,neterminat...
In fine,poate era cazul sa ma opresc ca tare m-am infierbantat,scuze ca va zapacesc cu ale mele,m-am descarcat putin,acum plec sa-l plimb pe printz,care vrea doar in brate azi...
O zi buna sa aveti,va pup.
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by anamana123
ammaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! te-am intrebat si io ceva! imi raspunzi???
kitty, straduieste-te sa gandesti optimist! gata! ce-a fost rau a trecut! altfel, o iei pe coclauri! io stiu, ca am fost p-acolo!
iunita, m-ai innebunit cu retetele astea! mai dau io jos gusa si burtile la anu' si la multi ani!
fete, si mie imi pare tare rau de motu'! si de pintea! incerc sa nu ma gandesc la asta. sau ma gandesc ca au ajuns, totusi, la o varsta...si soniuca, saracuta, are doar doua luni, si uite prin ce trece! parca e mai in legea firii sa auzi ca mor oameni maturi, decat sa vezi cum trec copiii prin greutati!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Mai intreaba-ma o data ca am citit printre randuri
Ama si Lucas 12 Martie 2007
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by Amma23quote:
Originally posted by anamana123
ammaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! te-am intrebat si io ceva! imi raspunzi???
kitty, straduieste-te sa gandesti optimist! gata! ce-a fost rau a trecut! altfel, o iei pe coclauri! io stiu, ca am fost p-acolo!
iunita, m-ai innebunit cu retetele astea! mai dau io jos gusa si burtile la anu' si la multi ani!
fete, si mie imi pare tare rau de motu'! si de pintea! incerc sa nu ma gandesc la asta. sau ma gandesc ca au ajuns, totusi, la o varsta...si soniuca, saracuta, are doar doua luni, si uite prin ce trece! parca e mai in legea firii sa auzi ca mor oameni maturi, decat sa vezi cum trec copiii prin greutati!
Mai intreaba-ma o data ca am citit printre randuri
Ama si Lucas 12 Martie 2007
rusinica!!!! glumesc!
intrebam ce borcanele bio ii dai lui lucas, ce marca, pt ca aici gasesc bio doar olivarit, dar pt 4 luni nu au bio decat fructe, legumele-s bio de la 6 luni. si de la ce magazin??
ai inteles ceva? ca-s aiurita ca l-am vazut pe vio ca venea spre casa cu maria in brate si ma gandesc ca o fi urlat... ma duc sa-i caut cu privirea! hahaha!
cre ca-s in gradina!
gabi78 spune:
ane ca vine autoritatea tutelara inseamna ca vrea el copilul???? sper sa nu fie asta. eu nu ma pricep la chestii de genul asta si am mai spus.. imi pare rau dar nu stiu povestea ta. Iti tin pumnii si iti trimit un gind bun.
intrebare intrebatoare despre ce scutece vorbeati ioanaradu si alexia3?????
O noapte placuta tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
paxela spune:
quote:
Originally posted by anaalina
Uraaaaa!!!!!! Sa stiti ca merge cuptorul cu micrunde!
Dar spuneti si ca o catastrofa in bucatarie cat sa las marul la copt?? ca sa iasa moale?
Varsta Catalinei Teodora
eu il pun cam 5 min
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
ditu spune:
LUNI NAG- inainte de a te duce la spital incearca BETADINE,ASA AM PATIT SI EU SI IN 3 ZILE NU AM MAI AVUT NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!In prima zi mi s-a adunat puroiul si cand am facut dus a inceput sa curga ,eu m-am dat cu unguentul(vezi ca este si solutie!!!!!!) cateva zile pana nu m-a mai durut si piciorul nu mi-a mai fost unflat,asunsesem sa nu mai pot merge asa ma durea piciorul.
Sanatate si sa-mi spui ce ai facut!!!!
ditu si BRIANNA(03.03.2007)
http://community.webshots.com/user/daeditu
paxela spune:
anne multa bafta maine , fii tare si fizic si in special psihic, autoritatea tutelara se sesizeaza in orice proces in care sunt implicati minori, nu este exclus ca sotul tau sa solicite tutela , poate nu totala dar poate vrea comuna, ei sunt obligati sa verifice si sa cerceteze tot, vor fi intrebari in vecini sau cunostinte si tot felul de alte nebunii , depinde cat va puneti voi doi de acord si cat ramane de stabilit de catre judecator
fruntea sus ai o comoara langa tine bucurate de ea
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
Rebiana27 spune:
Gabi nu stiu cum se numesc... nu am retinut exact dar a scris Ioana in ultimele pagini din cap trecut.
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta