Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ane fii tare pentru tine si puiul tau! Trebuie sa fii puternica pe toata perioada cat dureaza calvarul asta dar gandeste-te ca e spre binele tau... scapi de un nenorocit care te pune sa treci prin atatea suferinte!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ditu, multam de pont.Cu Betadine chiar nu am incercat.Chiar am in casa dar am solutie.Am pus acu 5 minute si am si bandajat cu vata imbibata acolo.Astept 3 zile si daca nu trece nici asa ma duc la chirurgie
Am sters poza cu degetul meu ca era caraghios intre fotografiile cu bebelusi .
Si o alta bomba m-am ras in cap acu o luna
Va pun maine o fotografie

Noapte buna

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Kitty, anamana, multumesc pt. raspunsuri, mi-a sarit un pic inima pt. ca nu mai avea aspectul acela de seminte de susan...erau chiar grauncioare albe , cum a zis iunita ...oricum in seara asta i-am dat vreo 30 ml de ceai de menta ca facuse deja de 4 ori..

anaalina, cu ocazia mesajului tau m-am desteptat si eu ca pot coace mere la microunde eu pana acuma foloseam cuptorul ala doar la incalzit pilaf si sarmale ...am retinut si de la paxela ca tre' sa-l tin 5 min

lilidana, suntem in albumele comune...o sa mai pun si la semnatura dar inca nu le-am descarcat pe cele mai recente...ca de, suntem mari si ne e rusine sa aparem bebelusi de 3 luni

lumi nag, neaparat vrem poza cu tunsoarea

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANNE2200 - nu cred ca ai nevoie de incurajari ca esti o mama f buna si sigur cei d ela autoritatea tutelara nu vor avea nimic de comentat. Mi-ar fi placut insa sa stiu din timp lucrul asta ca am terminat Sociologie si asistenta sociala si sunt sanse f mari ca in ancheta sociala sa-ti vina vreo fosta colega de-a mea. dar dupa cum spuneam, nu-ti fa griji ca va fi bine.

PAXELA- mai tii minte in ce capitol ai scris cat papa fetita ta? Adica gramajul tuturor meselor de cand ai inceput diversificarea? Sau daca nu-i prea greu pentru tine poti repeta?

ELYANNE- am cumparat in searaa sta cereale de la humana cu vanilie si unele cu piersici si maracuja. Sper sa-i placa. Am mai luat si niste borcanele cu legume si unele cu fructe pentru zilele cand vom cutreiera muntii sau vom merge la manastiri si nu-i voi putea gati. Acum am o problema: stiu ca fiecare chestie noua se da incepand cu 1 lingurita si apoi progresiv. Dar facem chestia asta chiar cu toate fructele? Ca am luat pere la borcanel ca sa o ajut putin cu scaunul dar daca ii dau o lingurita si a doua zi doua lingurite practic arunc borcanul intreg. Eu ma gandeam ca dupa ce o invat si cu marul crud( in materie de legume i-am bagat deja destul de multe ca sa pot jongla cu ele) nu va mai fi asa o problema.

RUGAMINTE pentru fetele din zona Titan: am nevoie d eo masura de Humana. Cand prietena mea mi-a dat 1/2 de cutie de Humana ca sa vad dc Mariei ii place si sa am asa in caz ca raman brusc fara lapte nu mi-am inchipuit ca masurile difera in functie d elaptele praf folosit. Eu am masura d ela Novalac antireflux si credeam ca toate au acelasi gramaj. Dar pe cutia de novalac scrie ca masura are 4.3 grame, pe cea de Humana mi-a zis prietena mea ca scrie ca ar avea 5.3 grame. Deci ma poate ajuta cineva?Problema e ca mi-ar trebui cel tarziu joi seara ca apoi plecam si nu as cumpara o cutie intreaga doar pentru masura aia nenorocita.

Maria a mancat azi doar 500 ml lapte si 100 g piure. Jalnic. Plus ca a mai regurgitat.... Iar ceai d emusetel nu vrea in nici un fel. Singurul ceai care-i place e cel de menta sau ii placea cel putin acum 2 saptamani. Oricum nu-i mai pot da de menta ca are scaunele tari de cand cu diversificarea.

Mi-a placut sa citesc cum v-a apucat nostalgia privind perioada studentiei etc. Si pe mine ma mai apuca. Uneori nici nu ma simt mama. Parca sunt eu inca un copil. Dar realitatea e alta si Maria are grija sa ma aduca cu picioarele pe pamant uneori in cel mai dragut mod ,cu chiote si dragalasenii de-ale ei sau cu tipete si plansete ca azi.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KITTY- imi pare bine ca ati reusit sa rezervati acolo. In schimb sa va inarmati cu rabdare pentru drumul care va asteapta ca dupa Bicaz e cam stricat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

IUNITA-vazut scumpete de bebelusa,sa iti traiasca ,este scumpa foc..si mersi pt reteta ca si asa al meu sot este innebunit dupa orez

ANE2200-iti tin pumnii pt ziua de maine ,sunt cu gandul alaturi de tine,sa ne tii la curent

LUMI NAG-sa incerci cu unguent,nu stiu cum este solutia insa stiu cum mi-am revenit eu,ai grija de tine.

ROXANICI-ce mare s-a facut bebe Rares

Acum raportul: azi ne-am trezit la 7 jumate am mancat si pt ca eram obosita m-am gandit sa mai stau putin in pat, am luat-o pe bebe langa mine si asa am dormit pana la 10 si ce rau mi-a parut .
Cum a plouat am stat in casa si am mai tras inca o portie de somn langa bebe!!!!!si culmea acum imi este somn!!!!!
Azi am mancat laptic ca nu avea rost sa ii tot fac mancare si ea sa nu manance,la masa de 4 i-am facut mar cu nectarina si cu biscuiti insa nu a mancat cu pofta asa cum manca ea de obicei.Cred ca o sa va ascult sfatul si vreo 2 zile sa o las sa pape numai laptic ,sa incerc din nou diversificarea dupa o pauza ,eu sunt bucuroasa ca a inceput sa manance lapticul ca mari lupte am dus cu ea.
Va pup si somn usor

ditu si BRIANNA(03.03.2007)

http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tzuna se rezolva, maine vin la mama si ne vedem cumva sa ti-o dau
daca nu esti eventual o las la ea si treci tu sa o iei ea sta pe prevederii in spate la statuie

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna fete!
cum va ziceam dimineata, calculatorul nostru dadea semne de boala ... ei bine ... a DECEDAT!
momentan il am pe al sora-mii, ca l-am avut la tratat. maine i-l duc, asa ca pana incercam sa-l resuscitam pe al nostru, voi fi putin pe bara!

fetele ... da' voi fuserati rau de tot azi in melancolie. bine ca n-am fost pe-aci, ca si-asa eram eu cam depresata!

ane imi pare f rau sa aud de prostia cu autoritatea tutelara. auzi la el? dupa ce ca a fost marsav, acu' mai vrea si copilu'. tinem pumnii!!

tzuna si noi plecam cu absolut tot in bagaje. mai putin patut cand mergem la mama mea, ca avem unul si acolo. in week-end vrem sa mergem la mare, dar inca nu stiu daca voi mai lua si patutul. in orice caz: hainute (vorba alexiei ... la greu ... ca-mi trebuie, ca nu, nu le duc in spate), medicamente (la fel ... tot ce am in casa: pt febra, gat, nas, ochi, urechi ... poate nu-mi trebuie, dar daca DA???), biberoane, laptic, ceai, acum si castronel, razatoare de sticla (pana mi-oi lua blender de mana, ca robotul da semne ca ar fi si el pe duca), lingurite, prosop de baie, prosopele mai mici, paturica/paturici, pampersi, servetele umede, sezlong, carut, paturica de joaca ... si cam atat. da' sunt destule.
va dorim concediu placut!
apropo de asta: ziceai ca o vei instrui pe mama ta si ca tu vei dormi in timp ce ea o va plimba pe mariuca. hi hi ... sper ca tu sa poti face asta. eu NU POT! desi mama este familiarizata cu programul lui matei, ca am stat si pe acolo, daca-l auzeam ca maraie putin sau ca se mai matzaie, parca aveam mancarici, imediat saream din pat si se ducea si somn si tot. deci ... odihna placuta!!

scutecele de mi-a zis alexia3 de ele, si mi-a si dat mostra nu stiu exact cum se numesc ... fippo, fippi ... zicea cineva de pillo ... ma rog ... eu n-am apucat sa merg sa iau, se ocupa sotul maine. se gasesc la un depozit in militari. alexia3 stie mai bine sa va explice. oricum, din cei pe care mi i-a dat, am ajuns la concluzia ca, cel putin pentru matei, sunt exact ce-i trebuie.
P.S. alexia3, maine te mai sun o data sa-mi dai adresa, ca a ramas scrisa in calculatorul decedat.

patut pliant noi folosim cu succes. eu ii pun lenjerie de prosop si nu avem probleme cu foshnaiala. sau poate nu e al nostru asa fashaicios.

maine plec "putin" din bucuresti. sper sa ma intorc tot maine, daca nu ... poate joi ... apropo ... NE VEDEM JOI ...

pupam fetele, albinutele si bondareii!

sherbi te-ai stabilit in grecia?

acu' chiar plec!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

In primul rand LA MULTE LUNISOARE SI ANISORI sarbatoritilor de astazi.

Anne - bafta maine. Imi pare rau ca sotul tau se poarta asa de urat. Ma gandesc ca de multe ori nu il cunosti pe cel de langa tine decat in astfel de momente.

Kitty - cred ca o sa mai treaca ceva timp pana o sa treci peste acesta trauma, pentru ca asta a fost. Poate nu ar strica sa mergi, macar din cand in cand, la un psihoterapeut.

Iunita - eu mi-am notat retetele si am de gand sa le incerc in curand. Multumesc.

Tzuna - sper ca Mariucai sa ii fie mai bine in deplasare. Poate schimbarea de aer o sa o ajute. Eu am masura de Humana dar din pacate stau pe Calea Grivitei. Daca are cumva sotul meu drum prin zona pana joi, si nu faci rost intre timp de masura, o sa iti spun.

Pupici si sanatate multa bebeilor cu probleme

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Anne fi tu insuti.Calma si linistita, vei avea castig de cauza.Puiul e alaptat si nu au de ce sa-l incredinteze lui.Si apoi el e cel care vrea divort fara motiv....aparent..nu te lasa intimidata si poti chiar sa spui ca vei avea tot sprijinul parintilor tai in cresterea copilului.Esti desteapta, titrata si gasirea unui job nu va fi o problema ..daca te intreaba de locuinta poti spune ca te muti la parinti ca nu vei sta in drum cu baiatul.Mult noroc.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput