Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Fetele cum sunt pampersi aceia pt. plaja? sunt buni/adica intra apa in ei?de la ce firma sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

mamici am vazut si eu poze si filmulete,frumosi copii,am senzatia ca acestea sunt unele din cele mai frumoase perioade....
Am intrat special pt Cristina,maine cand aflu ce zice testul, vreau sa ti povestesc din experienta mea.Exact 10 luni avea Raisa cand am aflat de bb2....mai departe maine.Eu i-ti doresc sa fie asa cum vrei tu dar daca nu va fi asa nu e un motiv sa fii trista.
Mirabela eu niciodata nu am fost obsedata cu inecatul,il las cu orice in gurita,pe fata nici macar nu o supravegheam,pt ca nu prea baga in gurita ,o data s-a inecat cu staniol de la o folie de medicament si o data cu o tiuitoare de la o jucarie.A doua ora m-am speriat f tare,am reusit cu manevra hamlik(nu stiu cum se scrie)sa o scot din gat.Cosmin cel mai tare s-a inecat cu babywater pt colici cand era de cateva zile.in rest,de multe ori usor....eu cred ca trebuie sa se invete sa tina ceva in gura fara sa se inece...mai grav e ca el mereu baga ceva in gurita.pe el il urmaresc mai atent.
Alexandra ,bine ca e bine....ai mei inca nu au cazut din carut sau scaun masa,sper sa scapam,mi-e frica tare mai ales ca bb mereu sta numai in picioare la masa si in carut.....Sa va fie de bine concediul,si tie Izty si pufy
Adriana,eu in locul tau nu m-as mai duce la dr,dar fiecare face cum crede.Multa sanatate.

Si noi vrem sa plecam sambata la munte,am anulat sambata trecuta din motive de ploi....este cineva din Covasna,tg secuiesc...sa mi zica pe la sf saptamanii cum e vremea?nu prea am incredere in site-urile meteo...la noi spunea ca e soarea si ploua cu galeata...cel putin acum o ora ploua...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutareeee,

wow, Cristina daca e sa fie bb2, sa fie intr-un ceas bun si sigur te vei descurca mult mai usor cu amandoi, desi doar tu poti hotari asta sa ne dau de stire cum stii ceva sigur

am vazut o familie minunata - Puf- intr-un concediu minunat, iar pufisorii mici sunt adorabili. Ioana, cand am vazut saptamana trecuta marea noastra agitata, m-am gandit la voi ca sunteti acolo, dar se pare ca voi ati fost intr-un loc superb unde nu ati avut probleme. Probail am omis eu msj. tau cand ai spus unde plecati.
am vazut-o si pe Ana Maria(itzy) care s-a facut mare si tot mai frumoasa alaturi de parintii ei frumosi foc

roxanae, noi avem pampers din acela de baita de la huggies. Ce bine ca o sa plecati si voi in concediu. Eu sunt tare necajita pe tema asta, caci sotul tocmai s-a transferat la o alta firma (in cadrul aceluiasi grup de firme) si acum nu-si mai poate lua concediu. Sunt furioasa foc, dar raman cu speranta sa recuperam la anul. O sa iesim in wekenduri pe ici pe colo, dar tot nu se pune cu o evadare de cateva zile bune.

despre noi ce sa va zic, Patricia la fel de neastamparata, acum e pe sub birou ba trage de cabluri, ba pe mama de picioare. am fost plecate o saptamana la parintii mei unde a fost tare bine.
pupici, nu mai reus sesc sa scri de asta mica

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

[quote]Originally posted by roxanae

Fetele cum sunt pampersi aceia pt. plaja? sunt buni/adica intra apa in ei?de la ce firma sunt?

roxanae, au am avut de la huggies! nu intra apa in ei dar nu tin nici pipi! cred ca sunt facuti mai mult pt kk in cazul in care il apuca pe plaja si nu prea ai ce face!
eu am ramas cu jumatate de pachet ca am folosit unul pe zi, dimineatza pana facea kk!
parerea mea sincera, nu prea se merita investitia, mai ales daca bebe face kk dimineatza! poti folosi pampers normal foarte bine! noi stteam dimineatza la plaja de la 6.30 pana la 9.30 max 10 ca apoi se facea prea cald! dupa-amiaza mergeam la plaja intre 17.30-18 si atunci il lasam in majoritatea timpului fara pampers ca nu mai era pericol de kk iar cand hotaram ca gata, terminam cu balaceala ii puneam pampers normal! i-am pus prima zi pampers de plaja cand am plecat seara de pe plaja si pe drum, pana am ajuns cu el acasa tot era ud!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, am intrat ca sa urez Bucuriilor de 11, 12 si 13 la multi ani!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:

Roxana, eu am de la Huggies si Libero, nu i-am folosit inca, am luat pe cand plecam la mare, din Ungaria i-am cumparat. Am inteles ca nu se umfla in apa ca si pampersul obisnuit. Sunt ca si chiloteii si cand ii dai jos se rup pe margine.

Ramomar, chiar ma gandeam unde ai disparut de-o saptamana, bine ai revenit!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Pufy, bine ati revenit. Mi-a fost dor de voi! Am vazut si pozele (cu Maria in poala). Superbe! Iar Mariei ii place de pufisorii tai. La fiecare poza cu ei scotea cate un chiot. In schimb cat m-am uitat la pozele Anei-Maria lui Itzy, fii-mea parea geloasa. Tipa si intindea manutele s-o iau in brate. Foarte frumoase toate pozele, dar Bucuriile sunt si mai si
Ca sa nu mai spun cat de bine aratati voi! Bravo voua! Stiam eu de ce nu vreau sa fac poze cu mine Ma intreb daca mai exista vreo mamica de Bucurie mai grasa ca mine. Cred ca nu!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Ca sa nu mai spun cat de bine aratati voi! Bravo voua! Stiam eu de ce nu vreau sa fac poze cu mine Ma intreb daca mai exista vreo mamica de Bucurie mai grasa ca mine. Cred ca nu!

ba pardon....eu sunt cea mai grasa din parcare, te rog...nu-mi lua titulatura
chiar m-am chinuit sa slabesc, dar nu am deloc succes
timp de 2 sapt.nu am mai mancat seara nimic in afara de niste fructe amarate si am slabit un kg amarat....bleah...mi-e sila

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Lasa, lilina , ca te-am vazut in poze si arati super. Lasa ca stiu eu ce spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Cristina, nu stiu ce sa-ti spun sa te conving sa nu renunti la sarcina in cazul in care eshti deja....o sa te descurci tu cumva, chiar daca acum ti se pare imposibil
crede-ma ca este mult mai greu de cealalta parte a problemei...adica sa-ti doresti si sa nu se mai poata
gandeste-te bine si ia decizia cea mai buna !

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput