Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Lasa, lilina , ca te-am vazut in poze si arati super. Lasa ca stiu eu ce spun

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

mi-ai vazut poate moaca....aia da....mai merge
dar restuuuul...crede-ma ....e durere neicutza...e durere
am de scapat de 9 kg si nu mai stiu cum...efectiv sunt DISPERATA

mama are o cunostinta care a slabit in cateva luni peste 40 de kg si a facut rost de nr.de tel.al dr.endocrinolog la care s-a dus si i-a spus ce sa faca
mi-am facut si eu programare.....abia pe 12 noiembrie am mai gasit loc

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare,
Intru si eu ca intotdeauna in fugasa va spun pasurile mele.
In primul rand sa stiti ca am vizionat toate pozele si concluzia este aceeasi: bucuriile sunt frumoase toate si tare simpatice, iar daca n bebelus merge de la 9 luni si altul nu merge nici macar de-a buselea, asta nu inseamna ca este vreo problema cu vreunul dintre ei. Nici Rares nu a mars de-a buselea pana la 9 luni jumatate, se tara ca un cersetor cu un picior sub el sau pe fund, desi de multe ori m-am pus eu in genunchi sa ii arat cum se face si se uita la mine ciudat sau il puneam pe el in pozitia corecta si urla de mama mama... De mers in picioare face si el un pas-doi, daca ii dau eu drumul de mana dar inca ii este frica sa isi dea singur drumul, dardrept sa spun nu ma grabesc sa mearga prea curand ca va fi jale cu cotelitul prin casa, asa ac ma multumesc cu mersul de-a buselea.
Cristina, dupa ce vei repeta testul sa te gandesti bine daca va iesi pozitiv, alta data poate vei dori si nu vei mai putea, iar un copil la parinti va fi singur toata viata, totdeauna e bun un frate la greu si la durere, asa ca eu zic sa nu te pripesti in decizia pe care o vei lua, oricum iti apartine intru totul si noi nu putem sa te criticam ptr ceea ce vei face ci te vom sustine.
Pufisorii sunt niste simpatici ca totdeauna.
Andra eu alaptez inca si nu i-am dat completare pana acum nici macar cereale cu lapte praf, ci din cele fara lapte si am pus lapte de la mine, mie insa mi-a venit menstruatia de la 6 luni. Eu as fi fost fericita sa nu imi vina cat timp alaptez dar asta este, fiecare organism este diferit. Stiu pe cineva care a alaptat pana la 1 an si 11 luni si i-a venit dupa 3 luni dupa ce a intarcat, vorba ei: de cand nu mai avusese ciclu s-au schimbat si tampoanele.
Noi suntem printre fruntasii cu dintisori dar de la 6 luni am ramas la stadiul de 2, si desi aproape avem 10 luni, inca de la 6 luni jumatate s-a umflat gingiuta sus si nici acum nu au rasarit dintzucii, e jale de bale si maini in gura toata ziua, baga totul in gura: jucarii, roade carutul, patutul, tot...
Eu sunt in pragul disperarii: de cand a fost bolnav rares s-a facut fff rau, nu mai doarme noaptea, ziua adoarme f f f greu, de 2 zile chiar am inceput sa il culc pe picioare (el adormea singur in patut cu ursul sau la san), ma zgarie si ma musca f tare, este foarte nervos si violent, tzipa f mult (mi-este teama sa nu faca rosu in gat de la atata tzipat), urla de-a dreptul daca vrea sa faca ceva sau sa se duca undeva si nu il las, daca il iau in brate imediat este cu unghiile in ochii mei, daca bag un deget la el in gurita sa il curat pe limbuta sau sa verific dintzucii ma musca pana imi da sangele, ma racaie cu unghiile pe burta si pe maini si daca nu il las plange (parca este o pisica care isi ascute unghiile si nici sa i le tai nu pot decat fortat cu mii de chinuri).
Ma simt la capatul puterilor si obosita si cu nervii vraiste. Nu stiu cum sa ma mai port cu el, cu frumosul nu mai am nici un succes, daca ma rastesc la el face si el acelasi lucru la mine, asa ca oricum o dau nu este bine.
Acum doarme in sfarsit iar eu trebuie sa iau casa la dereticat ca face dezastru in casa in 10 minute, imprastie toate jucariile, umbla in sertare, la vase, insira castroanele, arunca cu ele prin bucatarie, a spart aproape toate jucariile din plastic ptr ca da cu ele de parchet, afara arunca tot ce este in carut jos, am pierdut f multe jucarii din cauza asta si sepci asa ca am inceput sa i le leg si este tare nervos ca le vede legate. Vrea sa il dau jos din carut si se aseaza pe trotuar si matura cu mana pe jos, cu copii le ia jucariile din mana si le baga mana in ochi...
Nu stiu de unde aceasta schimbare radicala la el, probabil si de la faptul ca saptamana trecuta cat a fost bolnav l-am fortat cu medicamentele si l-am bruscat ca sa le ia si de aceea probabil a devenit atat de violent.
Ufff, m-am mai descarcat un pic. Cred ca este singura bucurie batausa de aici.
Va pup si sper ca data viitoare sa spun si eu si de bine, nu ca acum.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

tanima si eu am sesizat lucrul asta la Vladone....de cand a inceput sa mearga in picioare ma terorizeaza non stop, iar de cand a fost racit si i-am dat cumva fortat medicamentele, s-a facut rau
probabil este o perioada foarte grea si pt.ei
si eu m-am enervat zilele trecute de ziceam ca nu mai pot
chiar am luat cateva zile extraveral...nu ma mai puteam calma si eram incordata tot timpul
acum m-am mai relaxat un pic...incerc pe cat posibil sa nu ma mai enervez si sa-i fac toata ziua pe plac...il las mai mult pe jos sa cotrobaie prin casa si il scot afara cat pot de mult...el oboseste si sta mai cuminte, isi face si somnul bine, papa f.bine
incerca sa stai mai mult cu el pe afara, sa vezi cum se comporta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Lilina, stam destul de mult afara dar si acolo este f rautacios, vrea numai pe jos, sa il tin de o mana si sa urce scari,. sa calce pe toate pietrele, sa se aseze in fund pe asfalt...Numai ce nu ar trebui. Daca nu il las se pune pe urlat. In fiecare zi iesim 2 ore dimineata si 2 ore seara cel putin, la pranz trec altfel orele in casa cu mas, cu joaca, ne alergam prin casa, cotrobaim. Problema este ca oricat de obosit vine de afara de atata mers pe jos, impins la carut si alte nazbatii el tot nu adoarme imediat, uneori dupa 2 ore de frichinit in pat si cearta si nervi de ambele parti.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Tanima, mersi mult pentru raspunsul legat de venirea menstruatiei, cred ca nu o sa-mi reapara decit dupa ce voi inceta alaptarea, desi de la 2 luni ale d-rei mele, nu mai alaptez decit cu 1 sin, pentru ca celalalt i-a cazut in dizgratie si nemaifiind stimulat, incet-incet, a ramas fara lapte.
Imagineaza-ti cum arat cind sinul cu care alaptez se umfla si se face de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decit celalalt si se vede, cui ma intreaba, ii raspund ca n-am avut bani decit de 1 silicon.
In ceea ce priveste nelinsitea buburuzei tale, sa stii ca si a mea e la fel, cred ca e o trasatura comuna la virsta asta.
Degeaba m-am straduit sa-i iau cele mai dragute si atractive jucarii, ca ea prefera toate prostiile posibile, ii place sa scotoceasca peste tot, am scos toate cheile de la sertare pentru ca le baga in gura si mi-a fost teama sa nu inghita vreuna si sa se innece.Tipa, trinteste si noaptea se trezeste din somn tipaind asa de tare si de brusc, de am zis ca fac infarct, nu alta de spaima.
Si Carina a ramas la stadiul de 2 dintisori, desi baleste la greu si roade tot ce apuca, mai ceva ca un catel
Ce se mai aude cu albumul mamicilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, apar si eu tarziu de tot, dar nu am avut net...
Cristina, eu sper sa te mai gandesti, eu am doi copii, dar as mai face unul... Oricare ar fi decizia ta, eu sunt alaturi de tine!
Gety, Pufy, felicitari pentru
Alexutza, wellcome back! Astept poze!
Gety, eu tare mi-am dorit sa mearga Narci in 4 labe, Ralu nu a mers; si atat am asteptat ca imi luasem gandul de la asa ceva, pana intr-o zi cand pur si simplu s-a intamplat...
Aici a plouat foarte tare... Gata, ma duc, mai am ceva treaba...

La multe lunite bucurii de 13!
Un mare pentru Cosmi! Si o pentru Monique!
Foarte frumoase pozele Itzy si Pufy!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

fetelor!

Itzy am vazut pozele voastre si sunteti tare frumosi toti 3!Ai o familie reusita!

Cristina cum e al doilea test? Eu iti spun sincer ca nu e usor cu doi copii (si singura cu ei!) dar trece repede si ramane ce e frumos....intre ai mei sunt 2 ani fara 3 saptamani.....deci tot putin.....dar ma bucur ca sunt asa apropiati ca varsta.
si sper sa iei cea mai buna decizie!Si daca e sa fie bebe sunt sigura ca te vei descurca!Daca eu m-am descurcat de ce tu n-ai putea?

Chantal vreau sa-ti spun si eu ca sunt alaturi de tine, asa cum sunt si restul fetelor......Te pup si daca vrei sa vorbesti vreodata cu cineva suntem aici(ai emailul meu)!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic.....ma duc ca-s singuri gongolinii si-s tare neastamparati.....mai inainte a facut Alesio o boacana cat el de mare.....a luat forfecuta de unghii a lui frate-sau(dupa ce i-am taiat unghiile) si in 5 minute(cat am mers pana la baie) si-a facut "freza".....adik s-a tuns singur.....m-au apucat pandaliile cand am vazut cum arata.....asa ca maine avem program la frizer....
Ma duc sa-i fac si-o poza sa se vada cand o fi mare ce aptitudini de hair stylist a avut inca de mic...

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc la toate pentru sustinere!
Am fost la doctor, ca nu am mai rabdat, mi-a facut o ECO transvaginala si da, este sarcina, mica de tot, dar e acolo. De avort nici nu se pune problema, ca nu am avut niciodata acest gand, singurul lucru e ca speram sa nu fie adevarat. Dar e adevarat si vom merge mai departe. Mai am sa-l conving pe sot, care de cand a aflat ma tot preseaza sa-mi schimb decizia si sa fac avort, dar sper sa rezolv si cu asta.
Va pup si va multumesc inca o data!

Tanima - cred si eu ca e doar o perioada trecatoare. Vladic cum se trezeste ma si musca, sa ma trezesc si eu, nu mai sta in carucior deloc, iar prin casa vrea sa stea doar la mine in brate, daca nu, maraie, iar daca-si gaseste ceva sa faca si nu-l las, tipa tare. Cred ca va trece si faza asta.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Fetelor va multumesc pt aprecieri suntetem toate norocoase sa avem asa bucurii.

V-am promis aseara ca va arat niste filmulete...ei bine iata-le.

Ma duc sa ii fac baie si revin sa mai scriu niste raspunsuri. Pana atunci va las sa va delectati cu cele doua filmulete (sunt si cu sonor)

Papusica umblareata

Uite cum merg

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Alexutza bine ai revenit,multumim mult de aprecieri.
AndraPG si eu la fel nu am mai avut ciclu de aproape 20 luni si ce bine imi e,cu toate ca,cred ca burta asta nu o dau jos si din cauza asta,problema cu sanul la fel si io tot cu un silicon,nu i-a placut niciodata sanul drept asa ca a secat (si cat m-am chinuit sa scot lapte din el sa-l tin productiv)acum se duce la el doar sa-l pupe.
Pufy vazut Familia fericita si frumosi toti,semanati parca a-ti fi facuti de aceeasi mama
Itzy ai slabit miraculos ,iar fata e toata a lui tata.(tot nu ai reusit cu filmuletul)
Cristina nu-mi ramane decat sa-ti urez o sarcina buna si un bebel sanatos (poate nu atat de zvapaiat ca Vladut),eu nu stiu sincer ce as fi facut in locul tau,probabil la fel,numai ca m-a rugam sa nu mai trec prin ce-am trecut,mai bine de mine ca nu mi-am inceput viata sexuala.....,lipasa libidou,lipsa lubrifiere,daca se scoala copilul si ne prinde in fraglant,plus frica de sarcina,(mai ales ca nu mi-a venit)

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput