Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetele pe unde sunteti????

Am vazut pozele si filmuletele anuntate de cateva zile incoace....

Sephora - Matti e de-a dreptul fenomenal...cum se joaca, cum se catara el in patut, cum mananca, cum ii da si lui Igor sa pape..merita medalia de aur si el dar mai ales Igor ca-i indura atatea!!!Cateaua mea nu suporta prea multe de la grasan, cand se enerveaza de atatea palme si jumuleli o ia la goana si se ascunde sub pat!!!!

Itzy - superbe pozele si de la munte si de la mare...tu arati trasnet dar imi pare rau sa zic ca esti oarecum eclipsata de mandretea de papusica!!!!

Pufy - vazut cei doi pufisori cum se jucau ei in si cu nisip, mi s epare ca a crescut super mult Nicolas, iar cei doi chiar seamana tare bine intre ei!!!Poza de la Isola cu fantana aia mi-a placut are mult!!!

Sper sa nu fi uitat pe cineva...mai citesc inca din urma s avad pe care am sarit!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am vazut toate pozele si filmuletele anuntate, nu le mai enumar sa nu uit pe careva, de dimineata asta fac la serviciu, noroc ca e lumea in concediu si n-am asa multa treaba...

Cristina m-a lasat fara glas mesajul tau, cum se poate totusi sa te protejezi si sa se intample, deja mi-e frica si mie , nu stiu ce as face intr-o situatie ca asta, eu am facut cezariana si nici medical n-ar fi indicat...

Chantal imi pare bine ca ai intrat sa ne spui cate ceva despre tine, eu citeam mereu la "Durerea pierderii..." sa mai aflu cate ceva, imi pare rau sa aud ca nu esti chiar bine, sa speram ca DD va aduce linistea si bucuria in familia voastra, eu sunt sigura ca va fi bine. Poti sa ne scrii cand simti tu nevoia, mai da-ne vesti despre tine macar, chiar daca nu o scriem aici sa stii ca ne gandim la voi, Sonia va ramane pt. totdeauna o BUCURIE de-a noastra.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare bucurii!

Itzy, tocmai am terminat de vizionat aproape cele 300 de poze! superb concediu ati avut!
si mi-a placut costumatia pe care ai avut-o la nunta! ti-a stat super! o bluza tot asa gen corset imi caut si eu acum! sper sa gasesc!
pufy, bine ati revenit! acum ma duc sa vad si pozele voastre ca pana la mesajul cu pozele de la tine am citit!

revin

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cand citesc la voi cate papa singuri bebeii vostri ma minunez, eu cred ca am o problema cu mancatul singur, imi e frica tot timpul de inecat, nu-i dau mai nimic in mana sa pape singur sau cand ii dau ceva f moale stau "geana" pe el sa nu se inece, cand scapa pe gat o bucata mai mare ii bag mana in gura si i-o scot... cred ca am terorizat saracul copil cand ma vede ca ma apropii de guritza lui incepe sa planga... mai nasol este ca cere orice sa-i dai in mana, nu prea mai vrea cu linguritza mare lucru... nu stiu ce voi face de acum incolo, probabil ar trebui sa-i mai dau una, alta, sunt prea exagerata? Ce sfaturi imi dati?

Cred ca stiu de la ce mi se trage chestia cu inecatul, cand eram mica, la gradinita, un copil s-a inecat cu o bomboana f tare, stateau 10 pers in jurul lui si nu stiau ce sa-i faca, era negru tot corpul, gata gata sa moara, pana la urma l-a zguduit cineva f tare si i-a sarit din gat... in fine, mi-a ramas chestia asta pe creier probabil... aaa, si mama mea s-a mai inecat odata f tare si nu stiam ce sa-i fac, offf, dupa mine o sa-i dau copilului sa pape singur la majorat...

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Pufy, se vede si din poze ca v-ati distrat fain! sa-ti traiasca pufuletii ca tare dulci sunt amandoi! felicitari si pt iepurasi! in sfarsit v-a gaist!

alexutza, bine ati revenit si voi! evident ca asteptam si pozele! bine c-a n-a fost nimiv grav in urma cazaturii!
adriana, depinde foarte mult de tine! noi nu-ti putem spune sa te duci sau sa nu te duci! daca stii ca fei fi nelinsitita din cauza asta eu zic sa te duci!

Cristina si eu zis ca repeti testul si maine! iti doresc sa iasa cum vrei tu! daca va fi totusi pozitiv sunt convinsa ca vei gasi puterea, energia necesara si te vei descurca!

Cosmina, Vanessa si Teodora Maria , s afiti sanatoase, numai de fericire si multe bucurii sa aveti parte !

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Cristina, mergem la mare in Italia.
Felicitarile le las pe maine cand repeti testul de sarcina.

Alexutza, bine ai revenit, asteptam poze!

Mirabelac, si eu sunt stresata cu inecatul si nu-i dau sa pape nimic singura in afara de biscuitii Nestle, daca ii dau stau cu ochii pe ea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Cristina am ramas dar ma bucur enorm pt. tine.O sa vezi ca o sa te descurci,mie mi s-a parut ca esti o persoana f. capabila.Eu asa imi doream diferenta de varsta intre bebei dar nu a fost sa fie.

Alex bine ai revenit.Imi era dor de voi.

Mirabela ,Rebe s-a inecat de cateva ori dar am reusit sa trec peste.Eu o las sa pape singura grisine,pufuletzi,biscuitzi si fructe.Mancare nu ,ca nu imi place cum se murdareste. Eu zic incet -incet sa incerci sa-l lasi sa pape singurel ca este baiat mare si frumos.Chiar mi-e dor sa-l vad in poze noi.David e una din bucuriile mele preferate.

Pufy pozele sunt superbe,protagonistii- frumosi, cel mai mult mi-a placut cea cu toti 4 la cascada.Frumoasa vacantza.

O sa plecam si noi. Dupa un an greu in care am investit timp,bani,nervi..... proiectele noastre nu s-au realizat decat 3/4%.Asa ca m-am suparat si am lasat totul balta si i-am spus sotzului ca vreau si eu in vacantza ca imi ajunge.Si plecammmmmmmmm.De pe 25 aug-14 sept. o fuga la munte si la mare.Sunt happy.Dar cel mai mult mi-a facut ziua vestea Cristinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Bun gasit!
Cristina, sa ne tii la curent te rog cu rezultatul celui de-al doilea test de sarcina, chiar m-ai pus pe ginduri cu situatia asta.
Eu am aproape 10 luni de cind alaptez si nici acuma nu mi-a venit menstruatia, desi am inteles ca atunci cind bebe incepe diversificarea si mama nu mai alapteaza chiar asa de des si de mult, apare si menstruatia, la mine insa, lipsa totala.
Stiu ca fiecare femeie are organismul ei si ca sint situatii cind menstruatia revine abia dupa ce opresti alaptarea, insa nu stiu ce m-as face daca as constata ca sint din nou insarcinata, oricit mi-as dori un al doilea copil, nu e acuma momentul cel mai potrivit.
Izty bine ai revenit, am vazut pozele, sint foarte frumose.

Am descoperit adevarata iubire, cea a unei mame pentru copilul ei!
URL=[(http://s49.photobucket.com/albums/f295/alexa72/vara%202007)]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Cand citesc la voi cate papa singuri bebeii vostri ma minunez, eu cred ca am o problema cu mancatul singur, imi e frica tot timpul de inecat, nu-i dau mai nimic in mana sa pape singur sau cand ii dau ceva f moale stau "geana" pe el sa nu se inece, cand scapa pe gat o bucata mai mare ii bag mana in gura si i-o scot... cred ca am terorizat saracul copil cand ma vede ca ma apropii de guritza lui incepe sa planga... mai nasol este ca cere orice sa-i dai in mana, nu prea mai vrea cu linguritza mare lucru... nu stiu ce voi face de acum incolo, probabil ar trebui sa-i mai dau una, alta, sunt prea exagerata? Ce sfaturi imi dati?

Cred ca stiu de la ce mi se trage chestia cu inecatul, cand eram mica, la gradinita, un copil s-a inecat cu o bomboana f tare, stateau 10 pers in jurul lui si nu stiau ce sa-i faca, era negru tot corpul, gata gata sa moara, pana la urma l-a zguduit cineva f tare si i-a sarit din gat... in fine, mi-a ramas chestia asta pe creier probabil... aaa, si mama mea s-a mai inecat odata f tare si nu stiam ce sa-i fac, offf, dupa mine o sa-i dau copilului sa pape singur la majorat...

stai calma, ca si eu sunt la fel...nu il las sa pape singur un biscuitel ceva nesupravegheat, pt.ca e cam haplea si rupe bucati mari si nu le poate mesteca...nu stie
ii dau ori covrig tare si il las pana se inmoaie, dar il supraveghez non stop sau biscuitel care se faramiteaza si nu poate sa se inece cu el, chiar daca rupe bucati mai mari, cand se amesteca cu saliva se face moale

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am vazut frumoase poze ale lui Itzy si Pufy, mi s-a facut un dor de duca...vai vai.

CristinaGoji, fa-ti un test de sange intr-un laborator. Daca si acela va fi pozitiv, decizia iti apartine, dar eu cred sincer ca nu-ti va fi asa de greu cu doi copii, sunt o multime de avantaje. Gandeste-te ca atunci cand va veni pe lume bb mic, Vlad va fi deja pe picioarele lui, va vorbi si va veti putea intelege.

Alexutza, bine ai revenit! Felicitari pentru , se vede traba ca si pe voi v-a gasit in deplasare!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput