Bucurii de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 23
itzy-bitzy spune:
Chantal nici nu stiam daca sa iti mai adresez si eu cateva cuvinte sau nu...dar azi dupa-amiaza am citit ultimul capitol de la "Durerea pierderii unei sarcini", (acolo unde scrii si tu
)....mi-au dat lacrimile cand am citit cata suferinta e acolo...Desi cuvintele si incurajarile noastre poate sunt inutile...iti doresc sincer ca Dumnezeu sa te ajute sa depasesti aceasta durere si sa iti implineasca viata cat de curand cu un alt copil...nu iti pierde speranta caci ai vazut cate fete au reusit chiar daca trecusera cativa ani ....si chiar daca pierdusera mai multe sarcini. Roaga-te muuuult caci sunt sigura ca Dumnezeu iti va da ce doresti...
Si cand mai simti nevoia sa vorbesti cu noi scrie-ne ori aici ori pe PM . Te te imbratisez si sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine.
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
pufymic spune:
fetelor!si multumesc de re-primire!
Iaca si www.flickr.com/photos/8892421@N05/1097101698/in/set-72157601399408019/" target="_blank">POZE de aici incepand....impresii mai multe maine!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
itzy-bitzy spune:
Gonghy iti doresc sa fii fericita alaturi de sotul tau si sa va bucurati de minunea voastra cea mik.
gata ma duc la culcare ...va pun maine filmuletul cu plimbareata mea....deoarece acum sunt obosita
noapte buna si.... pe maine...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
CristinaGoji spune:
Neatza fetele! ?
Noi matinali ca de obicei! Uf!
Ma pun imediat pe vizionat poze de Itzy si Pufy!
Pufy - bine ai revenit pe meleaguri natale!
Gety - ziceam si eu asa ca eu cred ca n-am sansa sa pup marea anul asta...
Alina - voi unde plecati in concediu?
Cat priveste mersul de-a busilea si mersul tarziu in picioare - nu sunt de acord. Vladut stit voi ca merge de-a busilea de cand avea 5 luni si credeam si eu ca n-o sa mearga repede pentru ca s-a obisnuit tare bine sa mearga de-a busilea si nu vroia sa mearga tinut de manute. Si uite ca deja face pasi singur (putini deocamdata - 3 maxim), dar inca nu are 10 luni implinite macar. Cred ca nu depinde de cat merge de-a busilea copilul, conteaza sa fie pregatiea psiho-motorie.
Mi-i ciuda ca asta al meu a scos cu unghiutele lui subtiri tasta F si nu reusesc s-o fixez la loc, asa ca ma chinui cand trebuie sa scriu vreun cuvant care contine aceasta litera.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
CristinaGoji spune:
Am vazut pozele! Super! Doar ca mi-ati facut o pofta de mare sau munte, sau orice numai nu orasul asta poluat...
Poze
aproape major
CristinaGoji spune:
fetele -
Ne-am protejat, nu mi-a venit ciclul, facut test de sarcina - POZITIV!!!!!! Ca ma fac? Inca sper sa nu fie adevarat, mai fac maine un test, daca iar e pozitiv...nu stiu ce ma fac...Stiu ca unele dintre voi isi doresc deja un bebe 2, eu inca nu...cum ii cresc eu singura...asa mici. In fine, sper sa fie o greseala.
Poze
aproape major
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi astia plimbaretii!!!Cred ca deja ne-ati si uitat!!!!
Am revenit aseara dupa un concediu de 10 zile prin tara...a fost superb, grasan cuminte care si-a imbogatit dantura cu al 5-lea dintisor , care a inceput sa manance de rupeeee tot ce-i pica in mana , dar a fost si suficient de obositor tinand cont ca a mai fost o bebelusa de 5 luni jumate cu noi careia nu i-a tacut gura mai deloc...cand plangea bebelina grasanu radea in hohote...ii placea muzica.
Poze nu promit prea curand ca nu gasim cablul USB, dar o sa ma revansez eu intr-o buna zi!!
Nu am reusit decat sa citesc pe sarite aseara din urma, am vazut ca fuserati harnicute, aum am deschis toate filmuletele sa le vad pana nu se trezeste grasu'!!!O sa revin cu comenatrii pe marginea lor!!!
Cristina - daca e POZITIV!!! atunci mii de felicitari, eu sunt una din cele care clar mai vreau un bebe, si nu te mai gandi la cum te vei descurca cu 2...pt ca te va ajuta DD!!!
LA MULTI ANI!!!! bucurii de 13, sa fiti sanatoase, frumoase si ascultatoare!!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Alexutza - BINE AI REVENIT! Chiar ma intrebam cand va saturati si voi de odihna Cat despre felicitari - inca sper sa nu fie cazul, adica sa nu fie adevarat...
Poze
aproape major
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
MamiLili, sanatate lui Mathias!
Pufy, bine ai revenit! Felicitari pt dintisorii lui Nicholas!
Itzy, am vizionat pozele si se pare ca v-ati distrat pe cinste, nu gluma! Avand in vedere ca si noi ne pregatim pt concediu la mare, as avea si eu o intrebare: de unde ai luat cortul pt plaja?
Alexutza, asteptam poze!
Cristina, in perioada asta stiu ca mai pot aparea dereglari hormonale. Daca totusi se confirma sarcina, eu te felicit pentru ca sunt sigura ca vei gasi in tine puterea si resursele de care ai nevoie pentru a te descurca, indiferent cat de greu ti s-ar parea.
Dupa cum stiti, noi aveam programata o vizita la neurolog, dar medicul nu s-a prezentat si consultatia din pacate a fost amanata pt saptamana asta. Nici nu stiu daca sa ne mai ducem sau nu, avand in vedere ca Dudu nu a avut nici un simptom ciudat, si este mai in verva ca niciodata.
Pediatra l-a consultat sambata si ne-a confirmat ca din punctul ei de vedere este totul ok: daca nu a dat pana acum semne ca ar fi ceva in neregula, inseamna ca incidentul nu a lasat urmari. Exista desigur in literatura de specialitate speculatii ca o cazatura la aceasta varsta ar putea determina anumite afectiuni ulterioare, dar medicii neurologi le resping ca fiind nefondate intrucat nu exista dovezi de cauzalitate directa.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
alexutza_26 spune:
Am uitat sa va zic de super patania grasnaului pe carari de munte.....a picat din carut, a dat cu capu' intr-un bolovan si crapat piatra-n doua...glumesc desigur, are o imensa julitura in jurul tamplei si pe pleoapa, a zbierat vreo jumate de ora dar acum este tare mandru pt prima julitua din viata lui!!!Bineinteles ca ne-am speriat groaznic in momentul ala, mai ales ca ne mai incoltisera si niste caini (dulai de-a dreptul)...dar am reusit sa scapam cu bine!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!