*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chris, mersi mult de sfat!Voi incerca orice poate...vine lapticul!

Andrada, felicitari pt rostogolire!Noi am inceput cu de-astea imediat dupa 3 luni!

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS CRESTIN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Alyna 24, poate acum e 'pragul' de crestere de care vorbesc fetele care alapteaza exclusiv...
Eu ii faceam completarea lui Tudor dupa ce papa la san...Vezi ca trebuie introdus treptat, sa nu-i dai o masa intreaga cu lapte praf de la inceput.
Fug, ca s-a trezit teroristul si are chef de vorba!

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bravo Antonio! Andrada ai flacau mare de-acum! Abia astept sa se intample evenimentul si la noi. Vai ce repede trece timpul.

Alyna arati minunat in costum de baie. Nici nu zici ca acum ceva timp ai nascut! Si iti sta fain blonda! Cat priveste alaptatul nu stiu ce sa-ti zic. Incearca si cu ceaiurile de fenicul si anason de care povesteau fetele.


Florentina cand am citit si la tine ca puiul tau se uita la carusel, iar m-a luat naduful. Cred ca Maria e unica bebelusa care urla cand vede caruselul (de fapt sunt 2 stadii: intai il ignora, si apoi cand il pornesc si se invarte si canta, incepe Maria sa se foiasca, se vede ca e enervata. Si sfarsim plangand!). Chiar radeam cu sotulica si ziceam ca o sa ni-l punem noua la cap.

Poohy "join the club"! ( Clubul mamicilor care nu incap in vechile haine). In Romania mai sunt sanse sa mai gasesti un M, un L ceva, dar aici japonicile astea au 1,50m si 20kile cu tot cu cizme.Iti dai seama ca prin magazine vezi numai S, XS, ba chiar si XXS. Unele haine ai impresia ca-s de copii.


Intrebare: de cand incep copilasii sa-si tina capul drept, fara suport?

Raluca si Maria Bucuria (15 iunie 2007)

Pozici Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Florentina, astept sa vedem ce-mi spune si dr azi.

Ralucami, mersik de compliment!dar mai am ceva de dat jos(vreo 4 kile cel putin).Si de incercat am sa incerc si ceai si Galactogil poate mai am vreo sansa.
Refer la tinutul capului...David cam acum o sapt a inceput sa si-l tina bine fara sprijin.

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS CRESTIN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare capsunele si mamici cu capsunele!!!

Bravo Antonio de Andrada. Precop rau de tot la faza cu intorsul. Se vede ca-i place pe burta

Raluca, si io is copil la faza cu rasfatatul si bagatul in seama.
David al meu nu isi tine gatu. Daca il las pe burta a inceput sa il intoarca dar pana se enerveaza. Pe la trei luni e termenul Ce sa zic ca io imi spun sa nu fac comparatii, dar R si-l tine la 4 saptamani.

TRe sa precizez ca is singura cu copii pana joi seara. Stotzul imi e in delegatie. trag in chef zdravan si vad apoi ce fac. Am mai stat doar o noapte singura nu 3. Dar optimista sunt.

Si, David azi vad ca e cam marait. Nu ii mai stiam glasul de ceva timp.

Florina, Multzam de link-uri. Credeam ca numai al meu vrea povesti cu poze. M-am linistit!
Ai scos petele dupa rochita alba. Pp ca e rochia din poza: La bunici.

Ella, Am vazut toate pozele. Wooowww sunt superbe, sunteti superbi. Ai fost o mireasa frumusica raaaau. Ce termene am alaturat. David seamana cu tata lui.
Cat despre concediu, vreau sa precizez ca noua ne-a fost mult mai usor si pe avion, si in masini, plimbari cand R era doar alaptat. PE la 6 luni cand incep ei sa umble e mai rau, plus cu mesele astea. cosmar. De asta spuneam ca io am sa incep mai tarziu cu diversificarea. Alta bataie de cap.
Daca pleci in septembrie, si noi vrem sa mergem o saptamana in spania, e bine pt ca ii da-i biberon, apoi il tii in cautz sau il mai duci in portbb si poti pleca de dimineatza pana seara fara grija ca vine ora tre sa il culci, vine ora tre sa ii da-i supa..si tot asa. Cat despre baie, Florina parca are niste poze cu Thea sub dus si apoi mai stiu ca il tinem pe R in brate si asa intram bub dus sau direct in cada.
Nu ai scapat de pungile alea sterilizate ?

si, legatura intre bubitzele de pe burtica lu David si ciocolata pe care ai papat tu soacra a facut-o ?

Pepsica, ce curajosi au fost tai parinti cu plecatu dupa Rev! Au mirosit ei ca nu se schimba lucrurile prea repede si in directia buna. Si socrii mei au stat in FR pe la incepurile anilor 80 dar mai intai a venit soacra si apoi si socru ca au inceput copii scoala. si ramasi au fost.
Sa iti spun cam ce patesc seara cu asta mik. Unori daca il agitam peste zi, adika plecat de dimineatza pana seara nu prea mai vrea san mai deloc. Asa ca uneori, pt ultima masa ma mulg. Altfel, daca ii dau lapte muls la pranz, m-am fript odata asa nu mai vrea neam san in ziua aia. Tre sa vina intunericul sa ii ia gandurile. Cu greu am scos din ambii 50 ml la 90 minute de la ultima alaptare. si i l-am dat dar nu le-a vrut pe tot. Waow imi zic, daca nu incercam si ii dadeam praf. Bineeee, ii fac baie si apoi iar il pun la san, nu a vrut bineteles deloc asa ca a adormit nemancat, ca nu vroia. Si acu ar fi trebuit sa il inteleg si pe el ca era obosit, mancase peste zi; s-a trezit pe la 12 a mancat. El de obicei doarme de la 8-9 pana la 3. La 6 se trezeste dar nu manaca ca e infundat ii pun ser si pana la 7 se dizolva putin manaca si abia pe la 10 ii scot mucii cu o pompitza cam proasta....azi il am cam marait. Ca scriu la mesajul asta de dimineatza. Am schimbat si titlu..ca atunci era dimineatza.

Bogalina, vorbeste cu un medic poate chiar are ceva bb. Te cred ca esti nelinistita. Bb dupa botez is linistiti si al tau e taman invers.

Vad ca se strang randurile. De intalneala din 06 septembrie. Locatia? unde v-ati gandit?

mai era ceva de scris, data viitoare ca nici cafeaua n-am baut-o.

Edit: Stiam io ca mai am ceva: Liviana, Sanatate la pitici. Am citit mesajul tau de 3 ori. initial credeam ca ai stat cu M. Ca el avea rosu in gat. Si tot cu el mai statuse-i pt enterocolita in iarna. Si apoi vad B. Of, se pare ca a fost mai mult decat ziceam noi. Is tare plapanzi. Sa urmaresti si sa incerci sa nu ii mai da-i cortizon in urmatoarele 6 luni. Nu au efecte secundare dar pp ca stii ca nu e indicat sa fie folosit prea des.
Noi avem niste supozitoare cu cortizon de la o tuse urata dar inca nu le-am folosit ca nu era asa de grav.

Azi ziceam ca plec in oras dupa alte cumparaturi, concediul in ro e cel mai scump dar ploua si am zis sa nu cobesc, asta e marait...poate vineri viitoare ne face primul vaccin.

Mai merge vreo na dintre voi la sediul pass din N. Iorga? nu am aflat dupa situ-uri daca tre sa fac declaratia-consimtamantul tatalui la un notar de aici sau vor musai de la consulat. Io as vrea sa le fac la amandoi pass individuale sa nu ii mai am legati de pass meu. Oricum ajung la consulat pt totlu de calatorie ca sa circul cu David care ma costa si ala vreo 55E . Revin..poate maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri in legatura cu ochisorii bebelinei mele.
Deci dr. mi-a zis sa o sterg de cateva ori pe zi cu compresa sterila cu ser fiziologic si apoi sa=i pun cateva picaturi de lapte de mama in ochisori. Daca nu-si revine pa joi, atunci o sa-mi dea un colir, probabil Tobrex. Zice ca s-ar putea sa fie infundat canalul lacrimar. Eu sper sa nu fie conjunctivita. Ea a mai avut si in primele zile de viata conjunctivita. Sper sa-i treaca.

Felicitari Antonio !!!

Si eu ma inscriu in "Clubul mamicilor care nu incap in vechile haine", am ramas cu 4 kg dupa nastere dar se vede ca sunt asezata unde nu trebeie... dar de saptamana asta am inceput sa fac si eu sport, asa ca sper ca pana la iarna sa-mi recuperez hainutele.


de Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Am fost si noi la vaccine azi, nu a prea plans acolo da acum e maraita…

Paflo,in primul rand bine ati revenit din concediu
casa noastra are280 mp pe 3 nivele.nasol a fost ca am facut un nivel pt parinti in ideea ca se vor muta dar de tot nu prea cred ca va fi asa ca vrem una mai mica
Moberi suntem in Andrei Muresanu, pe str Trifoiului.

Liviana sanatate multa lui Bogadanel, ai dreptate cu vantul si pitica mea pe vant s-a racit.stiu ce cumplit e sa fie bb asa mic bolnavior chiar daca nu e ceva grav.

Pepsi oare si iaurtul da colici sau numai lapticul?ca mi se pare ca pe a mea o cam doare burta mai tare in ultimele zile desi ieri i-am pus supozitor pt kk…chestia e ca am cam bagat la ghiozdan iaurturi

Chris esti o fata tare sufletista si un om bun, iti doresc mult noroc cu casutza!

Crastea La multi ani capsunicii tale!!!

Andrada tare ma bucur ca ai revenit si ai dreptate cred ca fiecare avem temeri si stressuri…
Sa va zic de ce-s eu umpic trista azi…m-am cam certat cu mama…mama a fost si e prietena mea, un om extraordinary pilonul existentei mele pina am avut o familie, apoi a imparyit cu Mihai acest job…dar de ceva vreme ne cam racaim si nu pricep ce se intampla…are insomnii, e tot timpul obosita si nervoasa, ma cicaleste intr-una , ma si ajuta e drept dar ma si cicaleste, ii vede tot felu de defecte la Mihai, pe care de 15 ani il iubeste de numa, la soacra-mea….nu pricep ce-I cu ea si ma framant…na ca v-am facut capu mare!

Poohy, multumim de complimente, am doua kile in plus fata de dinaintea sarcinii da toate locate cred pe fund…

Alyna nu te stressa rau ca din proprie experienta chiar scade si mai rau laptele.eu m-am Calmat, am zile cand papa numai san si zile cand ii maid au completare, mai ales seara si asta dup ace suge bine ii mai fac vreo 60 ml.
Da sa va zic aseara , suge pe la 7, la 9 urla disperata de foame bea cam 140 ml, si nu se satura o mai pun la san si mai suge o tura fomila!
Sincer si eu cred ca plange de foame, si nu suntem de vina mai ales la cat ne straduim.a Galactogylul la mine inca functioneaza!



Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora


www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Sunt trista...azi dimineata am alaptat pentru ultima oara; am luat deja prima pastila(mai am 3 doze), cale de intoarcere nu mai e.

Toti il iubesc pe David, si tati, si bunicii, si fratii mei...toti reuseau sa-l faca sa rada, il schimbau, il imbracau, ii dadeau bibe, insa numai eu puteam sa-l alaptez , era ceva ce numai eu puteam sa fac si nimeni altcineva; acum, sunt in rand cu ceilalti si mi-e teama ca David nu va mai fi atasat la fel de mult de mine; ma uitam dimineata la el cum suge, cum statea cuibarit la mine in brate si sugea asa, cu ochisorii inchisi, dar constiincios, iar eu il mangaiam usor...si el plimba o manuta pe pieptul meu ca sa se asigure, parca, ca tot acolo sunt si el poate continua linistit.
Dupa ce alaptatul asta a debutat ca o trauma pentru mine, fiindca in timp ce la alte fete ragadele se vindecau inca din prima saptamana , la mine trecusera 3 si eu tot numai rani eram, acum regret ca s-a terminat si-mi vine sa plang cand ma gandesc ca n-o sa mai pot alapta...Dar hai ca devin patetica deja si nu asta e scopul; ma bucur macar ca am reusit sa alaptez pana la 3 luni si jumatate (azi implinite) .

Si tot azi David a baut pe dl. Morcovel si dna Mar; si s-a lins pe botic ca a trebut sa-i mai dau o guritza.

Didialex, Pepsi, multumesc pentru aprecieri; din pacate inca oscilez cu concediul, acum ca tot am intarcat, o sa plecam in weekend la mare fara bebe; dupa aia, o sa vedem, ca io toanta ce sunt acuma vazui ca mi-a expirat pasaportul si sper sa reusesc sa-l fac in regim de urgenta.

Alyna24,
frumoase poze cu tine si bebe; arati super pentru o mamica cu bebe mic.



, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alyna, ce bine arati!!! Felicitari!!!

Ralucami, eu nu i-am sustinut niciodata capul lui Antonio, dar aveam grija sa nu se smuceasca... Si cand il ridicam din patut, tot fara sprijin la cap... In mod normal, conform literei cartii, la 3 luni trebuie sa isi tina capul bine.

Didi, buba e ca de pe spate pe burtik nu poate sa se rostogoleasca... El de pe burta se rostogoleste pe spate ... Cum mai dorm eu la noapte??? Si unde mai pui ca dupa fiecare rostogolire rade la greu.... Imi face in ciuda???

Ella, in regim normal e gata in 2 sapt pasaportul... eu mi l-am luat acum cateva zile si atat a durat...l-am trecut si pe ANTONIO in el

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio


Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Didi,
Astept sa ne povestesti cum vor fi cele 3 zile cu strengarii...
Eu nu m-am incumetat, dar cred ca va urma.
Multa rabdare si copii linistiti!

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput