Mama la 12 ani !!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Capcaunule e foarte adevarat ca multi copii sunt lasati de izbeliste, dar nici cei care au parintii langa ei nu beneficiaza de mai multa atentie. Chiar referitor la cazul prezentat, spun ca mama fetei nu a observat nimic pana cand fata a ajuns in a 7-a luna de sarcina... no comment.
Ce ma doare pe mine este ca vad multa inconstienta si nu la fetitele astea naive, care nu au de unde sa stie multe lucruri si n-au nici responsabilitate prea mare, ca doar e normal varstei lor, ci la fete/femei mature de la care m-as astepta la mai mult, mai ales acum cand informatia este pe toate gardurile si metodele de prevenire idem (si aici nu vorbesc numai de sarcini nedorite).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Alina, problema este intr-adevar foarte complexa. Cauzele sunt multiple: de la mass media care incurajeaza nemunca si showbizul care promoveaza cariera de blonda de consum pana la parintii inrobiti de creditele pe care abia le mai pot duce si care nu mai gasesc deloc timp pentru proprii copii. Toata societatea este in schimbare si nimeni nu prea are ragaz de reflectie, daramite sa gaseasca solutii.
Serbarea de sfarsit de an la gradinita a fost un soc cosmetic si pentru mine. Fetite de sase, cinci si chiar 4 ani machiate, rimelate, rujate, coafate, suvitzate, cu sprancene intoarse, cu ... (nu stapanesc argoul cosmeticii asa ca mai puneti de la voi). Nebunia unor parinti se intinde insa mai departe cand isi trimit fetitele la gradinita cu trusa cosmetica in rucsacel. Ca sa nu mai vorbesc de mamicile si taticii ce-si inscriu copiii la scolile de modelling sau care-i taraie pe la castinguri ca sa-si vada odorul intr-o telenovela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mama nu are NICI o vina. in astfel de cazuri parintii (actualii bunici, adica..) sunt responsabili 100% pt astfel de cazuri. iar daca nou nascutul mai are vreo sansa, proaspata mama e condamnata pe viata...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania_01 spune:

Mi se pare absurd ca la 12 ani sa faci copii... pai eu am 20 dar la 12 ani nu ma puteam dezlipi de papusi, de facut hainutze pt ele.. am mai citit si eu prin reviste de adolescenti la cap love& sex intrebari de genul " dak ma masturbez pot sa raman gravida?", intrebari puse de fetite de 14-15 ani... doamne fereste pai ce stiam io ce-i aia msturbare la 15 ani??? .. pana acum 3 ani credeam k penisul e de fapt, un os...si mi-a explicat fratiorul meu mai mic cu 3 ani decat mine ca, defapt, e un muschi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by andriushca

off topic: tu la 12 ani visai la primul sarut? eu la aceeasi varsta ma jucam cu papusile,inca, sotronul in fata blocului si saream coarda. astea erau la moda "pe vremea mea". daca tu la 25 spui ca nu ai inca 100 de ani, inseamna ca eu la 33 am 110 de ani!
in legatura cu "stirea" asta, spuneau prin presa ca astia acum isi incep viata sexuala la 11-12 ani.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

De acord cu tine,am tot 33 de ani

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citesc si nu imi vine sa cred!... Cum isi poate permite presa Romana sa dea in ziar si sa faca public numele intreg al unui minor? Este legal? Fiind vorba de localitati mici, cu numele intreg, se poate identifica persoana imediat si pentru ca este minora, poate sa fie tinta abuzului si batjocorei... Chiar nu exista in Romania legea protectiei minorilor? Incredibil!
Si pina la urma ce a facut asa grozav? A facut un copil pentru ca nu a stiut sa se protejeze! Si pentru asta trebuie data la ziar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

quote:
Originally posted by Tania_01

Mi se pare absurd ca la 12 ani sa faci copii... pai eu am 20 dar la 12 ani nu ma puteam dezlipi de papusi, de facut hainutze pt ele.. am mai citit si eu prin reviste de adolescenti la cap love& sex intrebari de genul " dak ma masturbez pot sa raman gravida?", intrebari puse de fetite de 14-15 ani... doamne fereste pai ce stiam io ce-i aia msturbare la 15 ani??? .. pana acum 3 ani credeam k penisul e de fapt, un os...si mi-a explicat fratiorul meu mai mic cu 3 ani decat mine ca, defapt, e un muschi..

Ete-na! Un os... Dar tu nu ai vazut putze pe plaja la copii? Nu vedeai ca nu sint oase?

Sau asta este un subiect despre cit de virgine erati la ce virste?

De aici se trage tragedia, de la lipsa de comunicare intre adulti si copii pe tema sexului! Da, se poate discuta despre sex cu copiii, despre organele reproducatoare si despre consecintele actelor sexuale neprotejate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Happy_in_TO
Fiind vorba de localitati mici, cu numele intreg, se poate identifica persoana imediat si pentru ca este minora, poate sa fie tinta abuzului si batjocorei... Chiar nu exista in Romania legea protectiei minorilor? Incredibil!

Fiind vorba de localitati asa mici precum spui, este foarte posibil ca locuitorii sa fi fost la curent cu toata povestea cu mult inainte sa apara in ziar...

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Problema se poate pune si altfel, pererea mea: din punct de vedere fizic a putut sa aiba un copil, adica era la ciclu, hormonasii clocoteau.
Daca va aduceti aminte varsta la care aparea prima menstra era undeva la 13 ani si nu la 10-11 ani. Deci hormonizarea alimenteleor, duce la schimbari ale metabolismului. Daca va uitati la copii din Africa varsta la care pot face copii este tot foarte mica datorita factorilor de clima.
Asa ca Poate nu numai parintii, educatia, scoala sunt de vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

inca un caz, de data asta cu un inceput nefericit si cu un sfarsit fericit:

http://www.click.ro/articole/mamica-de-12-ani-a-devenit-sora-bebelusului-sau/26893

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput