Mama la 12 ani !!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by tinatache

inca un caz, de data asta cu un inceput nefericit si cu un sfarsit fericit:

http://www.click.ro/articole/mamica-de-12-ani-a-devenit-sora-bebelusului-sau/26893

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Sfarsit fericit... dar totusi?... Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit...

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

totusi... ce? e clar ca inceputul nu-l doreste nimeni nimanui, dar pe mine m-a impresionat gestul parintilor. Poate pt unii pare firesc, dar (mai ales la tara) pt multi asa ceva nu e chiar asa firesc. Faptul ca poate merge in continuare la scoala, ca, in conditiile date, isi poate continua cat de cat o viata normala, mie mi se pare mare lucru. De admirat parintii/bunicii, jos palaria.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

tina, de acord cu tine in privinta parintilor fetei. Mai rar gasesti asa oameni.

Punctele de suspensie se refereau la proaspata mamica, la sufletul ei de copil care nu stiu daca intelege cat de mult i se va schimba viata...

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da e trist ce se intimpla dar nici pe vremea mea nu era diferit , si sunt nascuta in '67 poate nu am auzit de cazuri la 12 ani dar 14 sigur am avut in scoala caz, chiar ma gandeam ce s-a intimplat cu colegul meu o fi deja bunic acum? Apoi era o moda frate prin cartier pe la 15-16 ani erau toate gravide , si nu ,nu stateam in dudesti ci intr-o zona destul de buna a Bucurestiului , probabil ca nu se scria in ziar si nu aflam
Oricum generatia de azi sunt mult mai "emancipati" vad atit de multe.
In Canada si Usa la baiaram nu se joaca sticlutza cum ne jucam noi odinioara ci fac" rainbow party "(va pot spune in privat defenitia daca nu stiti ce este acest party. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca va duceti la femina intim e un subiect al unei fete de 13 ani care intreaba daca poti insarcinata daca faci sex fara prezervativ sau daca s-a rupt prezervativul. Pai cum sa nu ramai insarcinata daca te apuci de sport fara sa stii regulile de baza?

Evident cum sunt curioasa am cautat ce e aia rainbow party si pot spune cu mana pe inima ca sunt depasita de timpuri.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Clover

Daca va duceti la femina intim e un subiect al unei fete de 13 ani care intreaba daca poti insarcinata daca faci sex fara prezervativ sau daca s-a rupt prezervativul. Pai cum sa nu ramai insarcinata daca te apuci de sport fara sa stii regulile de baza?

Hmda am vazutsi eu acel subiect inca de aseara. Eu cred ca e ceva facut "special" pentru a incinge spiritele pe forum. Nu cred ca este un caz real.

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

De fata de 13 ani care nu stie "regulile de baza" e greu de spus daca e reala sau nu, dar cea de 12 ani cu copil e reala.
Asa cum a fost reala o fetita de 14 ani, aflata la a doua sarcina, prima soldata cu un avort, infectata cu HIV, gravida in urma unui viol. Nu e banc si nici thriller, e un caz foarte real, nemediatizat insa.
Sau studenta de 20 de ani, care mai avea un copil acasa, tot "din flori", si a venit sa-l nasca pe al doilea spunandu-le parintilor ca merge la discoteca... Evident, nu observasera ca e gravida la termen.
Sau mult mediatizatul caz al elevei aruncate de doctor pe geam. Poate ca mama ei daca ar fi aflat ca se duce la "control" la 10 seara, si-ar fi pus niste intrebari. Dar mama nu era acolo.
Nu incerc sa deschid o polemica, dar am vazut subiectul asta, si realitatea e ca simt de mult nevoia unui semnal de alarma. Incotro merge societatea asta?

Mergi la inceput