Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 19
cornelia_laura spune:
Vin si eu la raport desi nu am nici o tragere
. Stagnare, 85 de kg. Sunt umflata rau, parca pocnesc hainele pe mine. Si abia am scapat de rusi. Nu am chef de nimic....
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
roxana1974 spune:
asta e in loc de
pacat ca nu si guitza cand intru io pe topic ![]()
No asa, am ras de m-am spart de intamplarea ta draga Tzuni, asa ceva
, vorba aia, daca n-ar fi de plans ar fi de ras...sau invers ![]()
Raportul meu e de plans: 61 de kg azi dimineatza, acum sigur am mai mult dar nu se pune nu-i asa? Tocmai am mancat pepene (lebenitza cum ii spunem noi in Ardeal) cu iaurt! Da, nu va mirati, la mine ceaiul superlaxativ nu-si mai face efectu' asa ca incerc solutii shoc! Mai acu' 3 zile ziceam ca poate daca iau o salmonella imi mai revin
. Vreau inapoi la 57 kg si repedeeee
.
Delidana
eu nu am mai reusit sa vad Ruptura/Fractura cum s-o fi numind...am ales sa merg la Bourne Ultimatum si la Familia Simpsons
nu m-as mai fi dus la asta din urma, e nebunatic rau de tot. Acum vreau sa merg la Lista Neagra, un film olandez pe care l-am ratat la TIFF.
So gagici, va pup pe toate: Delia, Anki, Tzuni, Carmen, Ina, Vio, Ruxi (Puskin + felicitari ca esti sub pragul "pisiholigic" :)) Doina, Zuzi, Mik, Caro, Miag, Doroty, Roxi, Olo, Mamidulce, Dordia. Va salut cu salutari speciale si toate cele si ma bucur ca nu m-ati uitat,la cat de rar vin aici!

Roxa-boxa
mamica dulce spune:
78.800 kg 

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
violeta70 spune:
Buna seara frumoaselor!
Azi sunt bine dispusa, nu stiu de ce, poate efectul concediului care se apropie.
Tzuni draguto iti multumesc pentru "felie" dar nu m-ai nimerit: mie imi plac numai cu ciocolata, cat mai multa ciocolata, nimic din fructe. In ce priveste patania ta, intr-adevar m-a amuzat, dar cred ca nu este deloc de ras. Eu nu stiu ce as fi facut, ca sunt mai panicoasa din fire, probabil m-as fi trezit plutind printre......
Raportul meu de azi, dupa doua zile de "neiesit afara" (asa ca Tzuni draga la mine nu este inca pericol.... doamne fereste!!!!), este de 64,4 kg , deci stagnare. Oricum eu sunt superrrrr multumita pentru ca macar nu am pus pe mine.
Fetelor dragi va las acum ca trebuie sa calc 

, si va urez o noapte linistita si cu vise frumoase.
Pupici
ina C spune:
Buna dimineata la cafeluta!
Inca dormiti?
"La multi ani!", sanatate si liniste sufleteasca tuturor Mariilor!
Astazi am mincat cereale cu lapte, iar la prinz si cina ies in oras.
Voi fi bucuroasa daca o vreme voi putea declara "stagnare", macar sa nu fie purcelus...
Va doresc sa aveti parte de o zi minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
gusta spune:
Ina multumesc de cafea.
La multi ani de Sf Marie.
Imi zic singura la multi ani ca astea nu au auzit de asa ceva.
Tzuni patania e de ras,dar si de plans.Si vroiam de mult sa iti zic ceva sper sa nu te superi.Din proprie experienta nu stiu ce e mai greu sa fii singur sau singur in 2 intr-o tara straina si cu un copil si sa nu ii poti explica situatia si nici tu ca persoana sa nu o poti intelege.
Azi imi fac de cap si o declar in fata voastra poate imi iertati pacatul.Nu stiu ce voi manca dar sigur va fi numai tampenii iar de maine am sa incerc sa revin la normal.
Pup fetele si ne mai auzim.
Marilena si Mara Augusta
Bfly spune:
Buna fetelor!
Cami
! Sa ai parte de multe bucurii si ani frumosi de acum incolo!
La multi ani tuturor Mariilor! (inclusiv soacra-mii
)
Gusta sa traiesti cu numele! La multi ani! Nu stiu daca Mara printzesuca ta este si ea sarbatorita, dar iti urez
si pentru ea presupunand ca e tot o derivatie a numelui Maria. 
La noi inca de pe la ora 9 se tot aud bufnituri de zici ca e razboi! E mare sarbatoare in port, dupa cum probabil ati vazut si la televizor pana acum. Mi-ar placea sa fiu si eu acolo, dar la ce imbulzeala e, plus ca nu ai unde merge cu masina mai aproape si cu asta mic dupa mine...intelegeti voi, mi-e cam lene! Oricum pana acum am fost de fiecare data seara la concert si artificii. Consider ca e mult mai spectaculos. Cu toate astea nu cred ca voi merge avand in vedere ca sotul e plecat. Asta e! O sa vad si eu la TV ca toata lumea.
Meniul de azi pana acum e compus dintr-o cafea. Mai am azi de papat legume pregatite in orice fel. O sa imi fac o salatica si poate amestec de legume sote. Problema e ca o sa am niste musafiri la masa si ar trebui sa fac niste cartofi prajiti si o fripturica de vita la gratar. Sper sa rezist tentatiei cartofilor, ca vita nu e interzisa!
Va
si va doresc o zi buna!
cornelia_laura spune:
Cami, LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si iubita!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfintei Marii sau care au sarbatoriti printre cei dragi!!!
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)