Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 20
zisaCami spune:
Multumesc mult pentru urari! La randul meu, doresc multa sanatate si o zi frumoasa celor care poarta numele de Maria!
Scuze pt. mesajul telegrafic, intr-o jumatate de ora plec la mare.
Revin saptamana viitoare.
tuturor
Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=59,4&weight_target=59,7" target="_blank">Silfiduta
Delidana spune:
Ei, vad ca ne-am impotmolit la pagina 13.
Ce faceti dragelor, pe unde sinteti? Sarbatoriti?
Cami, 
La multi ani cu sanatate
Si-n viata sa ai de toate! 
Imi pare rau ca n-am apucat sa te urez inainte sa pleci la mare, cine stie cind mai dai pe la noi.....
Tzuni, m-ai dat gata la faza cu "spanacul". Vezi ce patesti daca faci abuzuri culinare? ![]()
Cornelia, supa, ciorba, la mine cam tot aia e. ![]()
Ieri am fost la alergat si azi am o febra musculara de toata frumusetea. 
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Fetele,nu-s ce-i cu mine ca ma ingras
Vreau sa pup si sa urez tot binele din lume tuturor fetelor si copilasilor care isi serbeaza azi ziua numelui 

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
anky spune:
LA MULTI ANI! CAMI
LA MULTI ANI! tuturor MARIANELOR,MARIILOR ,MARIETELOR

Azi am luat-o rau de tot pe aratura cu mincatul...
,deh...si mama e Maria si eu sint Maria dar al doilea nume.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
VIOLETA,alege-ti de aici un tort de cioco..

Si pentru restul fetelor...
http://www.torturi-personalizate.ro/index.php/cPath/29
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
Ieri am reusit sa-mi pun 10 kg de vinete pentru iarna, sa vad azi daca mai am chef sa ma ocup si de ardei.
Voi pregatiti ceva pentru iarna?
Week-end placut!
Wow! Cred ca te-ai copt si tu nu numai vinetele. Felicitari! Mi-aduc aminte ca tu in fiecare an esti foarte gospodina si te ocupi de proviziile pentru iarna. Inca o data Felicitari!

Pup voiniceii!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
violeta70 spune:
In primul rand vreau sa-ti "multumesc" anky pentru torturi. Bine ca sunt virtuale, ca altfel....
.
La multi ani sarbatoritilor de azi si
CAMI
, sa fii sanatoasa si fericita.
Maine plec la mare, si pana la ora asta nu am facut nici un bagaj. Asta e, am stat la firma pana la 19.30, dupa care am facut si niste cumparaturi si am fost la mama sa iau ceva. Uite asa de acum ma apuc de bagaj, asa ca va urez o saptamana frumoasa in continuare, un week-end cat mai placut si un inceput de saptamana viitoare cat mai bun.
Va las acum ca am o groaza de treaba si cred ca o sa cam fac noapte alba.
Pupici tuturor fetelor
si ne auzim miercuri, cand ne intoarcem. Sper sa raportez stagnare, sau cine stie poate chiar un pic sub..... Dar chiar daca o sa fie un
, asta este o sa recuperez la intoarcere.
mimi_dumy spune:
Hello, hello
si eu cu intarziere sa urez un La Multi Ani! tuturor celor care si-au serbat onomastica, atat puiutilor dragi cat si celor mari.
La multi ani, Cami! sa fii fericita si iubita.
Sambata seara am ajuns si eu in sfarsit acasa, dupa ce 2 sapt am colindat prin Europa si spre surprinderea mea nu am pus decat 200 g, cu toate ca am mancat la greu.
Pentru raport : + 200 g, adica 66,1 kg
Noul target este de 60 kg.
Va pup.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Zuzilici, vrajita de intalnire, am uitat sa-ti urez La Multi Ani, sa fii fericita si iubita, sanatoasa si implinita si la cat mai multe prietene slabe aici, in grupul nostru!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni multumesc mult de urari. Sunt bine venite mai ales ca le-am citit de ziua numelui.
quote:
Fetelor, va pup si va multumesc ca mi-ati tinut pumnii stransi!
A fost frumos ieri, am vazut un film (Ruptura - super fain), apoi am papat o inghetata si am disecat filmul si actorii. Cam atatA...mi-am dat seama ca nu e El. asa ca...mai astept!
Pacat ca tipul nu-i The One ... dar o sa vina si The One sunt convinsa.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Salut gagici,
Liniste si pace...![]()
Ia spuneti repede, cum ati petrecut ieri? Promit ca nu dau bice. ![]()
Zuzi, la multi ani pentru Isabella Maria
, am uitat sa-ti zic ieri. Ceva petrecere?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie