Nou stil de viata (148)
Raspunsuri - Pagina 18
Bfly spune:
Buna dimineata!
Pentru raport: 72 Kg. ![]()
Delia vad ca mi-ai tinut pumnii! Multumesc! 
Gusta, cu parere de rau iti zic ca nu te pot ajuta in privinta asta! Dieta o am de la mama care a primit-o de la medicul ei homeopat. Din fericire, noi doua avem aceeasi grupa de sange, deci se potriveste! Multumesc pentru aprecirea in privinta link-ului! 

Gata! Fug ca am de mers undeva sa-mi dea unii bani! ![]()
Va
!
Tzuni spune:
Buna dimineata, frumoaselor! 
Azi m-am trezit cu chef de viata si de...mancat ![]()
Cornelia, ma bucur mult ca esti mai bine! Si pe tine, si pe gusta si pe Violeta va invit virtual la o felie www.dineout-in.com/claimcreamcheese.jpg" target="_blank">BUNA
...acu' sa vezi ca apar Delidana si Dordia cu biciul 
Sabinuzt, hai sa incercam sa ne vedem. Ce zi propui? Poate imi faci o vizita. Dar sa tii cont ca io am pisica (poate de deranjeaza lucrul asta....)
Puskin, asa oi fi, cum spui tu....
Cert e ca o zi in care n-am ras, mi se pare o zi pierduta!
Si-acu' hai sa va povestesc ce-am patit io in we trecut. Sper doar ca nu sunteti la masa acum...![]()
So, am mancat ca o vitzica si din disperare, mi-am facut un ceai super-laxativ. Peste cateva ore...urgenta maxima
Fug si io ca tot omul la wc, ma "relaxez" si trag apa. Cand ce sa vad? In loc sa plece, apa urca tot mai tare in vasul wc! Eram disperata! Ma si vedeam adunand cu bratele efectele ceaiului meu....
. Nu-mi dadeam seama cum se infundase conducta. Cand deodata ma prind ca odorizantul meu pt vasul wc nu mai era la locul lui. Plecase
. Normal, pe teava in jos. Ce sa fac? Ce sa fac? sa chem instalatorul nu se putea, ca doar n-o sa-si bage omu mana in ... Doamne iarta-ma! Asa ca mi-am pus vreo 5 pungi pe mana, peste am tras manusa de cauciuc, peste folie prinsa cu scoci si aproape razand-plangand mi-am bagat mana pana la cot in...spanac.
Dar de unde odorizant? N-aveam cum sa-l scot! M-au luat transpiratiile. Pana la urma mi-am amintit ca am in debara o pompa de desfundat wc-ul si am rezolvat problema. Doamne ce mi-a fost dat sa traiesc!
Acu cred ca ma specializez din desfundat wc-uri. Daca aveti vreodata nevoie, just call me! 
Raportez: stagnare
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
TZUNI

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
ina C spune:
Tzuni, multumesc mult ca nu m-ai invitat si pe mine la felie...
Nu ne pui poze cu baia?
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Tzuni spune:
Pe tine, InaC
te invit in...baie! Fug sa pun o poza in album.
Tzuni
Tzuni spune:
InaC, te invit www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Ualbumsperpage=48&UAUTOLOGIN_ID=77362301213&collid=77362301213.32283301213.1187082206466&photoid=87440301213&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=&albumsperpage=&navfolderid=2007" target="_blank">aici
Edit: se vede? ca am intrat pe site nou de poze si nu-l cunosc inca...
Tzuni
ina C spune:
Tzuni, nu se vede.Cred ca merge doar cu parola.
Oricum, iti multumesc si te pup ca ai fost draguta sa le pui.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Tzuni spune:
Stiu, gusta, inca studiez problema. Habar n-am cum sa fac albumul "public"! 
Tzuni
Hopes spune:
Va multumesc ptr. urari.
Am implinit frumoasa varsta de 30 de ani. Pacat ca imbatranesc, as alege sa raman la varsta asta.
La mare ne-am cam plictisit, e tare greu cu copil mic
sa-l cari in brate tot timpul, se plictisea imediat...asa ca din 6 zile am stat doar 5
. Voia la titicarele alea care se plimba prin mamaia, era in stare sa se arunce in ele.
Asa ca la anu facem o pauza de Eduard in vacanta
. Poate da Dumnezeu si iesim si noi din tara.
Am uitat sa ma cantaresc dimineata, da promit ca maiine vin la raport. Va pup pe toate.
Poze n-am apucat sa pun, o sa incerc saptamana asta. Eu la serviciu ma odihnesc, fata de acasa cand suntem acaparati non stop de omida aia mica![]()
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard