Nou stil de viata (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Hopes, [red]LA MULTI ANI [/red] pentru ziua de ieri(nu am intrat deloc), sa fi sanatoasa si iubita!
Carmen, concediu placut!
Sabina, ma bucur ca puiul e asa vioi si iti doresc de pe acum sa ai cea mai usoara nastere, un bebe perfect sanatos si lasa ca alaturi de noi sigur fug kilogramele.
Tzuni, as fi papat si eu o bucatica de budinca ca mor dupa ea!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mamica dulce, hai sa ne luam de mana. Se pare ca nici eu nu reusesc deloc sa ma mobilizez perioada asta. Dar vine toamna si ne trezim noi.
Delidana, cum e supa de porc?
Bfly, ai mai mancat ceva? Nici eu nu rezist doar cu fructe. Ce dieta ti?(poate ai mai scris dar nu am retinut, scuze)

Eu chiar nu ma recunosc din pacate. Sunt constienta ca trebuie sa dau jos, nu ma simt bine in pielea mea, plec la mare intr-o saptamana...si degeaba. E adevarat ca mi-am revenit binisor din depresie, nu mai iau nici un calmant si nici nu mai simt nevoia. Asa ca dati-mi niste bice, vorbe usturatoare, ceva .....numai sa ma trezesc.
O noapte linistita tuturor!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Vai fetelor! Cum sa stau cu 3 fructe toata ziua? Pana acum sucombam.

Am mai papat asa: o felie de pepene verde, 2 ardei capia copti care imi mai ramasesera prin frigider cu 2 felii de paine cu seminte si o banana...bonus: cateva lingurite din piureul de legume al lui fii-miu, ca el nu mai vroia si decat sa-l arunc...

Delia apropo de link: ala si era scopul - MOBILIZAREAAAA!!!

Va !
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Cornelia am postat la subiectul de diete acum cateva zile cea pe care m-am apucat eu s-o tin. Vezi si tu daca ti se potriveste! Cica e pentru grupa de sange A2.

Daca vrei un sfat pentru a te mobiliza, imi permit sa-ti fac doar o sugestie: pune la oglinda in care te privesti in fiecare dimineata poza unei tipe pe care o admiri pt felul in care arata si ti-ai dori sa fii la fel sau aproximativ ca ea sau uite-te zilnic pe fashion tv ca sa te oftici sau cumpara-ti o pereche de jeansi mai mici cu 2 numere si verifica din cand in cand daca intri in ei .

Au fost chiar trei sugestii, dar toate pe acelasi tipar!
Eu folosesc metoda cu jeansii...de trei luni ma chinui sa intru in ei.

Gata! Am plecat la somn!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor mii de scuze si Buna dimineata!
Intru rapid ca ma grabesc rau.
In primul rand HOPES sa fii sanatoasa si fericita.
Nu am mai intrat, ca am fost super ocupata week-end-ul asta: sambata la Amarastii de Jos (mare jale), iar duminica un scurt pelerinaj pe la manastiri din Slatina, iar ieri, luni surpriza: calculatorul de la servici a trebuit sa-l duc la verificat, asa ca ieri am fost legata de maini.
Tzuni, Delidana, InaC, Doroty, si toate fetele
Joi, 16.08 am sa plec si eu in concediu, la mare, la sor-mea. Dar pana atunci mai intru, nu va faceti griji.
Mephala concediu placut!
pentru raport am sa intru diseara, ca acum sunt in mare graba.

Pupici si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la cafea!

Raport: stagnare.

md cafea si cereale cu lapte
p feta cu rosii

aseara la cina : paste cu brinza .

va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza

Multumesc pentru aprecieri la poze.

Bfly bun linkul.Si o intrebare de unde ai luat dieta ca pe mine ma interesa pentru grupa o.

Sabina bebe sa fie sanatos ca kg se duc ele.

Carmen concediu placut si vreme frumoasa.

Violeta si tie la fel.

Tzuni cand mai faci budinca sa ma chemi si pe mine.

InaC astept sa imi spui ce ai mai facut ieri.

Nastad si la mine e la fel se intampla daca fac curat pana seara e la loc.

Ieri am facut 15 minute pe stepper a fost greu da m-am urnit si am reusit.Sa vedem azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ina acuma am vazut ca am scris aproape in acelasi timp.Si noroc ca mi-ai amintit sa dau raportul.

Raport 64.5kg.

Meniu
D cafea si 1 crackers
P salata de fructe
C gratar de pui cu salata de rosii,castraveti si salata verde.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata fetelor,

Raportul meu de azi: 69kg (-500g).

Carmen
, concediu placut ! Imi pare rau ca n-am intrat sa iti spun inainte sa pleci.

Tzuni, te pup dulce. Imi aduci aminte tare de cea mai buna prietena a mea din tara. O fata frumoasa, gingasa si singura . Dar nu are atat de mult umor ca tine...

Delidana, eu am reluat alergatul. Sper sa reusesc sa merg de 3 ori saptamana asta.Sa stii ca si eu am perioade cand mananc prostioare sau simt nevoia sa rontai non stop.

Mik, vroiam sa iti spun demult...ca visez sa ma mut in Franta la pensie .

Eu sunt in agitatii cu casa, sper sa reusim sa luam mobila si sa ne mutam pana la sfarsitul lui august.

Cand ma linistesc poate va povestesc cate ceva de Riga si pun si cateva poze. Interesant oras!

Vroiam sa va spun o chestie: eu mananc destul de regulat ciocolata cu 70% cacao ( aproape zilnic)si nu are efecte negative asupra dietei. Deci daca va este pofta de dulce, incercati si asta. Are foarte putin zahar.

Pupicei la fete,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Neatza!

Raport:-0.600

MEPHALA concediu placut!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput