Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Luy, sunt ok, multumesc de intrebare. Eu n-am dureri sau contractii, ma cam incearca spatele jos asa, dar asta doar daca merg pe jos ceva mai mult sau fac eforturi cu Tudor in parc. La servici nu ma mai duc, incerc sa ma ocup mai mult de terminarea casei, ca nu ma vad locuind in astea 2 camere cu 2 copii. Si mai avem atatea de facut...
Youngrita, las' ca scapi curand de moderare si o sa-ti apara mesajele in timpi reali. Cu cititul sa stii ca nici eu nu fac fata, de-aia nici nu prea mai raspund ca in general ajung sa citesc dupa ce s-au perimat subiectele, se scrie enorm in perioada asta si e foarte bine ca e asa.
Myral, slava Domnului ca esti inca in formula 2 in 1. De-acum nu poate fi decat decat bine, oricand va alege bb sa vina pe lume.

Pana la urma eu n-am mai luat cosmeticele de la Seba Med, m-am reprofilat pe gama Mustela, un gel 2 in 1 si crema ci zinc. La Universitar iti dau ei haine pt. tine si copil, iti trebuie doar daca vrei musai sa-l imbraci cu ale tale sau sa te schimbi tu, insa iti cer pampers (libero in cazul meu) si cosmetice ca sa-l spele.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria

tomasa...tu nasti cu dr. Radoi, nu? Cum e la nastere?

urmychance34baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, esti haioasa! Pai pentru el e ceva obisnuit, iti dai seama. Crezi ca esti prima sau ultima? In plus nici nu cred ca iti dai seama, eu sunt sigura ca pipi am facut, nu puteam sta asa 3 ore. Si oricum daca nu faci tu, cand controleaza el final dupa ce scoti placenta, iti goleste vezica cu mana. La fel daca dupa 2 ore de la nastere nu reusesti sa faci singurica, forteaza manual. Asa ca...Alte necesitati nu stiu. Eu eram asa stresata, nu am vrut sa imping pe masa pentru ca simteam ca fac pe mine. Era moasa disperata ca nu stia ce sa imi faca, imi tot zicea ca e normal. Apoi mi-a pus ceva sub mine si sa zis sa imping si a promis ca pana apare doctorul dispare tot si ma spala. Nu stiu daca am facut ceva sau nu, dar femeia sigur m-a curatat. Cand a venit doctorul nu a mai dat cu nimic, deci era probabil curat. A dat un lichid rosu antispetic cred si a prestat direct epiziotomia. Gaze nu am avut sigur, alea le simti din burta cred...nici nu aveam de unde, ca am nascut la 17 si nu mancasem nimic de la 9 seara cu o zi inainte.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

myral, bravo, rezista, ca BB trebuie sa mai stea un pic in cuptoras ( sa se rumeneasca bine ) Bafta multa in continuare, asteptam sa vii miercuri cu vesti bune. Vezi ca se stabilise pe aici ca nu naste nimeni inainte de jumatatea lunii, da ? Mai ai rabdare !
youngrita, pai scrie-ne si tu inainte sa aiba capitolul 15 pagini . Nu stiu daca moderarea este pana la 10 sau pana la 15 mesaje... Mai scrie-ne despre tine, cum te mai simti. Nu-ti faci si tu semnatura ?
Fetele, eu azi cand am intrebat ce cosmetice sa iau nu m-am referit neaparat la marca, ci la produse in sine, adica nu stiu: sapun, ulei de corp, sampon, gel de dus... Voi ce folositi din toate astea ? Am inteles ca Roxana are sapun si gel de dus. Daca mai iau si un ulei de corp e OK? Mai am nevoie si de altceva ?
Aaaa, si sa stiti ca dupa-amiaza am fost la farmacie si am luat un termometru digital, cica masoara temperatura oral si axial ( asa scrie pe prospect ) Asta inseamna ca merge si intrarectal, nu ? Ca am citit ca la bebelusi asa se ia temperatura. Aaaa, si am mai citit la mamicile de iulie-august sfatul unui medic pediatru ca nu este indicat termometrul ala de ureche pentru bebelusii pana in 3 luni.
Urmy, pentru doctori nu cred ca mai e jenant... La cate vad ei...

Luy 36 fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Urmy, hai ca bine te-ai gandit sa deschizi subiectul cu ....."pricina" pentru ca si eu am un stres in legatura cu "treburile" pe care le facem acolo.
Chiar ma gandeam ca se va intampla probabil si asta, mai ales daca dureaza mai mult pana vine bebe si ne tot scrememem de zor.............

As fii in stare sa nu mananc nimic cu o zi inainte daca as stii ca scap de rusinea asta, serios.

Madalina 34+

Mergi la inceput

eu o tin pe a mea: nu vad decat imaginea urmatoare: doctorul cu fata spre dansa mea, si eu tragand cu gratie un cacalan diaricos insotit de nishte tunuri prelungite...super jenanant...ar tb la fiecare fenomen din asta sa mai scot o suta de mii si sa ii dau dr. si sa zic: sorry...

si mai am o jena: daca ma apuca nasterea si nu e sotul acasa sa ma rada sau pur si simplu nu reuseste. EU nu vad, nu ma descurc...ce ma fac, ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, am ras cand ai scris ca de-acum lene….Vedea-te-as sa lenevesti. Parka vad ca iti gasesti tu ceva de lucru prin gradina sau mai stiu eu pe unde…Cu sexul, dupa ce experimentezi tu si aflu efectele, poate ma bag si eu….

Danielle, sigur o fi tensiunea. Ar trebui sa iti verific tensiunea saptamanal, in perioada asta, mai ales daca simti asa ceva! Oricum nu e grav, dar trebuuie avut grija!

Hai Myral ca mai rezista bebelina acolo pana la 37 de saptamani! Pupici!

Tomasa, ce frumos ca va mutati la casa!

Va pup, somnic usor!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

apropos de mutat in casa, am si o intrebare. Dar mai intai sa expun situatia: iubi si cu mine tb sa ne mutam intr-un apt. Eu de abia astept ca sa pot sa imi spal si eu lucrusoarele pt bb si sa imi fac bagajul. Acum stau cu toate stranse, parca e la nebuni aici. S-a pus gresie, faianta, parchet, s-a varuit, in mare s-a facut cam totul (socrii mei sa traiasca!), dar acum ei au plecat in concediu si lucrarile s-au oprit total. Cunoasteti pe cineva care sa imi poata face micile finisari? De montat o lustra, o oglinda, de racordat masina de spalat,aragazul, de vopsit tocurile la usi, chestii din astea. Adica sa ne termine casa si eu sa dau doar cu mopul si sa pun mobila. Eu si iubi nu avem chef sa facem ceva, preferam sa platim un om calificat pt asta si priceput. As vrea sa ne mutam mai repede ca la mine e balamuc acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

luy nu am tensiometru.
myral stai linistita iubita,eu cred ca nu e asa grav de vine bebe acum.o sa stea la incubator 2 sapt. nu te mai stresa ca e mai grav.o sa fie bine
gabriela e grav cu tensiunea?eu sunt in aer cu de astea.serios...

sunteti tari mai fetelor cu "treburile alea"
nu stiam ca se poate sa ai si de astea...

danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, pai mai sunt si din alea din pacate...

Urmy, am ras copios la ideea cu 100 de mii. Pai daca facem un calcul, nu e prea scump. Oricum doctorul sta numai spre final si abia atunci apar si treburile. Adica maxim 2 ore, 200 mii, ieftin! Si sa stii eu ca eu am reusit sa ma rad singura saptamana trecuta, pe bajbaite. Adica pe pipaite mai mult. Dar maine ma epilez cu ceara si sper sa ma mai fac inca o data pana nasc, ca asa tine mai mult.

Gabi, zic si eu ca lenevesc...sa vedem. Azi nu am miscat un deget.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Trebuie sa recunosc, faza cu "scaparile" e si unul din cosmarurile mele, chiar obsedant. Suport eu durerea, dar si rusinea... Off de-as putea sa trec cu bine peste fazele astea. Eu una ma gandeam sa fac o cura de "spalare" cu ceva zile inainte. Ideea e alta ... de ce te feresti imposibil sa scapi, asa ca am avut si am ramas cu acest COSMAR.

isabeluta32+
bebita

Mergi la inceput