Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
danielle02 spune:
luy nus ce e cu tensiunea asta a mea ca si acu ma simt ca beata.ma ameteste rau de tot!
roxana aaaaaaaaaa am uitat ca voi sunteti nocturne si umpleti capitolele de cum se lasa seara bine macar ca puteti dormi,eu nu pot sa dorm ziua defel,chiar daca nu am dormit noaptea!
sim tu te iei dupa UM la saptamani? eu ma luam dupa eco.
piciulika de info.
danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
luy spune:
isabeluta, doctorita ta e dusa... Poti sa-ti iei concediul prenatal cum vrei tu, numai sa-ti pastrezi 42 de zile de postnatal. Daca nu cedeaza si ai nevoie de concediu, nu mai sta pe ganduri, du-te in alta parte.
Danielle, n-ai un tensiometru in casa ? Ca daca tensiunea e prea mica poti sa bei o cafea. Ufff
Luy 36 fix cu
urmychance spune:
Annisia - si eu tot asa, m-am ingrasat mult in primul trimestru si prima jumatate din al doilea, si apoi mai incet, in ultima luna doar vreun kg. Pana acum am luat cam 16 kg. Bebe al meu avea la 27 sapt. 1400, iar la 32 - 2000 gr.
Amar - eu l-am intrebat pe medic daca pot face clisma in cazul in care sunt constipata.Am intrebat asa preventiv. Mi-a zis clar: NU sau o clisma f usoara, dar nu stim noi ce inseamna usoara si mai bine nu. Si eu vroiam sa imi curat intestinele de acasa ca sa nu ma fac de rusine pe acolo.
Pt cele care au mai nascut: ati avut evenimente neplacute pe masa de nasteri: gaze, ati urinat, ati defecat?:)sau ati lesinat? vi s-au spart vase de sange?
urmychance34baietelul nostru
tomasa spune:
Fetelor, va tot citesc si nu-mi vine sa cred ca mai avem atat de putin...in curand o sa ne tinem pumnii pe aici ca se vor anunta primii bebelusi.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
myral spune:
Danielle, Luy sunteti niste scumpe, multumesc ca va ganditi la mine. Nu am mai scris ca m-am saturat sa ma plang de acelasi lucru.De bine nu as putea sa zic ca sunt bine, dar nici mai rau. Am in fiecare zi contractii (f multe), majoritatea dureroase, dar vad ca inca rezist, desi in fiecare zi ma intreb daca a venit momentul. Mai am putin si fac 36 sapt.(4 zile) si atunci cred ca o sa fiu mai linistita, m-am saturat si de no spa si uscosin dar fara ele nu cred ca rezistam atat. Miercuri merg la control si stau cu emotii pana atunci imi tot inchipui ce o sa-mi zica, mai ales ca la 32 sapt colul era deja intredeschis sa nu ma trezesc ca sunt deja dilatata nustiucat, pe de alta parte daca am rezistat la atatea contractii dureroase mi-e teama sa nu nasc greu cand o fi momentul.Numai prostii imi trec prin cap si va mai stric si voua buna dispozitie.Vad ca incepeti mai multe sa experimentati dureri sau contractii, daca nu sunt regulate si nu tin mult sunt normale. La mine sunt f multe si in fiecare zi si dureroase si tot am rezistat si sper la inca putin, asa ca o sa rezistati si voi sigur.Hai ca am debitat destul, va doresc o noapte linistita fara dureri si contractii!Myral35+
youngrita200 spune:
Ma mai modereaza, nu ma mai modereaza!
Taaare harnice ati mai fost si azi! Imi pare rau ca nu prea apuc sa citesc tot ce scrieti. Cum ajunge la pagina 15, cum JAP!, jos paginile si o ia de la capat! Si uite asa habar n-am daca mi-a raspuns cineva la ce am scris si eu. :(
Roxana_G spune:
Isabeluta, nici doctorita mea de familie nu a vrut sa imi dea prenatal mai devreme. Mai tarziu da!
Urmy, habar nu am ce am experimentat acolo, cred ca de toate. Nu am lesinat si nu mi s-au spart vase, restul...cine naiba isi mai da seama, mai ales sub anestezie. Stiu ca ma stresam la expulzie, simti ca faci pe tine treburile solide, nu stiu daca le si faci sau nu, dar presiunea e foarte mare. Pipi nu am dubii ca am facut, iti dai seama ca acuma fac la 1-2 ore maxim, apoi sa stai cu anestezia 2 ore jumate, plus expluzia, plus cusutul, tu crezi ca te abtii?
Myral, mai e putin sa treci de pragul de 36, fii optimista.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Urmy, habar nu am ce am experimentat acolo, cred ca de toate. Nu am lesinat si nu mi s-au spart vase, restul...cine naiba isi mai da seama, mai ales sub anestezie. Stiu ca ma stresam la expulzie, simti ca faci pe tine treburile solide, nu stiu daca le si faci sau nu, dar presiunea e foarte mare. Pipi nu am dubii ca am facut, iti dai seama ca acuma fac la 1-2 ore maxim, apoi sa stai cu anestezia 2 ore jumate, plus expluzia, plus cusutul, tu crezi ca te abtii?
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
roxana am tot auzit ca faci de toate, dar ce facem cu rusinea? Mie mi-e rusine si de faptul ca dansa se face super mare, dar sa mai si fac partzuri, caca si pisu in fata doctorului....nu stiu cum o sa trec peste asta..oare cand ma duc la control sa il intreb pe dansul cum suporta toate aceste fenomene? :)
urmychance34baietelul nostru
tomasa spune:
Luy, sunt ok, multumesc de intrebare. Eu n-am dureri sau contractii, ma cam incearca spatele jos asa, dar asta doar daca merg pe jos ceva mai mult sau fac eforturi cu Tudor in parc. La servici nu ma mai duc, incerc sa ma ocup mai mult de terminarea casei, ca nu ma vad locuind in astea 2 camere cu 2 copii. Si mai avem atatea de facut...
Youngrita, las' ca scapi curand de moderare si o sa-ti apara mesajele in timpi reali. Cu cititul sa stii ca nici eu nu fac fata, de-aia nici nu prea mai raspund ca in general ajung sa citesc dupa ce s-au perimat subiectele, se scrie enorm in perioada asta si e foarte bine ca e asa.
Myral, slava Domnului ca esti inca in formula 2 in 1. De-acum nu poate fi decat decat bine, oricand va alege bb sa vina pe lume.
Pana la urma eu n-am mai luat cosmeticele de la Seba Med, m-am reprofilat pe gama Mustela, un gel 2 in 1 si crema ci zinc. La Universitar iti dau ei haine pt. tine si copil, iti trebuie doar daca vrei musai sa-l imbraci cu ale tale sau sa te schimbi tu, insa iti cer pampers (libero in cazul meu) si cosmetice ca sa-l spele.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria