Mamici de septembrie-octombrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
urmychance spune:
eu tb sa nasc intre 19-25 septembrie, am zis ca de pe 15 septembrie sa mananc mai putin, mai mult fructe. Dar ma gandesc ca o sa fiu lihnita si fara putere si mai mult, e posibil sa imi fermenteze astea in burta si mai rau sa fac.
Ma ajuta si pe mine cineva cu un mester de incredere si priceput?
Ma enerveaza ca de ieri ma tot ia cu ameteli. Tensiunea cred ca e buna, mereu a fost buna in timpul sarcinii. Poate fi si de la lipsa de fier, nu? Eu nu am luat Fe in sarcina pt ca am avut reactii adverse nasoale si m-am oprit. Nici elevit nu am luat, nici ficat nu am mancat, nici spanac. De fapt, in afara de no-spa, Ca si Mg nu am luat nimic.
urmychance34baietelul nostru
aniast72 spune:
Annisia, stai linistita cu kg. Intr-adevar se spune ca in ultima luna se pun multe kg dar nu-i obligatoriu. Eu am tot 1.68 si stau cu 76 kg de vreo 2 luni si sper sa nu mai pun. La 35 saptamani bb avea 2.750, deci e ok...nici mult dar nici putin.
Vis a vis de substanta continuta de sperma, ia uitati ce am gasit: [green]Sperma contine prostaglandine (substanta de tipul hormonilor locali, prezenta in tesuturi). Stimuleaza contractiile uterului,si zinc, care fac bine placentei, iar mai tarziu vor ajuta la declansarea contractiilor (travaliului).
Eu am plecat dimineata plina de avant la cumparaturi dar nu am gasit NIMIC sa-mi placa. Tot Bucurestiul e baza...la sfarsitul saptamanii imi iau inima in dinti, ma urc in masina si plec la cumparaturi.
Urmy, ca tot spuneai tu de "treburi rusinoase", cand m-a nascut mama pe mine (acu' 35 ani), a plecat la maternitate pe ultima suta de metri...ea vroia sa se duca la baie, doctorul tragea de ea sa se urce pe masa ca ma scapa...pana la urma am iesit la gramada, eu si toate cele. Oare de atunci sunt eu asa norocoasa?
Pupici pe burtici.
Andreea 36+ cu
luy spune:
Da,da, Gabriela, chiar ca e de ras cu Roxana si leneveala Pai cred ca se suie pe pereti dupa o singura zi de stat !!!
Urmy, da' ce ai cu ametelile astea ? Nu poti si tu sa-ti suni doctorul ? Din pacate mester nu pot sa-ti recomand, si eu as avea nevoie de asa ceva, hihihi
Noapte buna, burtici ! Sa visati frumos si maine dimineata sa va treziti fresh !
Luy 36 fix cu
luy spune:
aniast, da' ce mai ai , mama, de cumparat ? Vad ca pe toate ne apuca dorul de cumparaturi asa, pe ultima suta de metri... Cred ca devenim mai viteze, ca deh, ne-am vazut ajunse la "varste" de-astea inaintate... hmmm
Luy 36 fix cu
Roxana_G spune:
Ba o sa lenevesc...vdeti voi. Azi nu am facut nimic, nici nu pot. Tot asa lesinata ma simt, nici nu pot vorbi coerent. Daca va spun ca am luat aftershave-ul nou al sotului si l-am aruncat la cos ca mi se parea gol. Saracul a intrebat daca nu am vazut o sticla, ca era in ea, si am zis ca nu, am aruncat o sticla goala. Apoi m-am gandit totusi sa ma uit in gunoi, si am gasit sticla nou nouta. Deci asa ma simt...mi-e greu sa ma misc. Mor de somn deja si Alex nu se va culca. Scriu dormind in fund, zau.
In fine...mesteri nu cunosc, numai belele am avut cu cei de care am dat si cer mult. Poate un om bun la toate ar fi util...dar nici din ala nu cunosc.
Va las, nu ma culc ca nu ma lasa fata, dar ma intreb ce prostii mai scriu pe aici. Pupici si noapte buna.
PS Imi e asa sete, am baut o cutie de 1 l lapte intreaga, toata o data.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Gata, am reusit sa ma mut in pat cu tot cu Alex, ramane sa o conving sa stingem TV, mai rabd 2 Tom si Jerry si gata.
Noapte buna!
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by luy
Urmy, da' ce ai cu ametelile astea ? Nu poti si tu sa-ti suni doctorul ? Din pacate mester nu pot sa-ti recomand, si eu as avea nevoie de asa ceva, hihihi
Noapte buna, burtici ! Sa visati frumos si maine dimineata sa va treziti fresh !
Luy 36 fix cu
ma duc miercuri la dr si il intreb si de analize (la sange si la pasalici) si ma duc sa le fac...eu banuiesc ca de la Fe ca mi l-o fi halit puiu'meu pe tot.
Piciulika spune:
Myral - tine-te tare! Mai e un pic si esti super in termen! BRAVO! (ce mi-a placut cum a zis Luy, cu rumenitul!)
Urmy - tu si 100 de mii
Si pe mine ma stresseaza chestia, dar ma gandesc ca de mii de ani chestia asta fiziologica s-a tot intamplat... Oricum eu pe la clinica nu o sa mai dau curand - ma uita aia pana mai aud alte scremete/scancete/urlete si vad alti kekerezi... Sper!!!!
Roxana, leneveala placuta iti doresc! Si acuma somn usor! Alex, las-o pe Mama!!!
Eu am spalat azi lucrusoare de zor:
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/album/576460762403455965/photo/294928804439745683/45
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/album/576460762403455965/photo/294928804439738030/44
si... am primit cadouri de la vecineii mei dragutzi!
Le-am avut grija de motan cat au fost ei 4 zile plecati si ne-au adus chestii yummy de papa de pe unde au fost si ... papucei mititei-de-tot si sosete cu pisicei pt Michel!
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/album/576460762403455965/photo/294928804439745674/43
Yöööö, ce dragutzi sunt (tot ei ne-au bagat in posta un buchet de babetzele colorate si o carte postala: "Pentru Mami si tati - ne bucuram alturi de voi!")
Asa da vecini!
Va si somn usor!
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
urmychance spune:
Piciulika...cat de frumos ai pus tu rufele la uscat....super poza(e)!