Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Darleena imi pare rau de raceala,cred ca este f urat...
Bine ca nu te-a programat cand are bb un an

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna, fetelor! Ma bucur ca sunteti sanatoase si voiose, mai putin Darleena.
Sanatate multa, DARLEENA, ai grija sa nu evolueze raceala si sa ajungi la febra, ca nu e bine. Bea ceaiuri cu miere si lamaie. Eu am racit la prima sarcina si am baut la suc de lamaie, ca o perioada imi venea sa vomit numai de la mirosul de lamaie.
Vreau sa va intreb ceva: stiti cand incepe Postul Pastelui in 2008?
Ca eu nasc pe la sfarsitul lui noiembrie-inceputul lui decembrie si ma gandeam sa fac botezul inainte de intrarea in post.
SANATATE MULTA!
vine bebe2
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Darleena, draga!la ce iti va mai folosi o eco in sapt. 41-42 (chiar daca nu vei fi nascut deja)??? e vina ta ca nu au facut bine programarile? tu ai nevoie de o eco in primele saptamani din trim. 3!!
Ai acceptat-o?

Petro, idem tie ca stari!

Sherita
, super! bafta, sa ne arati si noua rezultatele!

Am inteles ca si la Ikea au accesorii frumosele pt. camera copiilor. In plus, la sfarsitul lui august vor schimba "colectia", cu siguranta voi trece pe acolo la inceputul lui sept.
Si apropo de Ikea, a vazut cineva lenjeriile pt. bbi de acolo? sunt frumoase?

Roxana
, stiu ca ti-ai facut dozari de anticorpi la Inst. de Hematologie, dar nu stiu pt. ce? au fost cumva anti-D/ anti-RH?
daca da, ce ati hotarat- faci/nu vaccinul acela preventiv?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

darleena - e tare nasol ... cu caldurile astea sa stai cu nasul in batista ... am patit-o si eu cu ceva timp in urma ...

anca - si ce ai facut bun de papica?? Na, ca tot la mancare ajungem ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by gill

Salutare mamicile mele favorite!
Eu raportez una serie contractii dureroase....de a zis ca ........ce am tinut vre-o 6 ore...bagat no-spa, scobutil, gynipral....sunat medicul.....care zis ca daca nu se linistesc in 2 ore...ne vedem la spital.........s-au linistit...cred ca mai mult de frica spitalului...
Azi la 17 30 merg la control......sunt foarte resemnata si pregatita pt orice.......CU DUMNEZEU INAINTE!......
........SI TOATE ASTEA DUPA REPAUZ LA PAT DE O SAPTAMNA.....
va spun mai pe seara ce mi-a zis dr.......
pupici si aveti grija de voi.....
gill
26+...si Sarita

tinem pumnii sa fiti amandoua bine si sanatoase si colul luuuuuuuuung si inchis!

si ca sugestie, daca vrei sa ma asculti, ia 2 MagneB6/zi... relaxeaza muschii bine de tot, eu ma simt foarte bine de la el!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by doxi

Buna, sunt insarcinata in 23 de saptamani, il asteptam pe bebe 2. Am o intrebare referitoare la medicamentele pe care le luati in timpul sarcinii. Medicul meu (dr.Filipescu) imi tot repeta ca trebuie sa iau acid folic si utrogestan pe toata perioada sarcinii. Am citit in prospectele medicamentelor si pe net ca acestea trebuie luate doar o perioada redusa de timp (trim. I). Care este experienta voastra?
Va multumesc si sarcina usoara.

cu acidul folic sunt de acord, doar primul trimestru... cu Utrogestanul cat recomanda medicul... teoretic placenta intra in functiune pana la 12 sapt., practic poate ai insufiecienta progesteronica toata sarcina!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Petro am facut o supa de pui si o mancare de conopida ,iar acum vreau sa fac o tochitura

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

anca - mmmm ... pana acum ma inspira mancarea de conopida

Gata, s-a terminat pauza mea ... ma duc la treburi ... ne auzim mai pe seara !!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gill, si eu sunt pentru MagneB6. De cand il iau nu am mai avut contractii.

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu o informatie! Trebuie anuntat in scris ca esti insarcinata la job? Eu l-am anuntat in saptamana a 6-a pe seful meu de departament, dar nu stiu daca trebuie comunicat si oficial catre departamentul de personal. El a zis ca nu e nevoie atunci, asa ca nu m-am mai gandit. Acum mi-am adus aminte de problema asta.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103800

Nu ma simt prea bine, cam vad stele in fata ochilor .
Sa vad cum ajung acasa..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput