Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany26
"NEATZA"fetelor!!
creem ancadragoman ellis pussi mersi pt informatia data in cap. trecut referitor la eco necesara in sapt 30-32
Am vazut ca sunt fete aici (scuzati-ma ca mai nu stiu care)care se roaga sa duca sarcina macar pana in sapt 32 (luna 7) dar eu stiam ca e cel mai periculos sa nasti in luna a 8-a deci nu mai inteleg nimic....cum e mai bine...macar pana in sapt 32 sau pana in sapt 36.....?!
24+ ANDREI
optim este 37 de sapt. ca sa nu existe probleme! Eu una, predispusa la nastere prematura( sarcina gemelara+placenta previa) vreau 37! 32 mi se pare prea putin... am zis ca dupa 34 ma linistesc si astept, dar mai repede chiar nu e bine!
Cu nastere la 7 si 8 luni sunt babisme!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
anacami spune:
Da Vasari, trebuie facut si in scris! astfel, sunt obligati sa iti asigure anumite conditii de munca, nu pot sa te dea afara, iti pot da program scurt fara afectarea drepturilor salariale..Eu am dus adeverinta de la medicul de familie, m-au luat in evidenta la cabinetul firmei,etc
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pussi spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
la everybody!
Eu am inceput campania de strangere poze cu desene animate de pe net, scanat desene din cartile mele cu povesti (Cei trei purcelusi, o editie ruseasca din 77) si cumparat vopseluri.
Vine maica-mea sa ma ajute, le proiectam cu retroproiectorul din PC pe pereti, le facem contur cu creionul, apoi pictam cu acrilic.
Am scos vreo 30 de poze timp si vopsea sa am!
Am gasit la Brico ieri intrerupator de lumina pt camera copilului, este cu floricica rosie sau albastra, iar in mijloc reotund pe fon galben este intrerupatorul, super haios! N-am vazut si priza insa, tot de copii, sa nu-si bage manutele!
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
fata mea, daca tiu ti-ai gresit cariera, asta este.. dra Alesia sigur va iesi o micuta Picassoooooooooooooo
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by darleena
Hello fetele? Ce faceti?
Eu ma laud cu o raceala. De la vremea asta ba am transpirat, ba mi-a fost frig, ba una,ba alta, incat am reusit sa racesc si acum ma doare in gat ...de fapt asa in cerul gurii cu nas cu tot si imi curg ochii. O nebunie, ce sa zic
In alta ordine de idei, tocmai mi-am pierdut programarea de pe 13 august la Herghe. M-au sunat de la Euroclinic sa-mi zica ca Herghe intra in concediu si ca atare sa ma reprogrameze cand are el liber....la sfarsitul lui noiembrie
26+ si baby Kara
sa vada cum arata uterur de proaspata lauza??
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
anacami spune:
nu stiu Anca; de mancat am mancat, am baut lichide. Pur si simplu mi se incetoseaza vederea. Imi este frica de condus, sper sa imi revin pana la masina..
Va pup, mai vorbim maine!
Vasari spune:
Cami, multumesc pentru informatii. Cu anuntatul in scris se ocupa seful meu maine, deci mai trebuie sa duc adeverinta de la medicul de familie.
Ai grija de tine.
27+
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by anacami
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103800
Nu ma simt prea bine, cam vad stele in fata ochilor .
Sa vad cum ajung acasa..
Si eu la fel aveam, mi-a zis o prietena ca de la fier, ca din luna a 7-a trebuie sa iau fier, papa bebica din rezerva mea. Am luat dupa trei zile au disparut stelutele si nourasii
Shery 27+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Sheritra spune:
Pussic, nu-mi doresc sa fie Ale o buna manuitoare de bidinea las sa fiu numai eu! Sa vad ce bazaconii o sa iasa, aduc copii din vecini la vizionare, daca incep sa planga si sa urle dupa mama, cred ca voi fi multumnita!
Shery 27+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Gill, si eu sunt pentru MagneB6. De cand il iau nu am mai avut contractii.
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu o informatie! Trebuie anuntat in scris ca esti insarcinata la job? Eu l-am anuntat in saptamana a 6-a pe seful meu de departament, dar nu stiu daca trebuie comunicat si oficial catre departamentul de personal. El a zis ca nu e nevoie atunci, asa ca nu m-am mai gandit. Acum mi-am adus aminte de problema asta.
27+
Vasari eu stiu de la contabila mea ca trebuie neaparat sa ii duci o adeverinta de la medicul de familie cum ca esti insarcinata, care trebuie inregistrata acolo in firma....dar nu e grav ca inca nu ai dus....decat daca ai avea un sef mai uracios stiu ca se poate lega de faza asta ca nu i-ai dus nimic pana acum...deci ma gandesc ca nu va fi cazul tau....!
24+ ANDREI