Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Buna fetelor, multa vreme a trecut de cand nu am mai intrat sa va scriu, am mai cititi eu din cand in cand, dar nu prea am avut timp.

Azi vreau sa va anunt ca am fost la eco morfologica si am aflat ca bebitul meu e BAIAT, asa ca daca vreuna din voi ma poate trece cu baietel, i-as fi recunoscatoare.

Am facut eco la CMU la dr. Iosup, a fost super ok totul, am aflat numai de bine despre bebe cu o mica problema, in acest moment rinichii lu` bebe nu-s atat de activi pe cat ar trebui, dar aceasta problema trebuie urmarita, inca nu e catalogata ca fiind grava. A mai patit cienva asa ceva?

Am o groaza de date pe care habar nu am ce reprezinta, daca stie vreuna dintre voi ce inseamna... sa-mi ziceti ca va scriu aici.

Pupici si sarcina usoara

12+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Sheritra
Sa vad ce bazaconii o sa iasa, aduc copii din vecini la vizionare, daca incep sa planga si sa urle dupa mama, cred ca voi fi multumnita!

Shery 27+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

ce tare esti .....

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Fetelor eu la 24 sapt si 1 zi in ce luna sunt?a 6-a?

Vineri mi-a descoperit medicul de fam ca am suflu sistolicstiti ceva despre asta....cardiologul mi-a zis ca nu are nici un efect asupra lui bebe , ca nu e grav...etc si mi-a dat sa fac echocardiograma...Dar oare e ok sa fac asa ceva daca sunt insarcinata?El a zis ca e ok...

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by gill

Salutare mamicile mele favorite!
Eu raportez una serie contractii dureroase....de a zis ca ........ce am tinut vre-o 6 ore...bagat no-spa, scobutil, gynipral....sunat medicul.....care zis ca daca nu se linistesc in 2 ore...ne vedem la spital.........s-au linistit...cred ca mai mult de frica spitalului...
Azi la 17 30 merg la control......sunt foarte resemnata si pregatita pt orice.......CU DUMNEZEU INAINTE!......
........SI TOATE ASTEA DUPA REPAUZ LA PAT DE O SAPTAMNA.....
va spun mai pe seara ce mi-a zis dr.......
pupici si aveti grija de voi.....
gill
26+...si Sarita

te asteptam cu vesti bune!!!

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dany, bine ca m-am gandit sa intreb. eu intram in concediu prenatal fara sa anunt in prealabil ca sunt insarcinata :)

Echocardiograma este o ecografie, deci nu are nici un fel de efect asupra copilului sau asupra ta.

Ma gandeam sa fac si eu una, pt ca am ceva probleme si cardiologul la care am fost eu anul trecut a zis ca n-am nimic in conditiile in care am niste crize destul de urate... adica subit imi creste pulsul la 140 si se opreste tot din senin dupa o perioada. A zis ca sunt accese de panica, dar nici nu poate fi vorba de asa ceva.

27+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Hello fetele? Ce faceti?

Eu ma laud cu o raceala. De la vremea asta ba am transpirat, ba mi-a fost frig, ba una,ba alta, incat am reusit sa racesc si acum ma doare in gat ...de fapt asa in cerul gurii cu nas cu tot si imi curg ochii. O nebunie, ce sa zic

In alta ordine de idei, tocmai mi-am pierdut programarea de pe 13 august la Herghe. M-au sunat de la Euroclinic sa-mi zica ca Herghe intra in concediu si ca atare sa ma reprogrameze cand are el liber....la sfarsitul lui noiembrie

26+ si baby Kara

pai si nu e bine la sf lui noiembrrie? poti sa mergi si cu bebe sa vad ce copil frumos ai!!

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor eu la 24 sapt si 1 zi in ce luna sunt?a 6-a?

Vineri mi-a descoperit medicul de fam ca am suflu sistolicstiti ceva despre asta....cardiologul mi-a zis ca nu are nici un efect asupra lui bebe , ca nu e grav...etc si mi-a dat sa fac echocardiograma...Dar oare e ok sa fac asa ceva daca sunt insarcinata?El a zis ca e ok...

24+ ANDREI

eu am avut in liceu si stiu ca am fost scutita de la sport.. dar mi-am revenit. Acum n-am nimic!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Asta i-am spus si eu: Doamna, pai la sfarsitul lui noiembrie copilul meu o sa aiba aproape o luna. M-a apucat si rasul cand am auzit-o.
Am anulat programarea si gata. O sa raman cu doctorul meu si daca mai am chef, cred ca o sa ma duc la dna. Piroiu, ca mi-a placut de ea.

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by anacami

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103800

Nu ma simt prea bine, cam vad stele in fata ochilor .
Sa vad cum ajung acasa..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Si eu la fel aveam, mi-a zis o prietena ca de la fier, ca din luna a 7-a trebuie sa iau fier, papa bebica din rezerva mea. Am luat dupa trei zile au disparut stelutele si nourasii

Shery 27+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

si tu tot asa m/am simtit azi, ca si cum nu vedeam bine. si culmea eu iau doua pastile de fier pe zi!

adalia 25+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:

quote:
Originally posted by anacami

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103800

Nu ma simt prea bine, cam vad stele in fata ochilor .
Sa vad cum ajung acasa..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Si eu la fel aveam, mi-a zis o prietena ca de la fier, ca din luna a 7-a trebuie sa iau fier, papa bebica din rezerva mea. Am luat dupa trei zile au disparut stelutele si nourasii

Shery 27+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

si tu tot asa m/am simtit azi, ca si cum nu vedeam bine. si culmea eu iau doua pastile de fier pe zi!

adalia 25+

a happy mom-to-be

eu stiu ca poate fi si de la tensiune crescuta

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput