Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Paracetamol pot sa iau,nu? Ca vad ca mi se agraveaza, in loc sa dea inapoi.
Mi-am luat si oscilococcinum si acum beau lamaie aproape in stare pura, amestecata doar cu putina apa.

Of, nu ratez nicio vara fara sa racesc...ma consolez si eu cu ideea ca "oamenii destepti racesc vara"

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by Vasari

Gill, si eu sunt pentru MagneB6. De cand il iau nu am mai avut contractii.

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu o informatie! Trebuie anuntat in scris ca esti insarcinata la job? Eu l-am anuntat in saptamana a 6-a pe seful meu de departament, dar nu stiu daca trebuie comunicat si oficial catre departamentul de personal. El a zis ca nu e nevoie atunci, asa ca nu m-am mai gandit. Acum mi-am adus aminte de problema asta.

27+

Vasari eu stiu de la contabila mea ca trebuie neaparat sa ii duci o adeverinta de la medicul de familie cum ca esti insarcinata, care trebuie inregistrata acolo in firma....dar nu e grav ca inca nu ai dus....decat daca ai avea un sef mai uracios stiu ca se poate lega de faza asta ca nu i-ai dus nimic pana acum...deci ma gandesc ca nu va fi cazul tau....!

24+ ANDREI

eu nu am dus nici o adeverinta si nici nu am vb oficial cu sefii de la sediul principal. i-am anuntat pe ai mei in filiala si atata. si de acuma o sapt le-am spus ac intru in medical o luna apoi intru direct in prenatal, deci numai vin....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

doxi, bine ai venit!! eu iau Utrogestan din sapt 5 sau 6 (numai stiu exact) fara sa fi avut probleme mari, si de fiecare data cand il intreb pe dr pana cand voi lua, imi spune scurt: pana in sapt 32!!!

fetelor eu nu stiu ce sa fac: sa plec pana in Germania sau nu?? oare ma risc prea tare avand in vedere ca voi fi in sapt 28 spre 29???

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, pai asa am facut si eu cu seful meu.. stie cam ce planuri am.. plus ca m-a lasat sa lucrez de-acasa ultimele 4 luni, dar acum sunt in perioada in care acopar toate nisele. Sa nu apara vreo problema - de niciun fel :)

In legatura cu prajitura aia . Eu in weekend aveam de terminat un proiect important, si in loc de asta faceam prajituri :P. Bine, am ales o prajitura cu fructe, pt ca astea erau ingredientele de care dispuneam. Mie sincer imi place mai mult sa fac decat sa mananc , mai ales acum ca sunt singurica. Ma binedispune.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Vasari

In legatura cu prajitura aia . Eu in weekend aveam de terminat un proiect important, si in loc de asta faceam prajituri :P. Bine, am ales o prajitura cu fructe, pt ca astea erau ingredientele de care dispuneam. Mie sincer imi place mai mult sa fac decat sa mananc , mai ales acum ca sunt singurica. Ma binedispune.

27+

nu te muti in TM? sa ne faci si noua praji? ??

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Vasari, adeverinta aceea trebuie dusa daca vrei sa beneficiezi de anumite drepturi( program mai scurt dara cu acelasi salar, anumite ore libere pt consultatii...).
mie nu imi prea place sa fac praji dar cand stiu ca sotzului io place si isi doreste sa pape facuta de mine o fac cu cea mai mare dragoste si placere....

astazi am cumparat si pompita pt nasuc la bebe.

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

pussi, am zis ca-mi place sa fac, nu ca ar iesi asa de bune .

Eu sunt cam incepatoare la gatit. Cand vreau sa fac ceva caut pe net sau le sun pe bucatarese.

Dar daca te multumesti cu entuziasmul... ma mut, cum sa nu :)

27+

Mergi la inceput

eu v-am pupat ca ies la plimbarica!! azi numai am umblat.....
de maine ne auzim ami mult!
pupici

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari e bun si asa Chiar voi daca stati in jurul aragazului nu simtiti la burtica caldura emisa de flacara????????????

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Salutare burtici!
Am sosit si eu de la control...BBelina este foarte bine, a crescut si e foarte bine in grafic!.
L-am intrebat pe dr. daca ma lasa sa plec la munte si a zis ca pana pe Valea Prahovei e ok, dar sa nu coduc eu ca e prea stersant pentru mine si il stresez si pe BB.
Si a zis sa nu ma mai panichez daca nu misca des o zi doua , ca u si ei zile mai active si mai putin active. A zis ca e pb. daca nu il simt deloc pe BB doua zile la rand (sper sa nu se intample niciodata!)

Petro
, cum reusesti tu sa-ti mai faci pedichiura singura, ca eu abia ma incalt cu sosete?

Roxana, ma bucur ca ai vesti bune de la dr. Daca ea a zis ca e ok cu kg., eu zic sa nu te stresezi. Si eu m-am ingrasat 1 kg pe sapt. in ultimele 5 sapt, si l-am intrebat pe dr: ce ma fac daca ma ingras in ritmul asta pana la sfarsit? Si el doar a zambit si a zis sa nu-mi fac probleme din astea, sa nu ma mai gandesc la kg, ca imi zice el daca e ceva aiurea. Si eu merg pe mana lui.

BB Yasmi - ce faci, mai pleci ori ba? BBelina ce iti mai face?

Pupici la toate fetele!
25+

Mergi la inceput