Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI multumesc frumos...am "bagat" un castron de ciorba de perisoare si o banana si ma duc acum la gimnastica sa le dau jos...va pup si astept vesti bune de la cele care merg la dr.

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Salutare burtici!!!!
Am revenit si eu din concediu......a fost superrrrrrrrr......obositor dar frumos..am facut un tur prin Europa: Viena, Praga, Munich, Fussen, Zurich, Ulm...am vazut multe monumente frumoase si multe gradini superbe asa incat seara dormeam neintorsi.....dar eu si bebe am rezistat " eroic" si iata-ne intregi si sanatosi la noi in tara!!
In timpul acesta bebe a miscat prima data...undeva prin Cehia....si de atunci isi face nr mai mult sau mai putin in fiecare zi!!!!
Cu toate ca nu a fost timp pt cumparaturi am cumparat pt bebe un carucior care va fi folositor pana va merge bebe pe propriile picioruse...este bleumarin cu bleu...era singura culoare disponibila la modelul acesta....nu conteaza daca va fi fetita.....iar sotul meu a zis ca va cumpara o emblema de BMW sa o puna pe carucior
acum sunt 2 zile prin Bucuresti apoi voi pleca iar pt aprox 2 sapt la tara si nu voi avea acces la net....oricum rasfoiesc pag din urma....
Sper ca sunteti cu toate bine si bebeii la fel!!!
Multi pupici de la catus76 20 sapt +4 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catus felicitari ptr miscarile lu' bb calator
Si eu tot culoare inchisa vreau la carucior ca se pastreaza mai bine.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

la everybody!

Eu am inceput campania de strangere poze cu desene animate de pe net, scanat desene din cartile mele cu povesti (Cei trei purcelusi, o editie ruseasca din 77) si cumparat vopseluri.
Vine maica-mea sa ma ajute, le proiectam cu retroproiectorul din PC pe pereti, le facem contur cu creionul, apoi pictam cu acrilic.
Am scos vreo 30 de poze timp si vopsea sa am!

Am gasit la Brico ieri intrerupator de lumina pt camera copilului, este cu floricica rosie sau albastra, iar in mijloc reotund pe fon galben este intrerupatorul, super haios! N-am vazut si priza insa, tot de copii, sa nu-si bage manutele!

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Mersi anacami....am inteles acum...!

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pauza de inghetata ... mai e cineva pe-aici cu care sa ma conversez???

Deja sunt obosita, desi am facut cu calm ceea ce imi propusesem ... da' mai am !!!

Petronela

Mergi la inceput

Sheri super tare ideea ,o sa iasa ffff bine.
Petro eu sunt aici,dar fara inghetata

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

anca - esti acasa sau la munca? Imi pare nespus de rau ca nu am sa-ti ofer si tie o inghetata ... am golit frigiderul ca sa-l sterg ... si mai era o ultima portie asa ca m-am sacrificat .

Am o stare tare nasoala ... obosita, plictisita, nerabdare ...

Petronela

Mergi la inceput

Sunt acasa ca sunt in concediu pana pe 20 august si am facut si eu acum mancare ,iar de acum incolo o lalai pana vine tati.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Hello fetele? Ce faceti?

Eu ma laud cu o raceala. De la vremea asta ba am transpirat, ba mi-a fost frig, ba una,ba alta, incat am reusit sa racesc si acum ma doare in gat ...de fapt asa in cerul gurii cu nas cu tot si imi curg ochii. O nebunie, ce sa zic

In alta ordine de idei, tocmai mi-am pierdut programarea de pe 13 august la Herghe. M-au sunat de la Euroclinic sa-mi zica ca Herghe intra in concediu si ca atare sa ma reprogrameze cand are el liber....la sfarsitul lui noiembrie

26+ si baby Kara

Mergi la inceput