Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 29
dianocica spune:
vazut poze cu antonia. suuper simpatica. e mortala in halat de baie. si d e la fel de incantat de telefon. mereu curge dupa ce il iau de la el...
bucurestence aveti cuburi ca ale lui bamabo? asa mari? de unde?
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Bambo, esti sigura ca a nimerit fata ce trebuia adica ...maimuta care vibreaza si tipa...si nu altceva?? Nu mai tine la indemana copilului lucruri periculoase.
Stii ca ai o minunatie de fetita?? E frumoasa si dulce si...roz!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

chiar mi-ai dat de gandit
multumimBamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Raluca_u spune:
da merci Diana, uitasem sa precizez ca la iaurt Adina face urat de tot - deschide gura si cand simte gustul se scutura tare si isi face greata si face ch - si nu am incercat doar o data ci de mai multe ori la distanta de cateva zile si reactia e aceeasi.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
dianocica spune:
quote:poti sa mai incerci cu un pic de banana. fara interiorul cu samburi. ca e dulce si schimba total gustul.si nu e nevoie de cant mare. oricum maxim 2 rondele pe zi, la greutatea noastra... daca zici ca nu vrea cu acru....
Originally posted by Raluca_u
da merci Diana, uitasem sa precizez ca la iaurt Adina face urat de tot - deschide gura si cand simte gustul se scutura tare si isi face greata si face ch - si nu am incercat doar o data ci de mai multe ori la distanta de cateva zile si reactia e aceeasi.
cate kg mai aveti? noi suntem la un imbucurator 11,100. adica nu a luat decat 400g luna asta, am mai strans un pic de pampers...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
vazut poze cu antonia. suuper simpatica. e mortala in halat de baie. si d e la fel de incantat de telefon. mereu curge dupa ce il iau de la el...
bucurestence aveti cuburi ca ale lui bamabo? asa mari? de unde?
diana si david 03.12.06
pun o poza cu covorasul "puzzle" care acum a devenit cuburi
poza puzzle
am multa treaba cand se joaca antonia cu ele ii cad litere si cifrele cubul se desface in 2 sec daca trage de el deci sunt mai mult asa de peisaj
o sa-i caut poate totusi ii gasesc niste cuburi asa mariBamboletta
de
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Raluca_u spune:
Diana la depozitul de pe pantelimon unde m-ai trimis tu pt materiale aveau asa ceva
e sub forma de puzle la ei si din piese se fac cuburi.
eu am vrut sa iau atunci da m-am gandit ca las ca mai merg pana mai creste Adina si n-am mai ajuns. daca ajungeti voi luati si pt mine si va dau banii.
si subscriu si eu la cele spuse despre antonia - e o bombonica...
pupici
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
bamboletta spune:
Alice si Beatrice bb de Pet72
Bogdan bb de Bubi26
Catrinel-Rianna bb de Lorym
Serban-Alexandru bb de Luciaro
Alexian-Gabriel bb de Flavia-Maria

Crykett

Raluca_u-la noi e a doua zi cu iaurtul am incercat simplu si
nu-i place deloc ,cand am amestecat cu banana yami yami ii place f mult
Dianocica- sunteti la categoria grea
hai zine si ce lungime are ![]()
Bamboletta
de
luna 10
Raluca_u spune:
Diana si noi tot pe acolo - 11 kg si ceva.
cand ne mai vedem?
Raluca cu
aelita spune:
bamboletta-
quote:hahaa ,arunca tot s-o iei !!! parc-o vad! frumoasa scumpa!
Antonia e fetita cuminte se joaca in patut cu o maimuta care vibreaza si tipa si ea ii da cu piciorul,cand ma duc sa vad ce face,arunca tot din mana si sare la marginea patutului sa o iau
a inceput sa semene rrrau cu tine: ochi,sprancene,PRIVIRE !!
dianarus
quote:Doamne ajuta !! sa se recupereze complet!!!!!!
inainte de toate, o veste minunata: prietenul nostru (cu accidentul acela grav de masina) a iesit din coma, a fost mutat la ortopedie acum

Multa putere sotiei lui!!!!
raluca felicitari pt toate progresele pe carele-ati facut intre timp!
kikineata
quote:pana maine va termiiiiiiin psihic !
Aelita..nu te dezminti niciodata...
..."si iar va stresez cu plecarea me ain tara MAINEEE,zici ca nasc iar!"

quote:
Bambo, esti sigura ca a nimerit fata ce trebuia adica ...maimuta care vibreaza si tipa...si nu altceva?? Nu mai tine la indemana copilului lucruri periculoase.

bagati capitol,leneselor hahaaa va fac pe voi !!!!! bagati repede ca eu trebuie sa plec ,vine tati si ne ia sa mancam.
si ce ziceati sa imi iau in bagaje?????hahaa va nenorocesc pana maine!!!!
eu inca le am insirate princ ase,teancuri,teancuri,calcate...NU STIU CE SA IAU.
FELICITARI !!!:
Alice si Beatrice
Bogdan
Catrinel Rianna
Serban Alexandru
Alexian Gabriel
SI la multi ani ! Crykett
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
dianocica spune:
daca nu ne pui poze cu pisi ne suparam. si eu si d. macar una. de ziua ei....
. si felicitari pt ridicat
diana si david 03.12.06