Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

daphna, a-deju: n-ati inteles nimic...Am spus k pt elisa tb bani grei pentru k este o "scumpa"...
Nu k motanul n-ar fi...dar mai are ceva concurenti pe-aci...

Donia: bun venit din concediu si tare rau imi pare k ai ramas dezamagita de tara..Credeam k numai noi, cei care traim vesnic aici suntem nemultumiti si avem impresia k "afara" curge lapte si miere...dar vad k nu e chiar asa...
As pleca si maine daca as sti sa fac altceva decat meseria mea...dar ar insemna sa plec fara al meu, caci el nici nu concepe sa lase armata romana si sa plece....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

inainte de toate, o veste minunata: prietenul nostru (cu accidentul acela grav de masina) a iesit din coma, a fost mutat la ortopedie acum. uffff... am rasuflat usurata la aflarea vestii. nasol este ca are traumatisme cranio-cerebrale si va fi operat probabil in curand, dar din cauza acestora e incoerent, are amnezie profunda, este agitat si mereu in pericol de a-si face rau singur, toate fracturile, ranile, plagile inca nu sunt inchise/operate si el nu e constient de asta. de acum trebuie sa stea permanent cineva din familie langa el, medicii nu vor sa-l tina sedat permanent din cauza acelui traumatism cranian, nu stiu de ce dar cica sedativele i-ar dauna. dar important este ca a supravietuit, desi recuperarea este grea si nu se stie cum va ramane, fizic si psihic. sunt fericita ca traieste, sotia lui era ca o stafie, acum parca a inceput sa respire din nou...

gata cu necazurile, trecem la ale noastre:

donia, ai pus punctul pe "i". noi de mult ne gandim la emigrare dar nu ne facem curaj. eram chiar hotarati anul trecut dar... am ramas insarcinata cu Marc (un pic mai repede decat preconizam). acum sa plec, cu doi copii dupa mine? hmmmm... ce ma sfatuiesti? si daca e off-topic... mi-ar face mare placere sa aud parerea ta macar pe pm. multumesc

ktrinel, e minunat ca exista conditii asa bune la copil asa mic. va fi bine. la noi... ciu-ciu... la cresa sunt la gramada 20 copii la 2 educatoare. ramane varianta bona, adica o adevarata loterie...

aka, felicitari pt "ma-ma".

dianocica, ce ganduri ai in miezul zilei...

cat despre evolutia lui Marc, al meu e printre "mutulici", nu zice silabe defel. dar la nici 8 luni se descurca excelent cu mersul in 4 labe si de 2 zile invata sa se ridice in picioare si apoi sa se aseze in funduletz. mami e fericita, numai sanatos sa fie.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

la ora asta? [pai e somer alex?

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

mai intru si eu asa putin, nu de alta da iar vede asiza ca am intrat doar scurt telegrafic pentru ceva si ca nu zic si eu ceva de noi si mi-o iau. ca mi-a promis-o

noi suntem bine avem 11 kg si ceva. aproape 2 luni a stagnat cu kg, fapt imbucurator pt noi, acum a inceput iar sa ia dar asa usurel.se ridica in picioruse de ceva vreme, spune mama si tata cu adresa. adica nu doar mama ci mamamama mamamama ... si tot asa pana fac ce vrea ea. dar doar mie imi spune asa, lui ionut ii spune tata. facem pa si avem 2 dintisori. mami lucreaza cand doarme adina sau in momentele cand se joaca singurica si in rest ii tine companie lui adinel grasunel.

de o luna si ceva Adina nu mai doarme in patut, mai exact de cand au inceput caldurile cele mari si doarme fie cu mine fie mai nou cu ionut si se trezea de enspe mii de ori pe noapte, acum parca incepe sa-si revina se mai trezeste doar de vreo 4 ori pe noapte si o linisteste ionut doar o data ii dau sa suga.

din sept, mai exact de pe 3, adina v-a merge cateva ore pe zi la cresa. cresa e de stat renovata anul acesta e in fata blocului, in grupa sunt maxim 10 copii si exista o educatoare si 2 ingrijitoare la fiecare grupa - am fost acceptati cu ajutorul nasului adinei. o sa va tinem la curent cu evolutia la momentul respectiv.

sambata plecam, eu si Adina, pt o sapt la munte si ne vom intalni cu Ruxandra si Grigore, ca de nu putem sta in calea fericirii copiilor, care nu s-au vazut cam de mult si le este dor unul de celalalt. poate ne vedem si cu Danita dar sa vedem ce putem aranja, sa-l cunoastem si noi pe Paul.

cam astea ar fi de spus despre noi

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

si acum sa trecem la partea a doua...

pupam toti bebei care merg singurei, care stau in fundulet, care au pofta de mancare, care dorm toata noaptea, la care le-a mai iesit vreun dintisor, care s-au intors acasa din vacanta, care pleaca in vacanta si lista poate continua...

pupam deasemenea si toate mamicile, fara exceptie si fara sa le enumar sa nu scap vreuna.

uram bun venit si mamicilor noi

si cam atat? daca imi mai amintesc ma intorc

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

A-dejule mama, eu am pe aici o sticla de tequila, una de vin de porto, o chestie dulce - da nu stiu sigur ce e - oricum ceva derivat din vin dar mai tare si o sticla de vin din '83.
asa ca fetelor va rog sa va serviti daca doriti

dar daca are careva ceva de mancare sa dati si la fata ca la mine cam gol in frigider - doar ciocolata in camara.

asa si ajungem la un alt subiect care ma preocupa oarecum : Adina are doua mese diversificate - desi cel mai bine ar fi sa spun una, adica piureul de legume cu carnita pe care-l mananca in fiecare zi. fructe nu prea serveste domnisoara - nu sunt pe gustul ei, desi am incercat nu stiu cate variante, da hai sa zicem ca macar cateva lingurite pe zi tot ia si uneori chiar 100 - 150 gr.

in situatia mea, adica a Adinei care e cam grasuta si nu putem servi cereale, ce ne recomandati sa mai mancam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bambo, esti sigura ca a nimerit fata ce trebuia adica ...maimuta care vibreaza si tipa...si nu altceva?? Nu mai tine la indemana copilului lucruri periculoase.

Stii ca ai o minunatie de fetita?? E frumoasa si dulce si...roz!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

se cam vede ca imi doarme copilul si eu n-am chef de lucru

si fetele care ma cunosc stiu ca daca ma apuc eu de vorbit pai greu ma mai opresc, da chiar sa vb singura ...
hai ca astept sa va dezmorteasca limbile alcoolul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Aelita..nu te dezminti niciodata...
..."si iar va stresez cu plecarea me ain tara MAINEEE,zici ca nasc iar!"

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deci era vorba de vreme de rahat, buna numa' de numarat bani si/sau facut copii. stiti ca io nu fac d'astea....

tocmai am venit de la dr, totul ok, caninii sus f umflati si la jumatatea drumului...deci nu mi s a parut...

de mancare, aviz raluca, ne a zis tot de iaurt. chiar imi pun sperante ca face legumele alea gretoase mai acrisoare.

mai era ceva da' s varza de la vreme. care e de toata jena.

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput