sexul anal? ati praticat?
Raspunsuri - Pagina 9

Annie80 spune:
..hop si eu..si la mine e prima data ca avem prostata :-S
pai daca, prostata aia atrofiata si nefunctionala la femei, se mai cheama si punctul G...nu se obtin mai repede orgasmele intra vaginal decat rectal? caci doar se afla in vagin, nu?
ah, vazusem un documentar pe discovery, nu prea promovau ideea de sex anal din cauza de igiena si..organul nu este "facut" pt asa ceva
ma rog, fiecare face ce crede de cuviinta
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

XIO spune:
Simina , ca sa incheiem aceasta interesanta polemica , eu am spus ca exista orgasm la sexul anal la femei ,precum exista si orgasm la barbati datorita stimularii prostatei care se face pe cale anala , cu degetelul mai exact.
Tu ai spus ca femeile nu au prostata.
Da , femeile nu au prostata , dar sunt unele anomalii genetice si deci unele femei cu prostata. Nu toate , doar cele cu probleme patologice.
Nu am comparat punctul G cu prostata , nu ti-am spus ca ai prostata , era doar un "stiati ca ".
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Siminaf spune:
Pai tocmai din acest motiv nu putem s-o numim prostata pe zona respectiva, pentru ca nu exista similaritati cu prostata aia "adevarata", adica a barbatilor.

Siminaf spune:
Xio, inseamna ca tu esti de acord ca organele malformate sau care nici nu ar trebui sa existe intr-un loc pot fi functionale. Deci ar trebui sa le invidiem pe cele citeva femei care au o reminiscenta de prostata.
P.S. Daca tu nu ai auzit decit de degetel.....
P.S.2 Era vorba ca in timpul sexului anal femeile sint stimulate si vaginal sau clitoridian. In afara de asta, se stie ca cel mai erogen organ al femeii este creierul. Din acest motiv se pot obtine si orgasme vizuale sau olfactive. Ce sa mai spunem de cazul sexului anal cu "ajutor" stimulativ clitoridian?

XIO spune:
Siminaf , da , pot fi functionale organele "in plus", ca sa nu mai existe nelamuriri , nu toate .
Nu am inteles pt. ce sa invidiezi , dar ma rog.
Sexul anal ofera orgasm deoarece penisul prin miscarile de du-te--vino stimuleaza diverse portiuni care vin in contact cu peretii anali.Nu au toate femeile , asa cum nu toate au orgasm vaginal sau clitoridian , dar cele care au ...pai au.
Si unde am auzit eu doar de degetel?

Siminaf spune:
Multumesc mult pentru lectia atit de nepretuita de anatomie si poate si fiziologie. Dar nu te superi daca nu iau de bun ce ai spus, nu?!

XIO spune:
Normal ca nu , daca vrei sa iei ceva de bun te uiti in carti de genetica,gineco,anato

Miramar spune:
Poate ar fi cazul sa continuati discutia la obiect/subiect...ca sunteti rau off topic.

herra spune:
quote:
Originally posted by alesssia
resusrsele cu mai multa greutate sunt....experientele, nu-i asa?
nu cred ca un articol ilustreaza mai bine decat experientele celor care au practicat sau fac asa ceva.
cu scuzele de rigoare, dar nici mie nu-mi place stilul asta...parca ai dori sa scoti chiar tu un articol, cat mai documentat...
si nu sunt pudica deloc, ba chiar dimpotriva; dar imi place spontaneitatea, prefer sa fac ceva daca asa imi vine, nu sa ma ocup de sondaje de opinie pe tema respectiva...
de ce nu spui in ce context te interesezi asa in amanunt, ti-a propus cineva asta, ... sau doar asa, teoretic?

herra spune:
quote:
Originally posted by Clover
Parerea mea e ca e cel mai usor de practicat pentru fetele de la subiectul cu dezintoxicarea ca fac clisme regulat. In afara de acest caz, mai mult dureaza pregatirile decat distractia.
hihi, asta a propos de spontaneitate...