sexul anal? ati praticat?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Glanda Skene e glanda Skene. Ca seamana ea a prostata si ca e responsabila de acea "ejaculare" feminina, o fi adevarat. Insa ,in cazul asta cred ca daca pot spune ca femeile au prostata, inseamna ca pot spune si ca femeile au penis. Nu-i asa? ca doar clitorisul, care e atat de sensibil si care are rolul sau atat de important in sexualitatea feminina ,are aceeasi structura cu penisul,mai mult, se comporta la fel, prezentand erectie, numai ca dimensiunile nu sunt aceleasi.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

www.csid.ro/articol/sex_zone/ORGASM/1/16/backPid/3.html" target="_blank"> Istoricul „prostatei feminine”

"Primul barbat care a intuit existenta unei mici zone erectile feminine in proximitatea uretrei a fost doctorul De Graaf, aflat in slujba medicinei secolului al XVIII-lea. Dupa inca o suta de ani, ginecologul american Jean-Claude Skenes descria existenta micilor glande care astazi ii poarta numele. Studiul a fost scris inainte ca omul de stiinta german Von Graffenberg sa vorbeasca de un punct strategic al placerii feminine, pe care l-a botezat punctul G. In ciuda evidentelor, punctul G a fost denigrat si multi chiar i-au negat existenta. Astazi, se estimeaza ca acest punct este de fapt o zona mai mult sau mai putin intinsa, capabila sa-si maresca volumul atunci cand este stimulata. Ea secreta chiar si un lichid in timpul contractiilor produse de orgasm. Nu este de mirare ca Federatia Internationala a Anatomopatologilor a numit punctul G prostata feminina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Of , of , of.
Am spus "la unele femei" , se subintelege ca au existat anomalii in dezvoltare si s-au pricopsit cu acest organ , asa cum exista sute de mii de anomalii printre care si situs inversus.

Siminaf , in cazul acela profesorul de la Carol Davila ar trebui sa mai citeasca.
Nu am facut eu marea descoperire ci ni s-a spus la cursuri, nu mi se pare nimic iesit din comun tinand cont de faptul ca au fost barbati cu ovare nefunctionale.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Adela, tu ai dreptate,si toti au dreptate cand aseamana punctul G cu prostata. Insa la femei, nu poate fi vorba de prostata, ca organ, asa cum e la barbati. Sunt similitudini functionale intre prostata si zona Skene,asta e clar. De aici intensitatea placerii atunci cand e stimulat punctul respectiv,asa cum si la barbati stimularea prostatei ii face sa se simta in heaven.
Partea proasta e ca unele femei, de fapt destul de multe, au nevoie de o gramada de timp, uneori chiar toata viata nu e de ajuns, sa descopere exact care e zona respectiva la ele si cum poate fi stimulata in asa fel incat sa se obtina rezultatul ala bestial.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hai sa nu vorbim de malformatii, ca organele malformate de obicei nu-s functionale. Asa cum au fost rare cazuri de barbati cu ovare nefunctionale, de barbati cu 5 testicule, toate nefunctionale (barbatul avind chiar aspect efeminat), asa sint si foarte rare cazuri de femei cu o reminiscenta de prostata, evident nefunctionala. Xio, daca ai sti ce profesori de anatomie sint la Bucuresti, n-ai mai vorbi asa. Eu ma intreb ce profesori sint pe acolo, daca va pot tolera asa mari enormitati....

Adela, prostata e prostata, nu are functie doar in ejaculare, a face astfel de paralele nu inseamna decit ca cei care le fac sint... paraleli si la mare distanta de medicina.

In loc sa dati cautare despre "prostata feminina", aducind aici linkuri din reviste de 2 leutzi, mai bine ati cauta in tomuri de medicina care sint functiile prostatei, si atunci v-ati convinge ca nu poate exista asa ceva la femei. Daca chiar ar exista, atunci am putea eutanasia in masa toti barbatii, pentru ca nu ne-ar mai fi de nici un folos.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Siminaf , tu vezi ce scrii si ce scriu eu ?
Normal ca e nefunctionala , eu spuneam doar ca EXISTA cazuri de femei cu prostata , asa cum exista si cazuri de barbati cu ovare , de situs inversus , de persoane cu 4 rinichi , de ciclopi , de copii-sirena , samd.

"Enormitatea" asta e "enormitate" pt. cineva care nu a facut medicina , ca daca ai facut-o ai idee cate se pot intampla. Si "enormitatea" asta nu este inventata de studenta de mine sau de altii din Timisoara , este un lucru cunoscut in intreaga lume.

Dar deh , cum e vorba de mine , sunt o idioata si in consecinta toti de la UMFT sunt idioti , nu ca aia din Bucuresti.

Eu spun un lucru catalogat de tine drept enormitate , tu spui acelasi lucru dar e stiinta...ca sa vezi/.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Siminaf, si tie .

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Xio, tu chiar citesti pe linga, scuze ca-ti spun! Aici se discuta despre orgasme anale, obtinute prin stimularea prostatei la femei, si vii tu si-mi spui de malformatii, care evident sint nefunctionale. Pai nu scrii pe linga, zi si tu?!

Habar nu am unde faci tu facultatea si nici nu am zis ca ce idioti sint unii sau altii, sau ce grozavi sint altii sau unii. Tu citesti ce se posteaza, sau doar treci in diagonala peste postari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

scuze, io credeam ca in revistele alea de doi bani sunt citati dr.

Mergi la inceput

Multe articole, si din reviste, si de pe net, sint scrise doart de dragul cresterii audientei. Mai ales multe din cele cu "cercetatorii de la...". La fel se poate scrie si despre "doctori de la...", ca cine sta sa verifice cuvintel cu cuvintel? Important este ceea ce se preda si ce scrie in cartile de medicina. Ultimele editii avute de mine sint din 2002-2003 (tratate americane, nu romanesti, ca sa-mi sariti in cap) si nu am intilnit termenul respectiv.

Mergi la inceput