sexul anal? ati praticat?
Raspunsuri - Pagina 7
zeririlouiza spune:
sunt deacord ca acel orgasm super se obtine mai greu, eu ma refeream la cele obijnuite care sunt mai dese, ca altii nici pe acelea nu le simt, dar in ceea ce priveste sexul anal pe mine m-a batut gandul de multe ori dar .... nu ma-m duc pana la capat
Louiza
16s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
XIO spune:
Fetelor , se poate avea orgasm si la sex anal, datorita sexului anal.
referitor la prostata , nu ma refer la hermafroditi , dar exista si femei care au asa ceva pur si simplu.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
cristina1974 spune:
Nu miroase, Dulcetica, a nimic special. Daca te simti cu burtica plina, mai bine lasi pe mai tarziu.
Nu e nevoie de clisma, n-am facut-o niciodata, si nu s-a intamplat nimic deosebit.
Noi practicam asta, din cand in cand, ne jucam in tot felul, insa de fiecare data rezultatul este bestial.
Ajutati-o pe Sonia
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by XIO
Fetelor , se poate avea orgasm si la sex anal, datorita sexului anal.
referitor la prostata , nu ma refer la hermafroditi , dar exista si femei care au asa ceva pur si simplu.
Soer sa nu te superi pe mine, dar trebuie sa-ti spun ca daca ai fi dat examen cu un anumit profesor de anatomie de la UMF "Carol Davila" din Bucuresti si ai fi zis asa ceva, nu numai ca te-ar fi picat cu brio, dar ar fi avut grija sa te faca si de risul tuturor celorlalti studenti din an.
Am si eu o curiozitate nesatisfacuta: ce functie ar putea avea prostata aceea la femei?!?
Victoria spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Si nu miroase a cachi in atmosfera in loc de flori de cimp?
dulcetica
Exact asta vroiam sa intreb si eu, dar nu gaseam o formulare haioasa ca a dulceticai...Fara clisma, nu ma poate convinge nimeni ca nu "adie" nimik
...probabil barbatii ar trebui intrebati, ca sunt mai..in zona in timpul actiunii...Sincer, tehnic vorbind, si daca nu esti "plina", chiar"goala", e un loc pe unde, cu catva timp mai inainte, a trecut...ma rog...cachi
Cum dreaq sa nu puta?????
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
cristina1974 spune:
Siminaf, subscriu la ce ai intrebat. Am ramas masca la "auzul" despre prostata la femei. Tot neamul meu dinspre mama sunt medici, iar bunica mea, Dzeu sa o ierte, a fost sefa de clinica obstetrica-ginecologie, si am stat o gramada de timp cu ea, si tot nu am auzit de asa ceva. Mama mea e medic ,si inca unul foarte bun, si tot nici din partea ei nu e venit nimic de genul asta. Iar eu am luat locul 1 pe tara la biologie, cand eram intr-a 11-a, iti dai seama ca stiam cartea aia din scoarta in scoarta, insa nu am intalnit prostata la femei.
Sorry, Xio, poate e o neintelegere.....
Ajutati-o pe Sonia
cristina1974 spune:
Victoria, sotul meu e musulman (nu e practicant), si el a fost invatat ca intotdeauna dupa ce foloseste toaleta (nu pt. pipi) sa se spele la popou. Sunt cu el de opt ani, si nu pot nici eu, si nici macar fetita mea cea mai mare sa tragem o raita pe la dna. toaleta si sa nu ne spalam.
Jur cu mana pe rosu,sau pe ce vrei tu, ca nu e asa cum zici. Al meu sot e tare sensibil la miresme, in general, si cu siguranta s-ar fi lasat pagubas daca avea ceva probleme olfactive.
Ajutati-o pe Sonia