sexul anal? ati praticat?
Raspunsuri - Pagina 10

grati.ela spune:
" un gay bolnav de SIDA, muribund il intreaba pe parinte dak ar mai avea vreo cale sa scape...chiar si rugaciunea. Parintele ii spune serios: poti manca un bol cu caise, prune uscate, smochine si un litru de iaurt...stai 15 minute si repeti... Pai parinte, asta m-ar ajuta cu ceva? Parintele: ai invata si tu in ultima clipa la ce ti-e de folos "anusul" (de schimbat termenul cu cel popular...)".
Eu zic ca ar trebui sa ne intoarcem un pic cu fata spre credinta...14+

Andrada spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
" un gay bolnav de SIDA, muribund il intreaba pe parinte dak ar mai avea vreo cale sa scape...chiar si rugaciunea. Parintele ii spune serios: poti manca un bol cu caise, prune uscate, smochine si un litru de iaurt...stai 15 minute si repeti... Pai parinte, asta m-ar ajuta cu ceva? Parintele: ai invata si tu in ultima clipa la ce ti-e de folos "anusul" (de schimbat termenul cu cel popular...)".
curata pietate in cuvintele tale

iuliana_2007 spune:
quote:Mare dreptate.
Bravo celor care pot sa faca asta,eu una nu ma bag pt ca mi se pare un loc mai sensibil decat vaginul mai ales ca acolo in anus sunt o gramada de nervi.Nu sunt pudica sa stiti,sunt foarte deschisa.
Asa teoretic va pot povestii multe dar di practica nu am ce sa va spun ca sa raspund si eu la subiect.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

hannen spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007quote:Mare dreptate.
Bravo celor care pot sa faca asta,
Apoi nu te-am inteles ,ori mare dreptate are gratiela cind zice sa nw indreptam cu fata spre credinta,ori brava celor care practica sexul anal...

Hannen

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Clover spune:
Pai ia-o cum vrei. Gratiela in mod particular zicea ca anusul e facut pentru defecatie.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

anamaria spune:
quote:
Originally posted by XIO
Simina , ca sa incheiem aceasta interesanta polemica , eu am spus ca exista orgasm la sexul anal la femei ,precum exista si orgasm la barbati datorita stimularii prostatei care se face pe cale anala , cu degetelul mai exact.
Tu ai spus ca femeile nu au prostata.
Da , femeile nu au prostata , dar sunt unele anomalii genetice si deci unele femei cu prostata. Nu toate , doar cele cu probleme patologice.
Nu am comparat punctul G cu prostata , nu ti-am spus ca ai prostata , era doar un "stiati ca ".
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
adica in loc sa faca dragoste cu o femeie/ barbat dupa caz, respectivu isi baga pur si simplu un deget in fund??? si gata orgasmu....
ce minune, am scapat de scuze gen 'sunt obosita', 'ma doare capul' etc... il trimit doar sa-si bage degetu'... si gata!!!!
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

poze cu frumosii mei (si nu numai

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

hannen spune:
quote:
Originally posted by Clover
Pai ia-o cum vrei. Gratiela in mod particular zicea ca anusul e facut pentru defecatie.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Eu pe gratiela am inteles-o,pe iuliana_2007 ,nu!

Hannen

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

XIO spune:
quote:
Originally posted by anamariaquote:
Originally posted by XIO
Simina , ca sa incheiem aceasta interesanta polemica , eu am spus ca exista orgasm la sexul anal la femei ,precum exista si orgasm la barbati datorita stimularii prostatei care se face pe cale anala , cu degetelul mai exact.
Tu ai spus ca femeile nu au prostata.
Da , femeile nu au prostata , dar sunt unele anomalii genetice si deci unele femei cu prostata. Nu toate , doar cele cu probleme patologice.
Nu am comparat punctul G cu prostata , nu ti-am spus ca ai prostata , era doar un "stiati ca ".
adica in loc sa faca dragoste cu o femeie/ barbat dupa caz, respectivu isi baga pur si simplu un deget in fund??? si gata orgasmu....
ce minune, am scapat de scuze gen 'sunt obosita', 'ma doare capul' etc... il trimit doar sa-si bage degetu'... si gata!!!!
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
in Timp ce face sex oral/normal ca tine stimularea anala ii va oferi un orgasm exploziv.

anamaria spune:
mie totusi mi se pare C A H !
vrei sa zici ca ii baga partenera destu-n fund??? pardon, daca vrea neaparat poate sa si-l bage el singur- singurel...
acum serios vorbind, despre kestia asta cu destu' auzisem si eu, de pe la colegii- masculi din facultate care citeau de zor kamasutra sau asa ceva: cica sa-si bage barbatu un dest acolo ca sa prelungeasca durata contactului sexual cu partenera... dar despre big O nu am auzit pana acuma... cineva ar trebui sa-l lumineze si pe barbata-meu!!!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )